עבור לתוכן

בעיות גלישה - לא קבועות.

Featured Replies

פורסם

שלום.

יש לי בעיה די מתסכלת ואני אודה לכל מי שיתן לי עצה:

אני משתמש ב ADSL 1.5 מגה אבל לאחרונה (זו בעיה די ח ד ש ה ) אני מרגיש שמשהו לא תקין בגלישה.

אקדים ואומר שאין לי שום רוגלה או וירוס במחשב ואני מקפיד על סריקה ונקיון קבועים, יש לי מחשב חזק במיוחד - P4 3.2 ו XP ללא SP2.

אני משתמש במודם פנימי PCI של GlobespanVirata שעד היום עבד מצוין ואמנם יש לי פיירוול של ZONEALARM אבל לא נראה לי שיש לי איתו בעיה.

קודם כל יש לי לא מעט ניתוקים - אבל עם זה אני הייתי יכול להתמודד אלא שבלא מעט מקרים אי אפשר להתחבר אחרי הניתוק ויש צורך

בריסט למחשב.יחד עם זאת אין שום בעיית סינכרון והמודם מתחבר מיד לרשת.

העניין העיקרי הוא קושי בכניסה לאתרים - זאת אומרת שברוב המקרים לחיצה על לינק לא מזיזה כלום (מזכיר את ימי החיבור ב-DIAL UP )

רק לחיצה שניה או שלישית תביא אותי ללינק שבחרתי.

גם חיבור ל MIRC מלווה בלא מעט ניתוקים תוך כדי העבודה.

זה מתנהג כאילו יש צוואר בקבוק של גולשים ואני נמצא בהמתנה, אבל זה קורה בכל אתר, וזה אט אט הפך לעניין של קבע וממש לא נראה לי.

מה עלי לעשות לדעתכם?

האם זוהי בעיה במודם? או אצל הספק ?

אודה לכל מי שיוכל לעזור.

פורסם

ממתי הבעיה התחילה לך?

משום מה גם לי יש בעיות כמו שתיארת וזה התחיל בימים האחרונים ::)

פורסם

הממ צירוף מקרים? גם אני התכוונתי לפתוח על זה תרד.

גם לי יש את הבעיה של ניתוקים וללא איתחול האינטרנט לא פועל. זה די מתסכל במיוחד שזה קורה באמצע HL2:DM

ולעיתים רחוקות יותר יש לי גם את הבעיה השניה שציינת...

פורסם

האם זה קורה כשהBT פועלת? הייתה לי בעיה דומה עם הBT של ליון נטוורק

פורסם
  • מחבר

אני משתמש באימיול וכשזה קורה - אני מוריד על 2 בקושי.

הספק שלי נטוויז'ן.

זה כבר איזה חודש ככה.

פורסם

לפי איך שאתה מתאר

אם הקו שלך נבדק ונמצא תקין בבזק

אז 90 אחוז שמדובר בדרייבר שנהרס למודם הרוטל שיש ברשותך

גש לאתר WOW--> תמיכה--> דרייברים ושם תוריד אותו לדעתי הוא לא חדש יותר אבל עדיין יש סיכוי סביר שזה יפתור הבעיה

לפחות לזמן מה, בדוק בהזדמנות גם את הWS2 :xyxthumbs:

פורסם

תראה זה מתחיל להיות ממש מוזר גם לי מתחילות כל מיני בעיו והאמת זה התחיל כבר מיום שבת האחרון, בהתחלה חשבתי וירוס או כל מיני תולעות כאלה ואחרות... לא יודע סרקתי את האמא של המחשב איזה 50 פעם לא מצא שום דבר פשוט כלום לפעמים אחרי שאני עושה ריסט ומתחבר לאינטרנט אז שום דבר לא זז בדפדפן זה מנסה לטעון את הדף בלי שום הצלחה ואז החיבור של החייגן מתנתק ואז לוקח לי איזה 2 דקות להתחבר שוב ולגלוש כרגיל, לא יודע בהתחלה חשבתי זה סתם תקלה שתעבור אבל עכשיו אתה ועוד כמה אנשים מתארים בדיוק את אותן הבעיות אז אני כבר לא יודע מה לחשוב אומנם אני במודם כבלים בבזק בינלאומי 1.5 מגה אבל הבעיות שאנחנו מתארים ממש זהות אני לא יודע כבר מה אפשר לעשות בנידון סה"כ רק לפני שבוע וחצי התקנתי את הווינדוס מחדש וכמובן עשיתי את כל העידכונים וגם SP2... ככה שאני לא יודע מה הבעייה גם הפינגים טובים אבל למשל ההורדה איטית מהרגיל לא עובר אצלי את ה-90 קיי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים