עבור לתוכן

בעיה בסאונד ותקיעות שלא נפתרו אפילו לאחר פירמוט!

Featured Replies

פורסם

שלום!

לאחרונה החלה אצלי במחשב תופעה שכשאני משתמש בתוכנות כגון ICQ, MSN, SKYPE וכו' המחשב מתחיל לזחול בפתאומיות אבל ממש לזחול שאפילו הסמן של העכבר מגמגם כשאני מזיז אותו ואז אני לא שומע כלום!!!אפילו כשאני מדבר במיקרופון או מקליד (דבר שגורם לתוכנות להשמיע צלילים). אני פתחתי את הTASK MENAGER וראיתי ש WINLOGON הוא שאוב לי את כול הCPU על 96אחוז שימוש! אז כיביתי את התוכנה (ICQ) ולקח לו כמה זמן אבל הוא נרגע...אבל עדיין לא משעתי כלום! לא כשדיברתי וכשהפעלתי את ה- VOLUME CONTROL התקיעה חזרה אבל הוא אמר לי שזה שואב את המשאבים לא וWINLOGON....ואני מנסה לשחק אם זה ואני לא שומע כלום! אז כיביתי גם את זה וניסיתי לשמוע שיר והוא הציג לי חלון ERROR שהיה כתוב בו:

DirectSound Output v.2.2.10 error

Bad DirectsSound driver. Please install proper drivers or select another device in configuration.

Error code: 8004005

ואני התקנתי דריברים חדשים!

ועוד משהוא- הבעיה נפתרת לאחר ריסטרט, אני שומע הכל טוב אין תקיעות ב-VOLUME CONTROL והמחשב עובד טוב במשחקים ובכלל אם אני לא מפעיל את התוכנות הנ"ל...

בבקשה מישהוא אם אפשר עזרה......

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

did you try removing those programs and re-installing it ?

does it happen in other programs which produce sounds ?

try to disabled sound altogether: go to control panel, sounds, under "sounds" tab, choose "no sounds" scheme.

then try to launch those programs again.

פורסם
  • מחבר

לא עבד....עכשיו אני לא שומע כלום....והמחשב נתקע מכל דבר....

פורסם

disable the sound device on the bios, thats last idea i got

פורסם

תכנס לDEVICE MANAGER ותראה אם הכרטיס קול מותקן שם כמו שצריך (בלי סימני קיראה). בכל מקרה, תמחוק אותו, תוריד דרייברים מעודכנים, תעשה ריסט ותתן למחשב לגלות אותו מחדש ואז תתקין את הדרייברים החדשים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים