עבור לתוכן

בעיה ב- Red Alert2

Featured Replies

פורסם

כן, כן. אני יודע שזה משחק ישן אבל זה לא מוריד מערכו "הגבוהה".

בכל אופן לבעיה.

רכשתי את המשחק האמיתי של RED ALERT2 לפני יותר משנתיים ואף פעם לא הבנתי למה כאשר אני בא לשחק ברשת המשחק חוזר לי למסך הראשי!

ז"א, לא נותן לי לשחק במשחק הראשי!

מה לעשות?

אולי יש איזה פצ' לתקן את זה?

*עדכנתי את המשחק לגירסה 1.6 דרך המשחק עצמו... (בכדי לשחק באינטרנט).

בתודה מראש.

VerJil

פורסם
  • מחבר

משהו מוכן לענות לי בבקשה?!!?!?!?, זה מאוד חשוב לי!

*לא עשיתי up*.

פורסם

there are game fixes in <צונזר>, try one of the fixes for the game.

also, try to re-install the game

פורסם

למה לכל הרוחות אתה חושב שמותר פה לתת לינק לאתר של קראקים? או שזה בכלל יתקן לו את הבעיות...  :screwy:

פורסם

אתה צריך להוסיף פרוטוקול IPX לחיבור הרשת.

פורסם

those are not cracks

those are game fixes, nothing more !

פורסם

זה לא מה שכתובת האתר הראתה...(מה שנתת זה הייתה קטגוריה לקראקים , ככה היה רשום בכותרת)

פורסם

הממ:

http://www.megagames.com/read.htm

The Business Software Alliance (BSA) responded to one of our inquiries saying, illegal fixes are programs that contain material (eg: program code etc.) from the commercial copyrighted product and this material is used for creating the fix. But on MegaGames, as far as we know, we only have fixes that change the byte patterns etc. of the product and do not use any material from the commercial copyrighted product. For a fix to be declared illegal, this "require the crack [fix] programmer to disassemble the program code and sometimes use part of that code to make the crack [fix]." (BSA). Our Game Fixes sections also acts as a library displaying many different individuals exploits with games. Therefore the fixes on MegaGames are fully legal according to the US Digital Millennium Act.

In conclusion, all material on MegaGames is fully legal in the United States.

וחוץ מזה , נראה לי שלינק כללי לאתר אפשר לתת.... וכשאנשים פותחים פה THREADS על 100 אתרים ל BITTORRENT שמכילים דברים לא חוקיים, לאף אחד לא איכפת...

פורסם

Oh FFS אפילו הם קוראים לזה Cracks בכתובות של האתר, התיקונים האלה מאפשרים להריץ משחקים ללא דיסק, או ללא דיסק מקורי - קראקים, האתר הזה הוא אוסף recracks/update fixes של קבוצות פריצה, זה שBSA לא יכול לעשות כלום כדי להורידו לא אומר שזה חוקי.

פורסם

קניתי WARCRAFT 3, זאת אומרת שאני צריך להכניס את הדיסק כל פעם ? אני משתמש ב NOCD לכל המשחקים, גם מה שקניתי...

שוב.. הBSA לא יכול לעשות, כי זה חוקי.. .:)

ושוב זה צביעות, כי כשנותנים פה לינקים לאתרי BITTORRENT בהמוניהם בכל הפוסטים, אף אחד לא מצנזר...

----

עזוב, שנינו לא עורכי דין, ועל כן, לא אתה ולא אני יכולים להגיד שזה חוקי או לא :)

פורסם

זה לא חוקי, זה שהBSA לא יכול לעשות כלום נגד זה לא אומר שזה חוקי.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים