עבור לתוכן

בעיות אינטרנט זז לאט..לפני יומים היה מהירות גובהה ,יש לי 2 מב ומודם eci 312+

Featured Replies

פורסם

גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד...

נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה

פורסם

אני מציע לפנות לספק האינטרנט שלך שיעזור לך לפתור את הבעיה הזאת, ביתר קלות. הם ידריכו אותך בטלפון

ייגלו את הבעיה וגם ככל הנראה ייפתרו אותה. יהיה להם גם יותר קל ומהר יותר לעזור לך מאשר לנו.

בהצלחה :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

תודה על עזרה אבל אני חירש איך אתקשר אליהם...תנסה פתרון פה

פורסם

OK. דבר ראשון, איפה זה שאתה מנסה להוריד וזה מוריד לך ב 40Kb ?

באיזה מערכת הפעלה אתה משתמש, ועל איזה מחשב ?

האם יש Firewall או תוכנות כמו Netlimitter אשר פועלות על המחשב\רשת ?

האם מחוברים עוד מחשבים לרשת ?

כמה זמן הבעיה כבר קיימת ?

האם ניסית לחפש Spyware ווירוסים ? מתי ? עם איזה תוכנות ?

פורסם

גם אני מוריד משהו במהירות עד 40 קב...צריך להיות מוריד במהירות 250 קב. יש לי תוכנות תקן בעיות וסרוק וירוסים ועוד...

נא תעזרו לי ומי פתרון על בעיות? תודה

מי ספק האינטרנט שלך?

פורסם
  • מחבר

אני מוריד מיני אתרים וגם flashfxp

אני משתמש win xp pro sp2 ומחשב אמד 2400+ וזכרון 512מב זה מפסיק חזק.

כן יש לי פירוואל חומה אש של חלונות אקספיי ספ2. גם תוכנה BitDefender Client Professional Plus v8 זה תוכנה אנטי וירוס יחד פירוואל.

לא, רק אחד מחשב.

התחיל אתמול בעיות.

היום פעמיים כבר נסיתי לסרוק BitDefender 8 ,Ad-Aware SE Professional ,Spy Sweeper ,Microsoft AntiSpyware ,

wintools ,System Mechanic 5 Professional

פורסם
  • מחבר

הספק בזק בינלאומי

פורסם

מאיפה אתה מוריד ב40Kb ? יש מקומות שזה איטי יותר מאחרים, ולאו דווקא זה שיש לך חיבור מהיר, אומרת שאתה תוריד

כל הזמן במהירות הזאת.

פורסם
  • מחבר

לפני יומים אני מוריד מהירות משחקים ,סרטים ,אתר זז מהיר..ועוד. אתמול התחיל לאט..שוב אני מוריד במקום אותו דבר עד 40 קב.

גם אינטרנט זז לאט באתר וואלה וynet וגם פה. אני מוריד לאתר בזק בנילאומי בשביל בדיקה מהירות עדיין 40 קב קודם 250 קב. איך?

פורסם

התקנת אולי איזה תוכנה חדשה ביומיים האחרונים ?

האם יש עוד מחשבים שמחוברים איתך ברשת ?

פורסם

הספק בזק בינלאומי

פעם הבאה תערוך, אל תקפיץ.

בכל מקרה, אם מדובר ב ADSL, תתחבר לקו הבדיקה של בזק (שם משתמש: 1@1, סיסמה ריקה) ותכנס ל wow.bezeq.co.il ותנסה את המחשת המהירות שם. אם איטי, תפנה לבזק.

אם מדובר בכבלים, כנס לאתר speed.hot.net.il בזמן שאתה מנותק מהאינטרנט, וגם שם תבדוק את המהירות. (אם לא עובד, נסה דרך 213.57.88.180 החץ הרביעי)

המהירות נמוכה? פנה לכבלים

אם בבזק/כבלים ההורדה שלך תקינה, אז או

1. יש בעיית איטיות אצל הספק - אם יש מישהו שיכול להתקשר, שייתקשר, כי בד"כ יהיה תקליט בזמן ההמתנה שידווח על בעיית איטיות

2. יש לך בעיה כלשהי במחשב - נסה להריץ את הפקודה הבא (על אחריותך בלבד, אם המערכת הפעלה שלך רעועה זה יכול לעשות לה בעיות, אם כי בד"כ ממש לא):

התחל->הפעלה->CMD->

netsh int ip reset 1.txt

זה אמור לרדת שורה בלי לתת הודעה מיוחדת

ואם טרם עשית את (עד כמה מגוחך שזה ישמע) תעשה ריסטרט למחשב ולמודם (אם אפשר)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים