פורסם 2005 בינואר 2220 שנים החלטתי להתקין את HITMAN כי לא גמרתי אותו פעם ועכשיו אני כבר טוב יותר אז החלטתי לשחק בו שוב.. אבל אני תקוע במשימה LEE HONG ASSITION משהו כזה. ואני לא מבין מה עושים ולאיפה הולכים. בבקשה תעזרו לי מהר
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים http://www.3dactionplanet.com/hitman47/hitman/walkthrough/walkthrough_lee_1.shtmlמקווה שזה עוזר..
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר תודה אחי זה מאד עזר ליאתה יכול להביא לי בדיוק כזה של SOLDIER OF FORTUNE 2?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים http://www.soldier-of-fortune.com/sof2walk.php (לא מצאתי עם תמונות)אגב, אם יש משחק שאתה רוצה את הפתרון המלא שלו, פשוט כנס לgoogle תכתוב את השם של המשחק ואחריו את המילה walkthrough, בטוח שימצא לך...
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר אחי עדיין קשה לי בשלב הזה..מה אני צריך בדיוק לעשות זה ממש ממש קשה.ומעצבן שאין במשחק הזה SAVE והחיים יורדים מהיר יותר מטיל!!!תגידו איזה HITMAN נחשב לטוב ביותר ה אחרון?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר קולביה בהיטמן 1?איפה מתי?עברתי את זה?מה מיוחד בשלב הזה?לדעתי השני היה הכי טוב הוא היה גם הכי ארוך,לא?
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים קולומביה הרס את המשחק! לא היה בשלב הזה תיחכום, רק רצים ויורים...איפה הקטע של להיות היטמן? אם כבר אז השלב במלון פשוט ענק! אולי היחיד שבאמת מתוחכם...
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים אין תחכום?!?! אתה יודע כמה התחכמתי בשלב הזה. הייתי כל כך גאה בעצמי שעברתי אותו בסוף. השלב הכי מגניב בסידרה. גם המוסיקת רקע הייתה מגניבה.המלון היה נחמד (במיוחד הקטע הם הסאונה...) אבל אהבתי את קולומביה יותר.
פורסם 2005 בינואר 2320 שנים מחבר אבל זה מבאס מאד ש אי אפשר לעשות SAVEתגידו יש לכם אולי איזה טרינר או משהו דומה שיתן לי לעשות SAVE..PLZ זה דחוף כי זה מעצבן להתחיל את הכל מהתחלה
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר אני תקוע בשלב של הדוקטור שלב 3 נראה ליואני לא יודע לאיפה הולכים הגעתי למקום שצריך לקפוץ על צינורות ואני לא מבין מה עושים.מישהו יכול לעזור לי?
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אתה אמור להכין סולם ואז יש ריבועים שבהם הוא נפתח וככה אתה עובד מצינור לצינור (סולם מכינים עם צינורות ודאקט טייפ אם אני זוכר נכון)
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים אני זוכר את הקטע הזה, אני השתגעתי שם עד שהצלחתי לשים את הסולם.אני לא מבין איך הם הרסו את המשחק ב mdk2...
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים העיצוב שלבים הרבה פחות טוב מהראשון, זה נכון, אבל בכללי המשחק לא רע בכללופיסת טריוויה מעניינת, MDK היה המשחק הראשון שכלל רובה צלפים עם זום!
פורסם 2005 בינואר 2520 שנים מחבר אתה אמור להכין סולם ואז יש ריבועים שבהם הוא נפתח וככה אתה עובד מצינור לצינור (סולם מכינים עם צינורות ודאקט טייפ אם אני זוכר נכון)אבל איך אני מכין סולם?ואיפה בדיוק?מה המטרה שלי לאיפה אני צריך להגיע?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.