פורסם 2005 בינואר 2220 שנים ברשותי 2 מחשבי Windows Xp Pro Sp2האינטרנט עבד מעולה עד אתמול שפתאום החליט שהוא מפסיק..הרשת בנויה ב- Back To Back.כאילו כרטיס רשת לכרטיס רשת.בלי ראוטר/האב/סוויצ'.השיתוף קבצים בין 2 המחשבים כן עובד.אבל האינטרנט לא.. אפילו שבמחשב הראשי האינטרנט מחובר ועובד!יש שיתוף אינטרנט על חיבור אינטרנט והם מאושרים ב- Firewall של נורטוןתודה רבה!
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים נסה לסגור את כל הדברים שעובדים במחשב שהאינטרנט לא עובד שם,הכל: נורטון כולל,ותראה אם זה עוזר,אם לא,ריסטארט ניסית? שאלה מפגרת אני יודע.
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים גם לי קרה פעם תבדוק אם לאחר שאתה עושה ריסטארט יש גישה לאינטרנט לזמן קצר ואז כאילו "השער" של האינטרנט נסגר לאט לי זה קרה אחרי התקנת SP2 ד"א..
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר גם לי קרה פעם תבדוק אם לאחר שאתה עושה ריסטארט יש גישה לאינטרנט לזמן קצר ואז כאילו "השער" של האינטרנט נסגר לאט לי זה קרה אחרי התקנת SP2 ד"א..לא.. זה מהרגע שמעלים את המחשב האינטרנט לא עובד..אני רוצה לציין שוב שיש שיתוף קבצים בין המחשבים!נסה לסגור את כל הדברים שעובדים במחשב שהאינטרנט לא עובד שם,הכל: נורטון כולל,ותראה אם זה עוזר,אם לא,ריסטארט ניסית? שאלה מפגרת אני יודע.עשיתי ריסטרט.. כיביתי את נורטון.סגרתי את הכל ב- Processes כל הדברים חוץ מהבסיסים.עדיין לא עובד..עוד רעיונות?תודה רבה לכולם!
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר -תודה רבה לכולם.. תיקנתי את זה על ידי Windows Recovery Console-כנראה שמשהו היה דפוק באחד הקבצים של הווינדוס..תודה רבה לכולם!
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.