פורסם 2005 בינואר 2120 שנים חח זה היה כוח הוידאו אני חושב היה עגבניה ,שחקן כדורסל, ג'יפ מדבר ועוד מישהו תוכנית גדולה הייתה בערוץ 11 לפני ממש המון זמן. יש לי ספר ומה רע במומינים, שאלתיאל קוואק, מוש השור, וחברים נוספים? ערוץ 11 טיפשים שהפסיקו לשדר את זה. סדרות כמו צבי הנינגה, ספיידרמן (עד כמה שאני יודע), דרדסים, וכל מני התחילו את דרכן שם.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים הסדרה הכי חזקה שהיתה בערוץ 6 זה "איפה אפי"אין עליהוכמובן על החתולים הסמוראים
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר תוכנית גדולה הייתה בערוץ 11 לפני ממש המון זמן. יש לי ספר ומה רע במומינים, שאלתיאל קוואק, מוש השור, וחברים נוספים? ערוץ 11 טיפשים שהפסיקו לשדר את זה. בעונות הראשונות ולא בשידורים החוזרים היינו רואים את זה במועדוניתתת שהיינו קטנים והיה גם נעלולי פלא ואת רכבת ההפתעות
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אח אני לא אשכח את הימים כשהייתי בגן והייתי מחכה לחזור הבייתה לראות את החבובות, רחוב סומסום, זהו זה, עליזה בארץ הפלאות, פינוקיו ועוד אחרים גדולים וטובים, גם טוב-טוב הגמד והייתה עוד איזה סדרה שבפתיח שלה הראו נמרים ואריות לא זוכר כמו רובוטים כאלה יא אללה שכחתי איזה נוסטלגיה פשוט לרצות לחזור לתקופה התמימה של החיים, וכמובן לא נשכח את הרובוטריקים!!!
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני מניח שאתה מדבר על חתולי הרעם או על כוח המחץחתולי הרעם1!!!! GO GO MADA FUCKA!!! איזה סדרה אגדית!
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מישהו זוכר את הסדרה עם העכברושים שהם היו גם אופנוענים? והיו להם עגילים יוווווווו הם היו כאלה מגניבים!!
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים האופנוברים ממאדים?אני חושב שהיא עדיין משודרת בימי רביעי בשש בבוקר בערוץ 2
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים הדבר הכי טוב שהיה בטלויזיה אי פעם זה המחסן של כאילו ואת דווקה שהיה אוכל חלודה כל הזמן
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים הדבר הכי טוב שהיה בטלויזיה אי פעם זה המחסן של כאילו ואת דווקה שהיה אוכל חלודה כל הזמן איזה סדרה גדולה פעם היה כבוד לתוכניות ילדים טובות בערוץ 11
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר אוקה עידכון הסדרה הראשונה נקראת טייגר שארקס נכוןןןן חיפוש קצר בגוגל אימת את זה עכשיו אני רוצה פרקים ;D (חוקי? טורנטים למיניהם? אני בטוח שבאימיול יש אבל אני לא רוצה לפתוח אותו יקח הרבה זמן להוריד והביטורנט פועל)
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים תוכנית ראשונה היה צוות של לוחמים שהיו חיים בצוללת מתחת למים והייתה להם בריכה בתוכה כשהם היו קופצים לבריכה כל אחד מהם היה משתנה ליצור ים כמו הזקן השמן שהפך לכלב ים ואחד מהם הפך לדולפין. יכול להיות שהשם של הסדרה בחו"ל היה "טייגר שארקס", אבל בישראל זה היה "כוח כריש". תוכנית שניה זה היה מחנה מפלצות שהיו שם כמו מפלצות קטנות היה ערפד קטן היה מומיה עם כפפות בוקסים קוראים לזה פשוט "מחנה מפלצות קטנות". מקווה שפגעתי. ד"א, כל התמונות נלקחו מהאתר הכי חזק לדעתי לתוכניות נוסטלגיות: cartoon.irc.co.il
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.