פורסם 2005 בינואר 2120 שנים תוכנית ראשונה היה צוות של לוחמים שהיו חיים בצוללת מתחת למים והייתה להם בריכה בתוכהכשהם היו קופצים לבריכה כל אחד מהם היה משתנה ליצור ים כמו הזקן השמן שהפך לכלב ים ואחד מהם הפך לדולפין.תוכנית שניה זה היה מחנה מפלצות שהיו שם כמו מפלצות קטנות היה ערפד קטן היה מומיה עם כפפות בוקסיםאתם יודעיםםםםםםםםםםםםםםםםםם?
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני זוכר את התוכניות האלו הם היו בסביבות 95' ככהאני לא מצליח להזכר בשמות...מצאתי פעם אתר עם קישורי טורנט לסדרות ילדים מדובבות בעיברית, אני אנסה למצוא אותו שוב
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אז לא היה לי כבליםחוץ מזה שערוץ 11 שידר סדרות הרבה יותר טובות במשך השנים.עכשיו הוא הדרדר.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר כן כמו שזמן תה אמר..בסביבות שנת 95...היו אז תסדרות הכי יפות בערוץ 6 כמו HEMAN ושירה SHIRA וTHUNDER CATS
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר חחח לא זה לא קריפי קרולרס..גם זה היה חזקק עכשיו נזכרתי בעוד תוכנית אני לא חושב אתם תזכרו את זה זה היה כזה חבורה שהייתה עגבניה והיה קטע עם טלויזיה בסדרה..לא זוכרררר
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים חח זה היה כוח הוידאו אני חושבהיה עגבניה ,שחקן כדורסל, ג'יפ מדבר ועוד מישהו
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר חח כן יו טי טיים אתה חייב למצוא תשם של התוכנית עם הבריכה אני זוכר שהיו 2 צלופחים שהם היו רעים והצוללת של הטובים יכלה ליצור שדה חשמלי..
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים אני זוכר את הסדרה, במיוחד היה אחד מהרעים שהיפנט אותם עם העיניים שלו! אני לא מצליח להזכר בשם... אני מחכה שחבר שלי יתחבר, הוא ממש מת על סדרות ישנות
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.