עבור לתוכן

צריך עזרה LOTR BATTLE FOR MIDDLE EARTH

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם,

היום התחלתי לשחק בזה והמשחק נראה פצצה והכל אבל יש לי בעיה מוזרה אני בשלב הראשון עם החברה הטובים ולא משנה מה אני עושה אחרי 2-3-4 דקות בערך כולם מתים לי זה לא שהורגים אותם או משהו אלא פשוט כולם מתים ואני מפסיד את המשחק... כאילו הם יכולים סתם לעמוד באיזה מקום ופשוט למות משום מה...

עכשיו לא ראיתי בהגדרות המשימה שום דבר לגבי זה ולא מצאתי שום דבר לגבי זה בתוך האתר של המשחק... יש למישהו רעיון לגבי זה? ואגב זה מן הסתם לא בעיה של המחשק כי זה נראה כאילו זה קורה לרוב אחרי שהעין מתביית על החבר'ה שלי או משהו כזה...

אשמח לשמוע הצעות לפתרון או הסבר כלשהו למה עלי לעשות ממי שכבר שיחק במשחק קצת.. :)

בתודה מראש

פורסם

המשחק מקורי?

פורסם

המשחק שלו לא מקורי, זו בעיה בפריצה. אכלת אותה :lol:

פורסם
  • מחבר

מקורי וחצי!!! וקראתי על זה בערך רבע שעה אחרי ההודעה הנל שיש מצב שזה יקרה גם כשהמשחק מקורי זה קורה כשההתקנה נדפקת והוא למשל מעתיק קובץ כלשהוא לא עד הסוף או משהו... המשחק אז בודק את זה תוך כדי וחושב שהוא פרוץ ושלום על ישראל הציעו איזה משהו לתקן את זה על ידיד הכנסת ה SERIAL מחדש אבל לא היה לי זמן לבדוק אם זה סידר את זה או שהציעו להתקין מחדש את המשחק פשוט... ננסה ונראה מה יצא מזה

פורסם

לא רק למשחקים לא מקוריים יש את הבעיה הזאת, אז אל תתנפלו עליו אם זה קורה גם לו.

אם המשחק מקורי כמו שאתה אומר, אז כנראה שיש לך את גרסאת ה-DVD בדיסק אחד, וזה קורה בחלק מהעותקים.

כל מה שאתה צריך לעשות הוא ללכת למקום שממנו קנית את העותק ותחליף אותו באחד חדש.

פורסם

לא ולא ידידי, הבעיה אינה בדיסק אלא בהתקנה, כל מה שעליך לעשות זה להסיר את המשחק ולהתקין מחדש.

אצלי זה פתר את הבעיה הזו כי גם לי זה קרה בפעם השניה שהתקנתי את המשחק (התקנתי אותו כ-3 פעמים)

בהצלחה :yelclap:

תהנה, משחק לע רע

פורסם
  • מחבר

טוב אני פשוט הפעלתי שוב את הקובץ שמבקש את הקוד כמו שהם מנחים לעשות באתר שלהם שמתי את הקוד שוב וזה עובד מאז בלי בעיות :)

משחק פצצצה!

פורסם

יש לו MULTIPLAYER ? אם כן, ניסית ? שווה ?

פורסם

שווה ביותר... קצת מעצבן באינטרנט עם לגים...

פורסם

חבל.. האמת ש WARCRAFT 3 מבחינה הזאת מעולה.. אני משחק ONLINE ב BATTLE.NET כשברקע יש EMULE, BITTORRENT והוא עדיין טס בלי LAG...

פורסם

לא בדקתי יכול להיות שסתם התחברתי לחדר דפוק...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים