עבור לתוכן

צריך מחשבון ללימודי הנדסה

Featured Replies

• תגובות 34
  • צפיות 8.8k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

casio FX570MS

יש בו כמעט הכל...

הוא עולה בערך 100 שקל באופיס דיפו, והוא שווה את זה

פורסם
  • מחבר

נראה טוב תודה - הוא מחשב אינטגרלים ? יש עליו כפתור עם סימן של אינטגרל וDX.

פורסם

כן, הוא מחשב... יש לו גם המרות בין בסיסים, חישוב ארגומנט ומודול של מספרים מרוכבים, סימנים של גודל(מיו, מיקרו, נאנו, פיקו) אינטגרלים, נגזרות, פתרון מטריצות (משוואות) דטרמיננטות, ווקטרים, וכל מיני חישובים סטטיסטיים.

הוא באמת מעולה...

שכחתי גדלים פיזיקליים, כמו קבוע פלאנק, אפסילון אפס, מיו אפס ורבים אחרים...

פורסם

אני עשיתי את הבגרות שלי במתמטיקה עם casio fx-5000F. יש לו איזה 100 משוואות בנויות. הדבר שהכי עזר לי זה שהוא פותר משוואה ריבועית. ברור שזה לא דבר כזה מסובך אך בלחץ של זמן תמיד טוב שיש מישהו שמגבה אותך. עובדה היא שהוא גילה לי טעות במבחן. אני חייב לו את ה-100 שקיבלתי בבגרות.

Casio-fx-5000F-S.JPG

פורסם

גם זה יכול...

וגם ממעלה שלישית...

זה פשוט מחשבון כמעט מושלם, הוא נוח, קריא, 2 שורות, ופשוט טוב!

פורסם

אני עשיתי את הבגרות שלי במתמטיקה עם casio fx-5000F. יש לו איזה 100 משוואות בנויות. הדבר שהכי עזר לי זה שהוא פותר משוואה ריבועית. ברור שזה לא דבר כזה מסובך אך בלחץ של זמן תמיד טוב שיש מישהו שמגבה אותך. עובדה היא שהוא גילה לי טעות במבחן. אני חייב לו את ה-100 שקיבלתי בבגרות.

חזקקקקקקקקקקקקקקקקקקק, אתה השני שאני רואה שיש לו את המחשבון הזה...

קניתי אותו בשנת 88 בשדה תעופה בארה"ב, ועד היום הוא משמש אותי... בהחלט מחשבון חזק... אבל הוא די חלש מבחינת האופציות...

נראה לי המחשבון הכי מפורסם לסטודנטים זה ה TI-89.....

זה תמונה של המחשבון שלך היום, או תמונת פרסמות, כי שלי נראה היום כאילו עברו עליו 17 שנה :)

פורסם

TI-89 הוא גראפי ולכן לא כל כך מתאים במקרה הזה.

פורסם

לי יש את ה fx-991ms הוא מצויין יש אותו בכל חנות הוא עולה בסביבות ה 100+ והוא פותר כמעט הכל מלבד גרפים:

מכפיל מחבר והופך מטריצות

פוצר אינטגרלים מסויימים

מבצע נגזרות בנקודה

ופותר משוואות ליניאריות לא ליניאריות וכמובן מוצא שורשי פולינום עד דרגה 3

פורסם
  • מחבר

תודה לכול העוזרים :xyxthumbs:

ה570 וה991 הם כנראה אותו דבר רק שאחד סולרי , מה שאני אמצא אני אקנה.

פורסם

לי יש את המחשבון הקלאסי CASIO FX-82TL

בהחלט מצויין ועושה עבודה מצויינת.

casio-fx82tl.jpg

פורסם

עם כל הכבוד ויש כבוד (ויש כבוד) המחשבון שצריך ללימודי הנדסה הוא מעט יותר ממחשבון פשוט לבית ספר ועדיף שיהיה.

כי ב 570 או 991 יש מלא דברים שיעזו לו בלימודים כמו כבועים פיזיקליים שאני משתמש בהם בלי סוף ומספרים מרוכבים שאי אפשר בלעדיהם

פורסם

השרשור הזה גרם לי לדפדף באופיס דיפו נראה לי שה FX-5000 הכי יתאים לו אבל הוא ממש לא זול, 250 שח זה מחיר גבוהה למדיי.

פורסם

לדעתי אתה טועה ה FX-5000 חסר בתכונות (אם זה זה בתמונה)

063_Casio_FX_5000F.jpg

פורסם
  • מחבר

אין לי בעייה לשלם 250 ש"ח עבור משהו שבאמת שווה את זה , ולא נראה ש5000 עושה משהו ששווה את זה , לא מצליח למצוא אותו באתרים של CASIO בכלל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים