פורסם 2005 בינואר 2020 שנים שלום לכולם !יש לי בעיה ממש מוזרה כשאני משחק ב-Splinter Cell, Pandora Tomorrow.אחרי כמה דקות משחק הוא שולח לי את ההודעה הבאה ואז הוא יוצא מהמשחק:General protection fault!History: FD3DRenderInterface::SetVertexStreams <- RenderBspSurface <- FRenderLevel::FRenderLevel <- RenderLevel <- FLevelSceneNode::Render <- FCameraSceneNode::Render <- UGameEngine::Draw <- UWindowsViewport::Repaint <- UWindowsClient::Tick <- ClientTick <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoopאשמח לדעת מה הבעיה וכיצד לפתור אותה.תודה רבה לכולם !נ.בהדיסק מקורי, דיסק DVD שקיבלתי עם הכרטיס מסך.ובהמלצות של המפרט בתוך המשחק הוא כותב שהכל טוב ותקין חוץ מ:NO Non power-of-two render target support detected
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים מחבר 2.8HT ASUS P4V800-X Leadtek GeForce 6600GT שאיתו קיבלתי את המשחק 1024MB ספק כוח - 400 מקווה שנמצא פתרון כי אני אוהב את המשחק והמחשב מספיק לדעתי. אבל לפי ההודעה זו בעיה בספק או משהו כזה, לא ? מוזר
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים בעיה מאוד מוזרה...יש לך את הדריברים הרשמיים של - Nvidia? (לא בטא)NO Non power-of-two render target support detected - זאת שורה שאתה רואה לפני שאתה מתקין את המשחק, כשההתקנה בודקת את המחשב שלך? מקסימום תחזיר לחנות, ותבקש החלפה.אבל באמת תבדוק שיש לך את הדרייברים הרשמיים של nvidia ולא דריברים beta
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר בעיה מאוד מוזרה...יש לך את הדריברים הרשמיים של - Nvidia? (לא בטא)NO Non power-of-two render target support detected - זאת שורה שאתה רואה לפני שאתה מתקין את המשחק, כשההתקנה בודקת את המחשב שלך? מקסימום תחזיר לחנות, ותבקש החלפה.אבל באמת תבדוק שיש לך את הדרייברים הרשמיים של nvidia ולא דריברים betaיש לי את 66.93.אכן אני רואה לפני אבל להערכתי יש קשר לנפילת המשחק.וכן - בוודאות אין לי את הבטא - היה לי אותו ומיד מחקתי כי הוא הוריד לי פריימים במשחק אחר.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.