פורסם 2005 בינואר 2020 שנים ברשותי ראוטר מסוג DLINK 614+. והוא מעפן יש לי איבודי PACKET רבים, פינגים זוועתיים במשחקי אינטרנט, פרוטוקולים שלמים שלא מגיעים בכלל בלי רענון הגדרות (לדוגמא הIRC יכול להפסיק לעבוד לגמרי אלא אם אני מחדש את ההגדרה בראוטר) DMZ שלא עושה כלום בפועל ועוד. אני מעוניין בהמלצה לראוטר ללא חיבור אלחוטי, הכי אמין ומהיר שיש. לפי הבנתי, ראוטרים של 3COM נחשבים הכי תותחים בתחום, אבל אשמח לשמוע ממישהו שמכיר או משתמש בפועל. תודה
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים ממליץ בחום על edimax BR-6104היה לי D-LINK והוא רק גרם לי לכאב ראש חבל"ז,אחרי שהחלפתי לאדימקס,אין לי שום בעיות.
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים גם אני רכשתי לפניי כחודשיים בערך את האדימקסיש לציין שהוא ראוטר מעולה שנותן לך "לישון בשקט"הוא ממש טוב פשוט להפעלה ,והכי חשוב לא עושה בעיות
פורסם 2005 בינואר 2220 שנים מחבר השאלה היא אם אתם משתמשים בכל הפונקציות שציינתי לעיל, כגון משחקי רשת, פרוטוקלי FTP, IRC וכו'
פורסם 2005 בינואר 2920 שנים כן אני משתמש בכל הדברים הנ"ל ואין לי בעיות איתו בכללאני משחק במשחקיי רשת (america's army freak)ומוריד דברים מהאימיול ומהביטורנט וכו וכו...אין איתו בעיות בכל הקשור לנושא הנ"ל..אתה יכול להיות שקט..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.