פורסם 2005 בינואר 1920 שנים שלום,יש לי מחשב עם לוח אם של ELITEGROUP מדגם K7SOM+ 7.5c.ללוח זה יש כרטיס מסך ONBOARD ולא ניתן לבטל אותו לא ב-BIOS ולא עם ג'מפר על לוח האם.קניתי כרטיס מסך PCI מפני שאין לי מחבר AGP ואיני מצליח להתקין אותו בשום דרך,כאשר אני מחבר אליו את המסך אני מקבל הודעת NO SIGNAL, כמו כן המחשב אינו מזהה את הכרטיס.כשאני מנסה להתקין את הדרייבר מהדיסק שצורף, אני מקבל הודעה שלא נמצא החומרה המתאימה.כל עזרה תתקבל בברכה כי אני חסר אונים ועל סף יאוש! :s05:תודה מראש Zelbi
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים תתחיל מעדכון BIOSתמשיך בהוצאת כל הכרטיסי PCI שיש לךתמשיך בלנסות ולשים את הכרטיס מסך ב SLOT אחר...בהצלחהאגב, ניסית כרטיס אחר?יניב
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר תודה יניב,לא מצאתי עדכון BIOS חדש יותר ממה שכבר יש לי (חיפשתי באתר של ELITEGROUP)כמובן שהוצאתי את כל הכרטיסים (זה לא קשה, בלוח אם הזה יש רק 2 PCI SLOTS)ולא ניסיתי כרטיס מסך אחר עדיין אך כרטיסים אחרים כן עובדים.שוב תודה ואם יש עוד הצעות אקבל בברכה.Zelbi
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר לאחר המון נסיונות כושלים, הלכתי אם הכרטיס לחנות שיבדקו אותו ושם התברר שהכרטיס בכלל דפוק!!!תודה Zelbi
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.