פורסם 2005 בינואר 1920 שנים טוב אני פותח משחק ב-SKIRMISH ואחרי זמן קצר פתאום כל הצבא שלי מת ואני מפסיד ..........בבקשה תעזרו לי זה ממש חשוב תודה מראש
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר טוב אני לא יודע מה איתכם אבל אין בהודעה שלי שום דבר שנוגד את חוקי הפורום אם אתם יכולים עזור לי העזרה תתקבל בשימחה אם לא אז פשוט אל תגיבו תודה
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים הבעייה היא שהבעייה מתרחשת רק בעותקים הלא מקוריים.. שמעתי על הרבה אנשים אם הבעייה הזאת ולפי מה שהבנתי הפתרון היחיד לבעייה הוא לקנות את המשחק המקורי. :-\
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר הבעייה היא שהבעייה מתרחשת רק בעותקים הלא מקוריים.. שמעתי על הרבה אנשים אם הבעייה הזאת ולפי מה שהבנתי הפתרון היחיד לבעייה הוא לקנות את המשחק המקורי. :-\ מאוד בוגר.......
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מאוד בוגר.......מה הבעיה שלך ? זה ידוע שמשחקים לא חוקיים לפעמים עושים הרבה יותר בעיות, בגלל שפרצו אותם לא טוב, או בגלל הגנות... ראה ערך HALF-LIFE 2, כמה אנשים אכלו סרטים כי היה להם גרסא פרוצה עם המון בעיות....לפי מה שזה נשמע, זה בעיה שקשורה לעותק פרוץ... או שתוריד את ה UPDATE PATCH האחרון למשחק, או שתשיג פריצה יותר טובה...מכיוון שאסור לדבר על דברים לא חוקיים בפורום, אני לא יפרט יותר..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.