עבור לתוכן

דיון מרוכז על UPS(אל פסק) , כל השאלות שיש לכם - לכאן.

Featured Replies

פורסם

מקרה די ידוע עם ספק די ידוע (קרא לHOLY JC)

3 שעות אחרי שקנה את המחשב התפוצץ הספק...

אז גם בספקים "טובים" זה קורה

• תגובות 204
  • צפיות 28.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה

משתתפים בולטים בדיון

פורסם

יש לי את המחשב שבחתימה עם ספק של HEC475

פורסם

הינה הגיע החורף.אני זקוק לאל פסק.

כבר קראתי רבות,וחיפשתי כבר, אך לא מצאתי תשובה חד משמעית בשבילי, ואשמח להתייעץ איתכם-

המחשב-

מערת עריכת וידאו מקצועית,פנטיום 4, 2.8, זיכרון גיגה,4 דיסקים קשיחים,כרטיס 9600XT וכרטיס עריכה CANOPUS,ספק 400W

מסך LCD VIEWSONIC "17.

אני מפחד מהפסקות חשמל ונפילות בזמן עריכה, דבר שיכול לגרום למחשב הרס בלתי הפיך, ובזבוז/מחיקת סרטים שאני עורך (חתונות).

מקריאה התרשמתי מ-

ADVICE PR600

עכשיו יש לי כמה שאלות, אשמח אם תוכלו לענות על כולם :

1. מהו חיבור מיוחד למסך? (קראתי שיש דבר כזה. מה ההבדל?)

2. יש לי עוד מחשב, שני, פנטיום 4 2.8, 9600XT, ודיסק קשיח אחד. האם אל פסק יכול להחזיק 2 מחשבים?

3. אשמח להצעות נוספות בתחום ה 600 שקל.

תודה רבה לעוזרים  :xyxthumbs:

פורסם

1. כמעט לכל ספק החל מהדגם הכי פשוט ועד למתקדמים יש 3 יציאות חשמל מאחורה שאחד מהם אתה מחבר למחשב ואחד למסך ועוד אחד אופציונלי.

3&2. לטעמי אל פסק יכול להחזיק שני מחשבים אבל קח בחשבון שהוא יחזיק אותו הרבה פחות זמן. אם אין לך הרבה כסף להשקיע הייתי ממליץ לך על Ippon BACKPOWER 800 זה ממש המינימום בשביל 2 מחשבים ואל תתפוס אותי במילה, ייתכן שהאל-פסק יקרוס אם תחבר לו 2 מחשבים. אם יש לך מספיק כסף קח לפחות 1000VA.

אגב, מומלץ שתעשה קצת חיפוש בפורום כי בזמן האחרון היו פה הרבה שאלות בנוסא האל-פסק וייתכן שיהיה שם מידע שיעזור לך.

פורסם

1. ה-Advice מגיע עם 2 יציאות עם חיבורים כמו של ספק. פעם הוא היה מגיע עם מתאם מהשקע המוזר הזה לשקע ישראלי אבל בגלל שאנשים חיברו ציוד לא מתאים והרסו את האל-פסק הם הפסיקו עם זה. אתה יכול להכין מתאם כזה לבד די בקלות.

2. תלוי איזה.

פורסם

טוב נפלה כאן החלטה, הזמנתי את ה- UPS הזה (נראה מחיר טוב):

Advice PR1200VA UPS

וקישור למפרט:

לחץ כאן

טוב עד ל- 720W.

פורסם

תבקש שיביאו לך את הדגם החדש partner pro . ההבדל הוא שבחדש כבל החיבור למחשב הוא USB. כמו כן, יש LED המשמש כמנורת חירום.

תתחדש

פורסם

המחשב-

מערת עריכת וידאו מקצועית,פנטיום 4, 2.8, זיכרון גיגה,4 דיסקים קשיחים,כרטיס 9600XT וכרטיס עריכה CANOPUS,ספק 400W

מסך LCD VIEWSONIC "17.

אני מפחד מהפסקות חשמל ונפילות בזמן עריכה, דבר שיכול לגרום למחשב הרס בלתי הפיך, ובזבוז/מחיקת סרטים שאני עורך (חתונות).

מקריאה התרשמתי מ-

ADVICE PR600

זו המערכת שלי. האם האל פסק הנ"ל יחזיק לי אותה? ואם כן לכמה זמן?

בטווח במחיר של 600 שקל , האם הוא מומלץ  ?

תודה

פורסם

לפי החישוב הזה, למרות שהוא בטוח לא ממש מדוייק, יצא לי קרוב ל 400W.

מה זה אומר?

אל פסק מסוג כמו שכתבתי, כמה זמן יחזיר את המחשב הזה?

תודה

פורסם

באתר הבא אפשר לחשב הספק WATT:

http://www.jscustompcs.com/power_supply/

האתר הזה ממש לא מהימן והחישוב שם לא מדוייק בכלל.

פורסם

טל, קניתי השבוע את ה PR-600, מוקדם מדי לכתוב ביקורת עליו, אבל הוא מגיע עם תוכנה שבין השאר מראה את העומס בכל רגע על ה UPS

אצלי הוא מראה רק 30-35% אני מחבר לUPS: מחשב P4 2.4G, 2 HD, ספק 300W, ומודם כבלים (ללא מסך)

נראה לי שאם תוותר על המסך הUPS יסחוב ללא בעייה את המערכת שלך.

פורסם

לי הלך ה ADVICE האחרון וקניתי השבוע את ה EVERPOWER 1000 VA ב 500 שקל. מחזיק בלי בעיה מחשב אחד עם HEC300ART ועוד פנטיום 3 ומסך LG17.

http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=27057

פורסם

לאור ההודעות הגוברות והולכות על אל-פסקים (UPS), ולאור הברקים המתרבים הדיון יהפוך לסטיקי.

כל ההודעות בנושא UPS ירוכזו בדיון זה.

פורסם

תעשה לו בדיקת "נפילה" תוציא את הכבל של החשמל לראות אם הוא באמת מחזיק

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים