עבור לתוכן

האם המארז טוב?

Featured Replies

פורסם

אני מעוניין לקנות את המארז הבא: http://www.macalink.com.tw/A-2430-1.jpg

האם הוא מארז טוב או שכדאי לי לקנות אחר?

אני קונה אותו מksp , ושם מצוין שיש לו pfc , האם הכוונה לספק כוח?

תודה לעוזרים, אלי

פורסם

ה-PFC אכן מציין ספק. ב-KSP הוא נמכר עם ספק 400W ג'נרי.

המארז עצמו נראה לא רע, אבל אם אתה מחפש מארז איכותי עם ספק ממותג, כדאי להוסיף 50 ש"ח בשביל ה-Cumpucase 6A19 עם ספק HEC.

פורסם
  • מחבר

ל compucase יש מאוררים שבאים איתו?

ויש לי כרטיס 9600xt , אני באמת צריך ספק ממותג בשבילו או שג'נרי מספיק?

ועוד שאלה אחרונה: המארז הבא יותר טוב מהקודם:http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1564&catcode=351

פורסם

ה-Compucase בברירת מחדל נמכר בחנויו עם מאוורר 120 מ"מ אחד. ישנן חנויות המוכרות אותו עם 2 מאווררים כאלה.

ל-R9600XT לא ממש צריך ספק כח רציני, אבל בכלליות תמיד עדיף ספק טוב עם מתחים יציבים דוגמת ה-HEC 300W AR-T המגיע עם ה-Compucase מאשר ספק ג'נרי זול שיכול ברמת סבירות די גבוהה להישרף ולקחת איתו מספר רכיבים נוספים בעת נפילת חשמל לדוגמא.

המארז בקישור שהבאת, Noa Cobra, הוא סה"כ חיקוי זול ל-Raidmax Cobra ולכן אינו מומלץ יותר מאשר המארז הנמכר ב-KSP באותו מחיר.

פורסם
  • מחבר

הבנתי שהמארז compucase הוא הכי מתאים, אבל אני צריך מארז טוב במחיר של עד 300 ש"ח, כי אני לא אוכל להשקיע יותר מזה

(מגבלות תקציב...) יש למישהו המלצה למארז עד הסכום הנקוב למעלה?

פורסם
Compucase 6A19, עד 305 ש"ח ;)
פורסם
  • מחבר

תודה :)

פורסם
  • מחבר

יש לי שאלה נוספת הקשורה למארז: האם מארז הcompucase המצוין למעלה הוא כבד במשקל?

כבר חוויתי על בשרי את משקלו של מארז ninex מיובא מארה"ב ששקל 6 קילו, ואני בהחלט לא מעוניין במארז כבד 8)

פורסם

די כבד..

הוא גדול מאוד והפח שלו עבה רצח.

חפיף תעשה שרירים. :)

פורסם
  • מחבר

יש הבדל במשקל בין הcompucase למארזי הcobra למיניהם? (לא משנה איזה חברה) , פשוט אני אחליט איזה מארז לקנות לפי המשקל

ספק ומאווררים אפשר תמיד להחליף\ להוסיף

פורסם

עד 300 שקל אתה לא תקנה שום קוברה + ספק נורמלי.

תקח את הcompuicase זהו הוא לא כזה כבד...

אתה גבר או לא ? ;D

פורסם
  • מחבר

זה לא העניין של גבר או לא, פשוט ראיתי cobra שעולה 270 שקל באתר noacomp ויש לי ספק גנרי לבינתיים, אז אני אחסוך קצת ואקנה את הספק או מאוררים שצריך אח"כ, אני פשוט לא רוצה להסתבך עם מארזים גדולים ו"מגושמים".

כל מה שאני רוצה לדעת אם הcobra הזה הוא מארז איכותי, כי אני לא מטיל ספק באיכות של ה-compucase :)

פורסם

אם קצת היית מתאמץ היית רואה את זה:

Net Weight

8.0kgs / 17.64lbs

Gross Weight

9.12kgs / 20.1lbs

זה של ה compucase

פורסם
  • מחבר

רגע לא הבנתי, המשקל של הcompucase הוא 8 או 9 ק"ג?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים