עבור לתוכן

צריך לבחור בין מארז צ'נברו לצונאמי

Featured Replies

פורסם

עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקל

השאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TT

כנסו ללניק ותנסו לעזור לי

http://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htm

נראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית

פורסם

את הצונאמי יש בKSP במחירים מצחיקים, שהייתי בסניף רוממה הציעו לי אותו בלי ספק כוח ב780 שקל בערך

מארז מדהים, אישית אני ממש לא מחבב את הצ'נברו ככה שמבחינתי כל מארז יעשה את העבודה לידו ;D

פורסם
  • מחבר

אוקי תודה

שווה לי לקחת את ה3400 עם הספק 400 וואט או לקנות בלי ספק

אם אני קונה בלי ספק אני במילא יקנה ספק 420 וואט של TT עם האקטיס PFC או מה שזה לא יהיה שעולה איזה 340 שקל...אז מה אתם אומרים

פורסם
  • מחבר

בסוף אני כן ילך על הצ'נברו אני חושב

בגלל שהצונאמי יוצא פשוט הרבה יותר יקר

780 בלי ספק וקירור למעבד שזה עוד 550 שקל ככה שיוצא 1330 שקל כל החבילה

לעומת הצנברו שיוצא עם שתי מאווררים קירור למעבד וספק ב920 שקל ככה ..

פורסם

אוקי אבל איזה יתרון יש לצ'אנבו? מבחינת עיצוב אין לו שום יתרון, גם מבחינת מודינג החלון שלו מאוד קטן ולא תראה את תוכן המארז (מאוררים וכו..).

אם כבר הולכים על מארז שלא לצורכי יופי אפשר להסתפק בעיצוב הממוצע, והאיכות הידועה, של מארזי Compucase-HEC.

אני באמת שלא מנסה לבאס אותך או כל אחד אחר שנראה לו מארזי הגיימינג של צ'אנברו, אני רק אומר את דעתי האישית אחרי שכבר יצא לי להתנסות בלא מעט מארזים (כולל הצ'אנברו שהשאיר אחריו רושם חביב בלבד).

אני חושב שעדיף הרבה יותר בערך באותו מחיר לקנות את ה Supertalent שהוא טאוור עם חלון ענק, עשוי אלומיניום, וזרימת אוויר טובה, או את ה ATOP XBLADE שמגיע גם הוא עם מקום לשני מאוררי 120ממ, ושני מאוררי 80ממ (בשני הדלתות), חלון גם לא ענק אבל הרבה יותר גדול משל הצ'אנברו, ובכללי לא נופל ממנו בשום דבר, ההפך, רק עולה עליו.

פורסם

תלך על המארז של טרמלטייק,לחבר שלי יש ת'צנברו והוא יותר מידיי קטן!!!

פורסם

אין קשר לגודל שלו יש כאלה שאוהבים MIDI TOWER

העניין הוא שאין בו שום דבר טוב, אפילו הפאנל שלו שזה מה שבעצם "מדהים" במארז הזה, בנוי בצורה מאוד מטופשת

אם תראה אותו במציאות תשים לב שהפאנל יותר גדול משטח הפנים של המארז, והוא נגמר בפתאומיות, הוא כאילו סתם מולבש על המארז בלי קשר...

החלון בעיצוב דיי מוזר, והוא ממש ממש קטן.

זרימת אוויר יחסית בסיסית, סבירה..

כמו שאמרתי ה XBLADE לדוגמא מציג זרימת אוויר הרבה הרבה יותר טובה..

פורסם

לי יש צ'נברו ואני מאד מרוצה ממנו (פאנל נגמר בפתאומיות? על מה אתה מדבר?) אבל הייתי ממליץ לך על מארז אלומיניום איכותי, כמו הצונאמי הזה, או משהו אחר.

פורסם

לי יש צ'נברו ואני מאד מרוצה ממנו (פאנל נגמר בפתאומיות? על מה אתה מדבר?) אבל הייתי ממליץ לך על מארז אלומיניום איכותי, כמו הצונאמי הזה, או משהו אחר.

הכוונה זה שהפאנל יותר גדול משטח הפנים של המארז, זאת אומרת שאם תסתכל מאחורה תראה את הפאנל נגמר מחוץ למארז, אם היו עושים את הפאנל קצת יותר קטן, בדיוק בגודל המארז, הוא היה מתלבש עליו בצורה טובה, וגם מאחורה וגם מהצד זה היה נראה נורמלי...

פורסם
  • מחבר

זה כבר לא רלוונטי

המארז כבר נקנה

זה לא רק היה עניין של כסף אלא גם שלא היה לי אפשריות אחרות מהמקום שקניתי ממנו

אני לא קטנוני והגיימאינג יהיה מספיק טוב בשבילי

פורסם

איזה ספק קנית?

פורסם
  • מחבר

Thermaltake Silent Pure Power 410W

:)

פורסם

:-X

פורסם
  • מחבר

מה זה אמור להביע?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים