פורסם 2005 בינואר 1820 שנים עשיתי חישוב שהצ'נברו עם כל התוספות שאני צריך מתקרב ל1000 שקלהשאלה אם עדיף לי כבר ללכת על הצונמאי של TTכנסו ללניק ותנסו לעזור ליhttp://www.thermaltake.com/xaserCase/tsunami/bwa/bwa.htmנראה לי הוא מגיע בלי קירור למעבד אז בעצם יצא יותר יקר...אבל אולי אני ישיג את הצונמאי במחיר זול יחסית
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים את הצונאמי יש בKSP במחירים מצחיקים, שהייתי בסניף רוממה הציעו לי אותו בלי ספק כוח ב780 שקל בערךמארז מדהים, אישית אני ממש לא מחבב את הצ'נברו ככה שמבחינתי כל מארז יעשה את העבודה לידו ;D
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר אוקי תודהשווה לי לקחת את ה3400 עם הספק 400 וואט או לקנות בלי ספקאם אני קונה בלי ספק אני במילא יקנה ספק 420 וואט של TT עם האקטיס PFC או מה שזה לא יהיה שעולה איזה 340 שקל...אז מה אתם אומרים
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר בסוף אני כן ילך על הצ'נברו אני חושבבגלל שהצונאמי יוצא פשוט הרבה יותר יקר780 בלי ספק וקירור למעבד שזה עוד 550 שקל ככה שיוצא 1330 שקל כל החבילהלעומת הצנברו שיוצא עם שתי מאווררים קירור למעבד וספק ב920 שקל ככה ..
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אוקי אבל איזה יתרון יש לצ'אנבו? מבחינת עיצוב אין לו שום יתרון, גם מבחינת מודינג החלון שלו מאוד קטן ולא תראה את תוכן המארז (מאוררים וכו..).אם כבר הולכים על מארז שלא לצורכי יופי אפשר להסתפק בעיצוב הממוצע, והאיכות הידועה, של מארזי Compucase-HEC.אני באמת שלא מנסה לבאס אותך או כל אחד אחר שנראה לו מארזי הגיימינג של צ'אנברו, אני רק אומר את דעתי האישית אחרי שכבר יצא לי להתנסות בלא מעט מארזים (כולל הצ'אנברו שהשאיר אחריו רושם חביב בלבד).אני חושב שעדיף הרבה יותר בערך באותו מחיר לקנות את ה Supertalent שהוא טאוור עם חלון ענק, עשוי אלומיניום, וזרימת אוויר טובה, או את ה ATOP XBLADE שמגיע גם הוא עם מקום לשני מאוררי 120ממ, ושני מאוררי 80ממ (בשני הדלתות), חלון גם לא ענק אבל הרבה יותר גדול משל הצ'אנברו, ובכללי לא נופל ממנו בשום דבר, ההפך, רק עולה עליו.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אין קשר לגודל שלו יש כאלה שאוהבים MIDI TOWERהעניין הוא שאין בו שום דבר טוב, אפילו הפאנל שלו שזה מה שבעצם "מדהים" במארז הזה, בנוי בצורה מאוד מטופשתאם תראה אותו במציאות תשים לב שהפאנל יותר גדול משטח הפנים של המארז, והוא נגמר בפתאומיות, הוא כאילו סתם מולבש על המארז בלי קשר...החלון בעיצוב דיי מוזר, והוא ממש ממש קטן.זרימת אוויר יחסית בסיסית, סבירה..כמו שאמרתי ה XBLADE לדוגמא מציג זרימת אוויר הרבה הרבה יותר טובה..
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים לי יש צ'נברו ואני מאד מרוצה ממנו (פאנל נגמר בפתאומיות? על מה אתה מדבר?) אבל הייתי ממליץ לך על מארז אלומיניום איכותי, כמו הצונאמי הזה, או משהו אחר.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים לי יש צ'נברו ואני מאד מרוצה ממנו (פאנל נגמר בפתאומיות? על מה אתה מדבר?) אבל הייתי ממליץ לך על מארז אלומיניום איכותי, כמו הצונאמי הזה, או משהו אחר.הכוונה זה שהפאנל יותר גדול משטח הפנים של המארז, זאת אומרת שאם תסתכל מאחורה תראה את הפאנל נגמר מחוץ למארז, אם היו עושים את הפאנל קצת יותר קטן, בדיוק בגודל המארז, הוא היה מתלבש עליו בצורה טובה, וגם מאחורה וגם מהצד זה היה נראה נורמלי...
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=2395גם מארז מצויין גם ספק מעולה במחיר יותר זול ממה שאמרת . . .
פורסם 2005 בינואר 2120 שנים מחבר זה כבר לא רלוונטיהמארז כבר נקנהזה לא רק היה עניין של כסף אלא גם שלא היה לי אפשריות אחרות מהמקום שקניתי ממנואני לא קטנוני והגיימאינג יהיה מספיק טוב בשבילי
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.