פורסם 2005 בינואר 1820 שנים שמתי לב שבGTA3 יש 6 כוכבים של כמה אתה מבוקש אבל הכי הרבה שהגעתי זה עד ל5, וגם אז זה ממש קשה, גם הFBI רודפים אחריך...אז איך אפשר להגיע ל6 כוכבים? ב5 כוכבים זה ממש קשה ומה עושים כדיי שהם יפסיקו לרדוף אחריך כדיי להמשיך להתקדם במשימות?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אתה יכול להכנס למוסך שיצבעו שם את האוטו שלך ואז אתה מפסיק להיות מבוקש ולא רודפים אחריך.
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אני לא ממש זוכר אבל בעיקרון זה שאתה צריך להיכנס שיצבעו לך את האוטו וככה זה מוריד לך את השוטרים יש דרך יותר "קלה" תוריד טריינר אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף למה תמיד שאני מגיב תמיד מי שהוא מגיב לפני וגונב לי את מה שרציתי לומר
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אתה צריך לעבור משימה מסויימת בשביל שתוכל להגיע להיות מבוקש ברמה 6, כמו שאתה צריך לעבור משימה מסויימת בשביל שתוכל להיות מבוקש ברמה 5אני חושב שבשביל רמה 6 צריך לעשות את אחת המשימות של האחוזה (שאתה מקבל מעצמך)בשביל להיפטר מהכוכבים יש pay n spray (או spray n go ליד הsunshine autos)
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר אתה צריך לעבור משימה מסויימת בשביל שתוכל להגיע להיות מבוקש ברמה 6, כמו שאתה צריך לעבור משימה מסויימת בשביל שתוכל להיות מבוקש ברמה 5אני חושב שבשביל רמה 6 צריך לעשות את אחת המשימות של האחוזה (שאתה מקבל מעצמך)בשביל להיפטר מהכוכבים יש pay n spray (או spray n go ליד הsunshine autos)הpay n spray עובד רק עד 3 כוכבים!ב3 כוכבים כבר קשה להתחמק מהשוטרים הרבה זמן...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אם תגנוב טנק אז תגיע בקלות ל-6 כוכבים אם היו 10 כוכבים היית מגיע גם לזה בקלות עם טנק
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים ב4 כוכבים הם באמת נכנסים בך חזק מאוד, אבל הpay n spray תמיד יעבודתחפש שוחד, זה יקל עליך את ההגעה לpay n spray הקרובתשתדל לזכור כמה שיותר מיקומים של שוחדבאיזה משימה אתה תקוע? במשימה הראשונה של הדודה הזו?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר ב4 כוכבים הם באמת נכנסים בך חזק מאוד, אבל הpay n spray תמיד יעבודתחפש שוחד, זה יקל עליך את ההגעה לpay n spray הקרובתשתדל לזכור כמה שיותר מיקומים של שוחדבאיזה משימה אתה תקוע? במשימה הראשונה של הדודה הזו?כן איך ידעת, הדודה הקובנית... זו משימה די קשה וכל פעם שאני עושה LOAD מחדש אני מתחיל בקצה השני של העיר...במשימה הזאת הם רודפים אחריך חזק... נראה לי שגם יחידה מיוחדת כזאת ללוחמה בסמים או SWAT TEAM... זה הרבה יותר קשה מהמשימות הראשונות...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים משימה קשה ביותר, אני עדיין לא מצליח לעבור אותהואתה יודע שאתה יכול לקנות מקומות בשביל לשמור את המשחק בהם?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר משימה קשה ביותר, אני עדיין לא מצליח לעבור אותה ואתה יודע שאתה יכול לקנות מקומות בשביל לשמור את המשחק בהם? כן, אבל אין שום מקום שאני יכול לקנות כרגע קרוב לlittle havana...תודה בכל אופן... ד"א אם רק היו עושים לGTA משהו כמו WOW אם הרבה שחקנים זה היה יכול להיות ממש מאזניף...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים תיסע צפונה על הכביש הראשי של האי השני, אתה תגיע לפיצול של הכביש הראשי, קח ימינהקצת אחרי החנות אופנועים אתה תראה את הפיתול צפונה, יש שם מדרגות שעולות למקום שאתה יכול לשמור בו
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר תיסע צפונה על הכביש הראשי של האי השני, אתה תגיע לפיצול של הכביש הראשי, קח ימינהקצת אחרי החנות אופנועים אתה תראה את הפיתול צפונה, יש שם מדרגות שעולות למקום שאתה יכול לשמור בואיפה שהשדה תעופה?או באיזור האיצטדיון?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר תודה רבה. עריכה: עברתי את המשימה והגעתי ל5 כוכבים שרדפו אחריי זה היה נחמד אם היה לזה מולטיפלייר רק...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים כן, Multiplayer בGTA3/Vice City יכול באמת להיות סבבה לגמרי... Rockstar, רעיון??
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.