פורסם 2005 בינואר 1820 שנים שלום, אני מעוניין לקנות את המשחק XIII, אבל אני רוצה לדעת איך המשחק ?1. הוא לא משעמם?2. הוא נמעס מהר?3.איך הגרפיקה?4.העם הוא חוזר על עצמו?תודה- THANKS LaZy-©BoY*
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים משחק מדליק מאוד! כדאי לך הוא לא ישעמם אותך...אותי לפחות לאהגרפיקה שומרת על המסורת של הקומיקיס!, חוזר על עצמו לא בטוח כמעט סיימתי את המשחקאולי תחכה לעוד דעות של אנשים אם זה עוזר לך
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים אני יודע, שיחקתי בו, אבל הדמו למשחק הנ'ל ,לא ממצא את המשחק בצורה הטובה ביותר שלו.! בכול זאת תודה למי ששיחק במשחק המלא, יגיד איך הוא.!
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים איך אפשר לטעות פעמיים בשם של משחק? : קודם כל - למשחק קוראים XIII - וזה 13, ולא X13... בכל אופן, המשחק מעולה! הוא לא חוזר על עצמו וסיימתי אותו עד הסוף בלי צ'יטים. המשחק מהנה מאוד והגרפיקה שלו מראה כאילו אתה בתוך קומיקס! משחק מומלץ מאוד!
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים רק שאלה אחרונה, אין לו דרישות חזקות ?כמה דיסקים המשחק?.תודה רבה LaZy-©BoY*
פורסם 2005 בינואר 2020 שנים אין לו דרישות מאוד חזקות, חוץ מזה אמרת ששיחקת בדמו,לא?אם שיחקת בדמו, אז המשחק עצמו ירוץ אותו הדבר, אין הבדלוהמשחק 4 דיסקים, לא שאני מבין למה זה צריך להיות חשוב,אלא אם כן אתה לא מתכוון לקנות את המשחק, מה שאסור לדבר עליו כאן...אגב, המשחק מאוד מאוד כיפי לפי דעתי, והקומיקס סטייל עושהאותו מאוד קליל ונחמד, משחק מאוד טוב ושווה לשחק בו
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.