עבור לתוכן

מחפש לקנות מודם ADSL

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם

אני מחפש לקנות מודם (פנימי או חיצוני) ל ADSL . חישפתי ברשת ואין כמעט אף חנות שמוכרת את זה.

מישהו מכיר איפה אפשר לקנות ? ואם כבר אני שואל, יש איזשהו מודם מומלץ במיוחד ?

תודה לכולם

פורסם

איזה מודם אתה רוצה? רשת? USB? פנימי[PCI]?

אתה רוצה להפוך את המודם לראוטר ?

מניסין שלי בעבר, מודם רשת עובד דיי טוב, ויש לי ניסיון מר מאוד עם מס' מודמים שהם USB וניסיון מעולה (כולל עכשיו) עם מודמיפ פנימיים.

פורסם

אלקטל החדש .אני חושב שקוראים לו 510 לא בטוח

פורסם
  • מחבר

אני מעדיף מודם פנימי PCI או Ethernet . אין לי כוונה להפוך אותו ל router אז זה לא משנה לי.

פורסם

בתור אחד שעובד עם מודם ADSL פנימי של dynamode עוד מעט כבר שנתיים אני יכול להמליץ לך עליו

אם אין לך שום בעיה עם הקו המודם הזה יעבוד מצויין, אני משאיר את האינטרנט לפעמים מחובר 5-4 ימים ואפילו שבוע ואין ניתוק אחד(כמובן שזה גם תלוי בספק, כי כשהיה לי בזק בינ"ל היו המון ניתוקים, מאז שעברתי לברק נדיר מאוד שיש)

המודם לא מעמיס על המחשב הרבה והתוכנה שלו לוקחת בממוצע 2.5 מגה בתהליכים שזה ממש כלום

לגבי סינכרון קורה ויש פעם ב.. קשיים בסינכרון, בדרך כלל הפעלה מחדש פותרת את הבעיה

רוב הפעמים כשאני מדליק את המחשב המודם מסתנכרן תוך פחות מחצי דקה

אני מאמין שהבעיות פה ושם זה בגלל איזה בעיה עם הקו, כי היו לי כמה תקלות בקו בזמן האחרון, ואיכשהו זה הסתדר מעצמו, ונכון לעכשיו כבר כמעט חודש שהמודם עובד נונסטופ בלי ניתוקים ועובד מעולה

פורסם
  • מחבר

תודה abnatan אבל לא ציינת איזה דגם מדובר ואיפה אפשר לקנות אותו. הבעיה היא שאני לא מוצא איפה אפשר לקנות מודם ADSL

פורסם

מדובר בדגם A220

פה תוכל לראות את המפרט שלו: http://www.dynamode.net/ADSL/M-ADSL-PCI-C.htm

dynamode לא מייצרים הרבה דגמים של מודמים פנימיים ל-ADSL, כך שלא נראה לי שאפשר לטעות

והנה ברשימת מודמים שבזק תומכת בהם: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/Support/sup/ADSLModems.htm?LinkType=posting

מס' 23 שם

לגבי חנויות, אתה יכול לקנות אותו בבזק סטור-יש רשימת של סניפי בזק סטור בכל הארץ באתר www.wow.co.il

פורסם

לא הייתי ממליץ לך לקנות את ה DYNAMODE A220, יש לי אותו כבר כמעט שנתיים, והוא עושה הרבה צרות עד שהוא מצליח להשיג סינכרון. אם אני מאבד סינכרון מסיב כלשהיא (ניתוק, RESTART וכו') אני מצליח להשיג סינכרון רק אחרי שאני מכבה את המחשב לגמרי ומדליק אותו אחרי חצי דקה.

וזה עוד במחשב שהוא כן משיג לי סכנכרון.. ;D

אני לא רוצה אפילו לדבר על המחשב הקודם שלי, שהוא בכלל לא הצליח לשמור על סינכרון ליותר מכמה שעות... (P3 450 עם לוח של אביט)

בקיצור - הוא מודם ישן שעושה בעיות (לי ולחבר שלי שאגב גם יש לו אותו על P4, וגם הוא משיג סינכרון רק לאחר כיבוי והדלקה) - לא ממליץ בכלל :bash:

למרות שמשום מה לא אוהבים אותם, אני נוטה היום דווקא יותר לכיוון המודם USB (למי שלא רוצה מודם רשת שהוא לדעתי הברירה הטובה ביותר) הם זולים, משיגים סנכרון במהירות ואפשר להעביר אותם בקלות ממחשב למחשב כשצריך.

פורסם

המחשב הישן שלי P3 800 שמר איתו על סנכרון מצויין ואני לא זוכר כמעט ניתוקים בחצי שנה הראשונה, כשהמודם היה במחשב הישן

עכשיו עם החדש אומנם יש לו לפעמים קטעים שלוקח לו נגיד 2-1 דקות להסתנכרן, אבל דוגרי כמה פעמים אתה מכבה ומדליק את המחשב? כי בלי זה הוא פשוט לא יוצא מסנכרון כמעט, קורה רק לעיתים רחוקות שהוא מתנתק מעצמו, וגם אז בדרך כלל נשאר מסונכרו

יש מחשבים שכנראה בהם הוא לא יעבוד הכי טוב, אבל אם המחשב תכלס לא עושה בעיות ולא היו לך בעיות עם הקו בעבר אז אין סיבה שהוא יעשה בעיות ויצא מסנכרון

מודמי USB של בזק פשוט על הפנים, שמעתי על המון תקלות איתם, בעיקר עם ALE בכל הדגמים

אם כבר מודמים חיצוניים אז רק בכרטיס רשת, גם לוקח פחות משאבי מערכת וגם החיבור אמין יותר

שמעתי שהסמסונג(הכחול, זה שנראה כמו מגהץ)לא רע, ואפשר גם להפוך אותו לראוטר אם תרצה

פורסם
  • מחבר

תודה על כל התגובות.

יש לכם מושג כמה המודמים שציינתם עולים בערך ?  ???

פורסם

אני לא חושב שאם תגש לאחת מחנויות בזקסטור יהיה להם להציע לך יותר מ4 דגמים

שניים USB --> אחד של רוטל ואחד של ECI

ומודם רשת מסוג סמסונג שהוא בדר"כ משומש\מתוקן וגם מודם ECI 312

מודם פנימי כבר לא מוכרים בבזק חוץ ממקרים יוצאי דופן אך שמעתי שעדיין יש ספקים שמספקים מודמים כאלו

שלדעתי באמת הכי טובים

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים