עבור לתוכן

בעייה: Counter Strike Source לא מתחבר (יש לי סיריאל מקורי!)

Featured Replies

פורסם

היום ניסיתי להיכנס למשחק אז הוא אמר לי שיש בעייה שהשרתים שלהם עסוקים ולנסות להתחבר עוד כמה דקות...זה מה שהוא כותב:

The steam servers are currently to busy to handle your request

please try again in a few minutes

אז ניסיתי וזה לא הלך....עשיתי ריסט למחשב ואז הוא עידכן לי את הקאונטר סטרייק, זה לקח איזה 20 דק'

ואז ניסיתי להתחבר והוא אמר לי את אותה הבעייה....אני לא יודע מה לעשות!  :nixweiss:

חבר שלי אמר לי שגם לו היה את זה ואחרי העדכון זה פעל לו והוא אומר לי שאין שם כמעט סרברים ויש אולי 20 אנשים מכל הארץ שמשחקים!

מישהו יודע אולי מה הבעייה?!?....יכול להיות שגנבו לי את הסי די קי?...אם כן איך אני בודק?....לעוד מישהו יש את הבעייה?

חשבו לציין שיש לי סיריאל מקורי! קניתי את המשחק!

תודה לעוזרים

פורסם

Just realx..

it means that steam servers are currenly busy, not game servers, the main servers, so updates will be slow(if will be at all) and you might not be able to connect at the momen.

Go drink tea,eat a bagle, back to your PC and play some CS.

פורסם

BTW

why the fuck the messages looks like this, isnt the forum suppose to support english too? :<

פורסם
  • מחבר

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח הרגת אותי עכשיו...

טוב אז אני מבין שאין מה לדאוג...ניראה כבר...

תודה על התגובה...אם למישהו יש עוד משהו להגיד אז בשמחה!

פורסם

BTW

why the fuck the messages looks like this, isnt the forum suppose to support english too? :<

when you type the message in english, select all the text, and click on the icons in the compose buttons that ident it to the left....

and this forum has crappy english support when combined with hebrew...

left.gif

יישור לשמאל

פורסם
  • מחבר

יוווו איזה באסה זה עדיין לא פועל ועברו הרבה שעות מאז!!!

בבקשה אם למישהו יש את הבעייה שיגיד לי !

פורסם
  • מחבר

הבעייה נפתרה....פשוט היה צריך לחכות יום וזה עבר...

תודה על התגובה! :)

פורסם

במקרים מסוימים עוזר לעשות Log out ו/או למחוק את קובץ ה- ClientRegistry.blob.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים