פורסם 2005 בינואר 1720 שנים אני חושב שחיברתי נכון אבל המישב לא מזהה את הטלוויזיה מה לעשות? מישהו יכול להגיד לי את השלבים לחיבור טלוויזיה? ניסיתי הכל... יש לי את ה RCA
פורסם 2005 בינואר 1720 שנים ניסית לחבר את הטלויזיה למחשב בתור מסך או שניסית לחבר את המחשב בתור טלויזיה?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר קראתי אבל אני חושב שיש לי בעיה לי בטלווזיה אין חיבור RCAאבל יש לי ממיר של ''YES''זה אפשרי לחבר משם את הטלוויזיה?
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים קראתי אבל אני חושב שיש לי בעיה לי בטלווזיה אין חיבור RCAאבל יש לי ממיר של ''YES''זה אפשרי לחבר משם את הטלוויזיה?נראה לי שכן.. איזה חיבור יש לך בטלוויזיה ? SCART ? אם כן, יש מתאמי SCART...
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים מחבר יש לי טלוויזיה בלי שום חיבורים מיוחדים החיבור הזה של ה 21 פינים ועוד חיבור שמחבר אותו לחשמל חוץ מזה לא ראיתי שום דבראז ככה שאני תלוי בממיר של YESאז יש אפשרות? ;D
פורסם 2005 בינואר 1820 שנים איך אתה מחבר את הממיר לטלויזיה ? בכל אופן, אתה יכול לקנות דבר כזה: ואז אתה צריך כבל, שצד אחד כמו הTVOUT שלך, וצד שני כRCA (בננה) /// אחד כמו הTVOUT שלך וצד שני כSVIDEO (בתמונה קיצוני ימיני). *כמובן שכל זה רק כלפי הVIDEO, בשביל הAUDIO אתה צריך עוד כבל.
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר אבל אני יכול בטוח לחבר את הטלוויזיה דרך הממיר?כי אין לי בטלוויזיה RCA או מה שזה לא יהיה...ולאיפה אני צריך לחבר את זה? בממיר?
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים מחבר וואו אחי אתה בטוח בממיר של YES?וואי אתה לא יודע עד כמה אני שמח עכשיו חשבתי שאני כבר לא יוכל לחבר כי אין לי את החיבור המתאים בטלווזיה אז סמכתי עעל הממיריששש אני מקווה שאני יצליח
פורסם 2005 בינואר 1920 שנים אין לי מושג.. יש לי HOT ובכל הממירים שלי (הדיגיטלים) יש את החיבור הזה.. ככה שנראה לי הגיוני שגם לך יש.. (או שבעצם זה היה חיבור SCART)... במקרה הכי גרוע פשוט תקנה את המתאם הזה..
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.