עבור לתוכן

ראוטר לא נותן לשחק ברשת.

Featured Replies

פורסם

התכוונתי שאין לו פורט קבוע.. אפשר לשנות ולקבוע שהוא יעבוד על כל פורט שאתה רוצה... הוא מגיע עם DEFAULT.. אבל לרוב גם ככה כולם משנים אותו כי יש ספקי אינטרנט שחוסמים או מאיטים את הפורט ה DEFAULT שלו... בגלל זה אפשר לעשות שלכל מחשב יהיה PORT האזנה אחר...

פורסם
  • מחבר

זאת אומרת שבעצם אם האימיול מגיע עם DEFAULT של 5662 ו 5672 אני יכול לקבוע לו איזה פורט שאני רוצה בתנאי שיהיה בעל 4 מספרים ובטווח מסוים ????

פורסם

זאת אומרת שבעצם אם האימיול מגיע עם DEFAULT של 5662 ו 5672 אני יכול לקבוע לו איזה פורט שאני רוצה בתנאי שיהיה בעל 4 מספרים ובטווח מסוים ????

בתכלס כל תוכנה.. BITTORRENT, EMULE , MIRC(וסתם תוכנות) אמורים לעבוד עם כל פורט שתיתן להם...

עדיף בד"כ לשים מעל 1024 (מתחת יש בעיות הרשאות במערכות LINUX ואולי בעוד דברים), והמגבלה למעלה היא 65 אלף או משהו כזה...

פורסם
  • מחבר

אופציה זו קיימת גם במשחקים ?

פורסם

אופציה זו קיימת גם במשחקים ?

תלוי.. יש ויש... אם הסתובבת באפשרויות MULTIPLAYER של המשחק ולא ראית אפשרות לשנות PORT, אז כנראה שלא (המתכנתים לא רצו להשקיע..).

וגם בחלק מהמשחקים לא צריך להפנות פורטים כל עוד לא עושים HOST למשחק, אלה רק מתחברים למשחקים אחרים (בחלק!, כמו WARCRAFT 3 ואחרים)...

פורסם
  • מחבר

תודה רבה על הסבלנות ... :xyxthumbs:

רק עוד דבר אחד איפה אתה ממליץ לחפש את הפורטים של משחקים למשל או תוכנות שבתוכנה /במשחק אי אפשר למצוא את המידע הזהה??

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה הDMZ זה תוכנה אם כן אפשר קישור??? (סליחה על הבורות)

פורסם

מישהו יכול להסביר לי מה זה הDMZ זה תוכנה אם כן אפשר קישור??? (סליחה על הבורות)

ה DMZ שאנחנו מדברים עליו, זה הגדרה שאמורה להיות ב ROUTER שלך (לא לכולם יש)... ואתה פשוט קובע שם אם אתה רוצה שכל ה INCOMING PORTS ב ROUTER ילכו ישירות לאחד מהמחשבים של הרשת הפנימית, בלי הגדרות נוספות...

תחפש ב MANUAL של ה ROUTER שלך אם הוא תומך באופציה הזו.

פורסם

יש אולי איזו תוכנה שפותחת אוטומאטית את כל הפורטים ואם לא איך זה שלא המציאו אחת???

פורסם

יש אולי איזו תוכנה שפותחת אוטומאטית את כל הפורטים ואם לא איך זה שלא המציאו אחת???

על מה אתה מדבר ?!? איזה תוכנה ? אנחנו מדברים על ROUTER... לא על מחשבים... (ושוב, אמרתי לך זה ה DMZ... בדקת שאין לך את זה ב ROUTER ?)...

או שבכלל אתה מדבר על משהו אחר ואנחנו לא מבינים..

פורסם
  • מחבר

ה DMZ זה אופציה שנמצאת בתוך נתבים. אם אין לך אחד אז זה לא חשוב. אבל בעיקרון זה נמצא בתוך הממשק של הראוטר.

פורסם

בדקתי ויש לי איך אני גורם לזה לעבוד???

פורסם
  • מחבר

איזה ראוטר יש לך.?? יש לך IP קבוע במחשב?

פורסם

הצלחתי תודה בכל מקרה יש לי RTA300W של החברה אסקי...

איזה פיירוול מומלץ עם זה כי לא כדאי להשאיר הכל פתוח בטח...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים