עבור לתוכן

עכבר MX1000 או MX900 ? מה עדיף?

Featured Replies

פורסם

אני יודע שאחד זה לייזר והשני בלו טוט' אבל איזה יותר טוב?

פורסם

חד משמעית ה1000 יותר טוב, גם לMX900 יש דיליי יותר גדול מאשר ל1000

פורסם
  • מחבר

מבחינת מרחק שאפשר להתרחק? יש הבדל? מה היתרון של הבלו טוט' ולמה הוא יותר יקר?

פורסם

Can someone please explaine me what is bluetooth ?

Thnx ! :)

פורסם

MX1000 בעל חיישן לייזר מדויק. לי יש כזה ואני מרוצה.

פורסם
  • מחבר

ועד איזה מרחק אתה יכול להתחרק מהמחשב?

פורסם

מבחינת מרחק שאפשר להתרחק? יש הבדל? מה היתרון של הבלו טוט' ולמה הוא יותר יקר?

ה BT יכול להגיע עד 10~ מטר , ה mx1000 הוא עד 2~ מטר

ב BT אתה יכול להשתמש גם ברסיבר לחיבור USB אחד כלומר אתה יכול למקם אותו 10 מטר מהמחשב ואז לחבר לו שם מדפסת

חוץ מאלה ה mx1000 יותר טוב בכל הדברים , למה עדיין ה BT יותר יקר ? כי הוא מיועד לשוק הגבוה ועדיין אף אחד לא נזכר להוריד מחירים בארץ לעומת הmx1000 שהוא הרבה יותר חדש ומתקדם

נ.ב תעשה חיפוש היו הרבה דיונים על השוואות בין העכברים האלה

פורסם

יש לי את ה- MX-1000 ואני מאוד מרוצה , הוא נוח לעבודה מדוייק מאוד והסוללה שלו מחזיקה הרבה זמן בין טעינה לטעינה.

פורסם

Can someone please explaine me what is bluetooth ?

Thnx ! :)

הסיבה שהוא עולה יותר הוא גם שהוא מכיל BLUETOOTH HUB למחשב.. ואז כמו LAPTOP אפשר להתחבר איתו למכשירי BLUETOOTH בין היתר.. יש לו מרחב יותר טוב, אבל תגובה בתכלס יותר איטית (למשל אם אתה משחק משחקים וכו')...

BLUETOOTH זה בגדול תקן תקשורת אלחוטי למרחקים יחסית קצרים, ומאפשר צריכת בטרייה נמוכה, והפעלת מספר רב של מכשירים ביחד (זה לא בין מחשבים כמו WIFI אלה בין מוצריים חשמליים בכלל כמו פלאפון ואוזניה גם...)...

http://en.wikipedia.org/wiki/Bluetooth

פורסם

יש לי במחשב שלי את ה MX900 כחלק מה CORDLESS DESKTOP MX והיום קיבלתי גם את ה MX1000 למחשב השני, ה 900 אצלי בערך שבוע ואני מאוד מבסוט ממנו גם במשחקים.... כמובן שה 1000 אמור לתת רמה אחרת של ביצועים כלל אבל קשה לי להאמין שאני אוכל להרגיש בהבדל.. (ואני לא כזה גרוע בדום 3 :))

ולגבי ה BT אכן ה HUB של ה 900 עכול לחבר עוד כל מיני דברים אליו מדפסת סורק פלאפונים ושטויות למיניהין... ואגב לא יודע לגבי RF רגיל אבל ה BT עובד אצלי מצויין בתוך הממד... (דבר שבעקרון יכול לשגע כל מיני דברים אלחוטיים בגלל הקירות)

פורסם

אין שום הגבלה על תיקשורת אלחוטית במתוך ממד

הבעיה היא תקשורת מהממד החוצה או ההפך.

פורסם

אני לא 100% סגור על זה שאתה צודק - אני מסכים ב 99% אבל לא ב 100 כי יש מצב שבגלל שהקירות מחוזקים עם מתכת אז הם "ישכעו" את התקשורת האלחוטית כי הם לא יחזירו גלי רדיו לצורך העניין כמו קיר רגיל אלא תהיי להם השפעה כלשהי על זה.. אבל שוב יש מצב שזה רק נראה לי ככה כי טפו טפו טפו אחרי ששידרגתי גרסאת תוכנה ל MX 900 לא הוא ולא המקלדת לא מתנתקים יותר :)

פורסם

לרוב משתמשים בבלו טות כדי להתגבר על הבעיה של האינפרה אדום - קשר ישיר עם האב או אמצעי הקלט.

פורסם

לרוב משתמשים בבלו טות כדי להתגבר על הבעיה של האינפרה אדום - קשר ישיר עם האב או אמצעי הקלט.

לא ממש... בשביל זה יש סתם שידורי RF (שבהם משתמש ה MX1000)... ה BLUETOOTH זה פרוקוטול תקשורת מיוחד לסביבה מרובת מכשירים בעלי צריכת חשמל נמוכה...

פורסם

האמת היא שלא.

הבלו טות נועדה להחליף את טכנולוגית הרדיו.

עוד יתרון הוא הטלפונים הסלולארים שתומכים בבלו טות,יש להם המון שימושים יעילים כמו זיהוי בפני המשתמש (במקום סיסמה),נעילה במקרה של עזיבה (כאשר הטלפון עליך אם אתה עוזב את טווח הקליטה המחשב ננעל,כאשר אתה חוזר הוא נפתח בפניך שוב),ולבסוף תקשורת בין כמה מכשירים.

בסופו של דבר היא תהיה טובה וזולה יותר מטכנולוגית הרדיו.

אבל כרגע אני לא רואה סיבה ללכת על בלו טות.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים