עבור לתוכן

בעיה ברשת הביתית כל 5 דקות כבל רשת מנותק

Featured Replies

פורסם

שלום לכולם..

אממ קודם כל פרטים.

יש לי רשת ביתית שמחוברת ע"י נתב בכבל רשת.

סוג נתב b-focus router 270pr

סוג האב ST Lab יציאות 100\10.

ככה כל כמה זמן יש לי הודעה כבל רשת מנותק.. ואת ההמשך אני יודעים... הרשת מוגדרת כהלכה אני משתגע תעזרו לי.. מה לעשות?

וכמובן שזה גורם לזה שבהעתקות ההעתקה קורסת באמצע.

פורסם

לי קרה משהו דומה, אבל אצלי הבעיה קרתה בגלל שהכבל היה "מחליק" כל פעם טיפה מכרטיס הרשת של אותו מחשב.

שווה לבדוק.

פורסם

תגדיר בכרטיס הרשת שלך 10HALF DUPLEX ותתקין את העדכון של המודם מהאתר של בזק (בתוך WOWNET)

פורסם

שלום,

הייתי ממליץ לך ללכת בדרך השלילה, כלומר, מה זה לא יכול להיות, האם בדקת שאין מגע רופף בחוטי הכבל ? תנתק את הכבל ותחבר אחד חדש, אם זה לא עוזר תאתחל את הגדרות הרשת שלך ותגדיר הכל מחדש.

פורסם
  • מחבר

hck,eyals,m0fo

תודה רבה לכם על התגובות :yelclap:

עשיתי את מה ש eyals אמר לי והצלחתי להעביר 2.36 ג'יגה בהצלחה :)

אבל היתה בעיה קטנה...ההעברה היתה איטית,אז אולי אני צריך לשנות במקום 10 ל 100 ?

כי אם אני לא טועה אם זה על 10 זה מעביר על מגה לשניה ואם זה על 100 זה על 10 מגה לשניה

אני צודק ?

תודה מראש על העזרה.

פורסם

ה10 / 100 זה הביט שלך. תחלק ב8 וזה הקצב המקסימלי בK לשניה (12500K ו1250K בהתאמה).

מנסיון אל תעביר למאה (אתה יכול לנסות את ה100Half Duplex אם אתה רוצה), כי זאת הבעיה שלך. הרשת שלך לא יציבה ב100 אלא רק ב10 והפתרון הוא כרטיס רשת חדש שיהיה יציב (פשוט תקנה את אותו סוג שבמחשבים האחרים).

אם אתה משתמש ברשת רק לצורך אינטרנט ולא לצורך העברת קבצים גדולים בתוך הרשת הפנימית תשאיר את זה ככה, גם ככה אתה לא מנצל את כל ה100.

דרך אגב מקודם לפני ההגדרה הכרטיס בטח היה במצב אוטמטי, ברירת המחדל שלו היא 100Full Duplex

פורסם
  • מחבר

eyals

תודה רבה לך על העזרה,עזרת לי מאוד,כן ירבו כמוך (:

פורסם

תגדיר בכרטיס הרשת שלך 10HALF DUPLEX .... איך עושים את זה????

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים