עבור לתוכן

הזמנתי כרטיס מסך ואני בבעיה.

Featured Replies

פורסם

lipa, אני מבין שיש לך את הגרסא הרגילה. אתה מרוצה מהכרטיס שלך?

פורסם

מאוד !

אגב , קיבלתי 3726 נקדות ב-3D MARK-2005 , אחרי OC

פורסם
  • מחבר

אפשר לקבל אותם תוצאות בגירסה הרגילה , יש פה לינק (לא באנגלית) שמשווה בין שניהם , 4 עמודים

http://www.overclockzone.com/spin9/review/vga/gigabyte/6600gt-turboforce/

הצלחתי לקבל אותם תוצאות אצלי (אחרי OC )

באותה מידה אוכל להגיע לתוצאות יותר טובות ב NX66T128VP . כלומר להרים אותו למהירויות יותר גבוהות.

לא?

פורסם

בלינק שהבאתי , שניהם היו אחרי OC מקסימלי

במצב רגיל (ברירת מחדל ) לגירסת VP יש עדיפות , (בגלל ה-OC בביוס )

אבל אחרי OC מקסימלי לשניהם , הדגם הרגיל מגיע לציונים מעט יותר טובים

פורסם

אנשים דברו איתי במעלות צלזיוס, על כמה מעולות כל אחד עומד ?

פורסם
  • מחבר

אז עשיתי כמה בירורים ...

אני מכיר מהנדס אלקטרוניקה מארה"ב שעובד מתכנן מעגלים לכרטיסים ממוחשבים כגון קול רשת לוחות אם וכו'.

סיפרתי לו על הכרטיס של GIGABYTE שקניתי עם האוורור הפסיבי, ובוא טוען שכרטיסי המסך חוזרים אחורה כי היצרניות גילו שבמהלך 3 השנים של האחריות הן מוציאות הרבה כסף על תיקון והחלפת מאווררים בעוד הכרטיסים הישנים מחזיקים יותר מעמד, מה גם שכרטיסים עם TV OUT ן VIVO מקבלים השראה נוראית מהמאוורר והן פשוט מספקות איכות תמונה נמוכה.

קירור פסיבי מסתבר הוא הרבה יותר יקר, אך גם יותר יציב, היציבות חשובה בגלל העובדה שמאוורר מקרר יחסית במהירות את הליבה וברגע שהטמפרטורה משתנה בקיצוניות, יש פגיעה באיכות החומר. מעבר לכל זה, עדיין אין תשובה מוחצת לאבק שמצטבר שם.

לסיכום, הוא טוען שבתוך שנה, עד שנתיים הכרטיסים האיכותיים יהיו עם קירור פסיבי.

אני בכל אופן קניתי את הכרטיס עם ה VIVO והקירור הפסיבי, אתקין אותו מחר על הלוח החדש שקניתי ונראה אם הוא היה שווה את ההוצאה הוא שוקל משהו כמו 700גרם.

אגב הבנדל שלו יפה. המשחק THIEF שאני פשוט לא יכול בלעדיו, עוד משחק, תוכנות דריברים, ממיר ל DVI, ויחידה ל TV IN ו OUT וחוברת.

לילה טוב.

פורסם

תשים כאן על כמה מעלות הוא עומד.. :)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים