פורסם 2002 ביוני 2423 שנים מחבר לא יודע אם זה המעבד בכלל... ואין לי זין לבדוק דברים עכשיו... :-/ נראה לי זה דווקא זכרונות...
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים השאלה אם לקובי יש תחליף לזמן הזה... ולגבי ביצועים, מה ישתנה היום בהבדל מ 1.6 ל 2.5? תראה לי תחום אחד שאני ואתה נרגיש בו את ההבדל (חוץ מבנצ'מרקים). כל מה שאתה עושה בדר"כ עם המעבד (קידוד, קומפייל ואפילו משחקים), פשוט יותר מהר...
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים השאלה אם לקובי יש תחליף לזמן הזה... ולגבי ביצועים, מה ישתנה היום בהבדל מ 1.6 ל 2.5? תראה לי תחום אחד שאני ואתה נרגיש בו את ההבדל (חוץ מבנצ'מרקים). כל מה שאתה עושה בדר"כ עם המעבד (קידוד, קומפייל ואפילו משחקים), פשוט יותר מהר... מה שהוא אומר למעשה זה שהמעבד מספיק מהיר בלי להמהיר אותו וגם אם תפעיל הרבה תוכנות לא תרגיש הבדל מהותי , למרות שאני כן יעשה o/c ;D
פורסם 2002 ביוני 2423 שנים השאלה אם לקובי יש תחליף לזמן הזה... ולגבי ביצועים, מה ישתנה היום בהבדל מ 1.6 ל 2.5? תראה לי תחום אחד שאני ואתה נרגיש בו את ההבדל (חוץ מבנצ'מרקים). כל מה שאתה עושה בדר"כ עם המעבד (קידוד, קומפייל ואפילו משחקים), פשוט יותר מהר... מה שהוא אומר למעשה זה שהמעבד מספיק מהיר בלי להמהיר אותו וגם אם תפעיל הרבה תוכנות לא תרגיש הבדל מהותי , למרות שאני כן יעשה o/c ;D יהיה הבדל מורגש..הסיבה היחידה שאנשים קונים נורת'ווד כיום אלה יכולות הOC הנפלאות (בד"כ) שלו, אם באמת לא היה מורגש- למה לאנשים לעשות OC? ואורי, עדכן את המפרט ;D
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.