עבור לתוכן

סלרון מזדקן ?

Featured Replies

פורסם

היום אני פותח לי תמחשב בסבבה כרגיל, בדרך כלל הבוט מהיר והכל יופי, אבל היום על מסך הפוסט התחילו לי צורות שונות וכל פעם הוא קרס לפני או בזמן ספירת הזכרון...בדקתי בביוס אם משהו השתנה וכלום... עדיין הסלרון על 140 עם וולטז' גבוהה מעט... קיצר ניסיתי עוד כמה פעמים והוא הסכים לעלות תמיד רק אחרי ריסטארט... התעצבנתי ושמתי אותו על באס של 133...

עכשיו מה אתם חושבים גרם לו ככה פתאם להשתגע ? לא לעשות פוסט פתאם ? האם הוא באמת מזדקן ? אולי הביוס לא אידיאלי פשוט לאוברקלוק ?

פורסם

לפי ניסיון שלי מהפנטיום, OC עצבני כן גורם נזק למעבד ולא משנה כמה תקרר אותו (ראה מקרה המעבד של אורי).

אולי זה קרה סופסוף?

פורסם
  • מחבר

סוףסוף בתחת שלי :-/

הוא עכשיו ישאר על 133 וחסר לו אם הוא יצייץ שם.

פורסם

פעם אחת ולתמיד הייתי רוצה להבין למה לעשות OC למעבד חזק? אני רואה את התועלת במעבד מתיישן, אבל במערכת מבוססת פנטיום 4?

ולפני שאורי קופץ ונושך אותי - חוץ מההנאה שבדבר. סה"כ שיפור בביצועים יומיומים לא יהיו מורגשים כמעט בכלל...

פורסם

פעם אחת ולתמיד הייתי רוצה להבין למה לעשות OC למעבד חזק? אני רואה את התועלת במעבד מתיישן, אבל במערכת מבוססת פנטיום?

ולפני שאורי קופץ ונושך אותי - חוץ מההנאה שבדבר. סה"כ שיפור בביצועים יומיומים לא יהיו מורגשים כמעט בכלל...

1.2GHZ מול 1.53GHZ...

בחירה קשה ;)

ולקובי, אם לא תצליח..במקרה הטוב ביותר תמיד אפשר לבוא לאיסטרוניקס עם איזה תירוץ ;)

פורסם
  • מחבר

מה אני אגיד להם ? המעבד לא עושה לי כבר פוסט ב-140 ? תנו לי חדש ? :-/

פורסם

מה אני אגיד להם ? המעבד לא עושה לי כבר פוסט ב-140 ? תנו לי חדש ? :-/

אממ..אני בטוח שאתה יותר יצירתי מזה... ;D

פורסם

פעם אחת ולתמיד הייתי רוצה להבין למה לעשות OC למעבד חזק? אני רואה את התועלת במעבד מתיישן, אבל במערכת מבוססת פנטיום 4?

1.2GHZ מול 1.53GHZ...

בחירה קשה ;)

ולקובי, אם לא תצליח..במקרה הטוב ביותר תמיד אפשר לבוא לאיסטרוניקס עם איזה תירוץ ;)

איזה פנטיום 4 מתחיל ב 1.2?

פורסם

תמיד יכול להיות שזו בעייה בזיכרון...

אם אין לך דרך לבודד את הרכיב הבעייתי (מה שמצריך משאבים של מעבדה) - לא תדע מאפא נובעת הבעייה.

פורסם

1.2GHZ מול 1.53GHZ...

בחירה קשה ;)

איזה פנטיום 4 מתחיל ב 1.2?

טעות, לא שמתי לב לפנטיום 4, וגם לא מבין הכי איך קשור- הת'רד הוא על סלרוןטואלטין..

בכל מקרה:

2.6GHZ מול 1.6GHZ (במידה ותאריך אריזה\סדרה טובים)- בחירה קשה? ;)

פורסם

כן - בעיקר עם כל הצרות שאתה שומע על ימין ושמאל סביב OC...

מה ייתן לך 2.5 ש 1.6 לא נותן לך היום?

שוב - אני קניתי נורטווד רק בכדי שבעתיד אוכל לסחוט ממנו עוד חצי שנה של ביצועים נורמליים, היום אני לא מתכוון ליגוע בו, מקסימום להתנסות זמנית לשם בדיקת הרף...

ולגבי קובי - יש לך דרך לבדוק עם זיכרונות אחרים?

פורסם
  • מחבר

ננסה, פשוט אין לי כוח לדרעק הזה עכשיו...

פורסם

כן - בעיקר עם כל הצרות שאתה שומע על ימין ושמאל סביב OC...

מה ייתן לך 2.5 ש 1.6 לא נותן לך היום?

שוב - אני קניתי נורטווד רק בכדי שבעתיד אוכל לסחוט ממנו עוד חצי שנה של ביצועים נורמליים, היום אני לא מתכוון ליגוע בו, מקסימום להתנסות זמנית לשם בדיקת הרף...

ולגבי קובי - יש לך דרך לבדוק עם זיכרונות אחרים?

ביצועים טובים יותר? אם לא היו אז אף אחד לא היה ממהיר...

פורסם

ביצועים טובים יותר? אם לא היו אז אף אחד לא היה ממהיר...

גם אם אין שיפור בביצועים.. אני ימשיך להמהיר ולהמהיר ולהמהיר.

ולעניינינו,

ראשית, המעבד שלי, פנטיום 3 700E, עבד על מהירות 1000, בעס 143 במשך קצת יותר משנה.. עד שהתחילו הבעיות.

וגם הן לדעתי לו מפגיעה של הואברקלוקינג ישירות אלא פגיאה פיזית בליבה כתוצאה מהחלפה מרובה של צלעות קירור.

ככה שהסלרון של קובי לדעתי יכול לשרוד עוד המון.. והבעיה לא תמונה בגילו "המופלג".

לגיב ההחלפה, אם באמת יש בעיה כל שהיא במעבד.. קובי, אתה מכיר את המקרה שלי.

נאלצתי להיפרד מהמעבד לשבועיים (כאשר הוא נשלח לבדיקות אצל איסטרוניקס), אבל בתום זמן ההמתנה קיבלתי פנטיום 3 1.2 טואלטין (256קאש).

לי זה השתלם... ;D

פורסם

השאלה אם לקובי יש תחליף לזמן הזה...

ולגבי ביצועים, מה ישתנה היום בהבדל מ 1.6 ל 2.5?

תראה לי תחום אחד שאני ואתה נרגיש בו את ההבדל (חוץ מבנצ'מרקים).

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים