עבור לתוכן

פתיחת פורטים בראוטר.

Featured Replies

פורסם

השאלה אולי תשמע קצת טיפשית אבל האם צריך לפתוח פורטים לאימיול למשל אם קניתי ראוטר חדש והפירוול שלו מכובה?????

פורסם

כן

כיבוי פיירוול זה לא פתיחת פורטים, אני מציע שתפעיל שוב את הפיירוול

פורסם
  • מחבר

מה ההיגיון פה . זאת אומרת שגם אם הפירוול מכובה אז הראוטר מפריע לתוכנות כמו אימיול וכדומה ??? למה ?

פורסם

כי הפיירוול של הנתב מגן לך על הרשת אבל זה לא מה שמפריע לאימיול

תריץ חיפוש על "פיירוול NAT"

פורסם
  • מחבר

תודה רבה. השכלתי :xyxthumbs:

פורסם
  • מחבר

אז ככה לפי מה שהבנתי הפירוול של הנתב מגן רק על פריצה לנתב עצמו ואילו מנגנון ה NAT אחראי על ניתוב האינטרנט. אם לא פותחים ב NAT פורט אז המנגנון לא יודע לאן לנתב את המידע המגיע מהאינטרנט והוא מפיל את המידע ולא נותן לו להגיע למחשב. הענין הוא שאם אני לא טועה אז אם לא פותחים בנתב פורטים האימיול עובד על LOW ID אומנם אבל הוא עדין מוריד (לאט אבל מוריד). אם ה NAT "מפיל" את המידע אז איך בכל זאת זה יורד לאט<???

פורסם

אז ככה לפי מה שהבנתי הפירוול של הנתב מגן רק על פריצה לנתב עצמו ואילו מנגנון ה NAT אחראי על ניתוב האינטרנט. אם לא פותחים ב NAT פורט אז המנגנון לא יודע לאן לנתב את המידע המגיע מהאינטרנט והוא מפיל את המידע ולא נותן לו להגיע למחשב. הענין הוא שאם אני לא טועה אז אם לא פותחים בנתב פורטים האימיול עובד על LOW ID אומנם אבל הוא עדין מוריד (לאט אבל מוריד). אם ה NAT "מפיל" את המידע אז איך בכל זאת זה יורד לאט<???

ה LOW ID מאפשר לך להתחבר עדיין לאנשים אחרים (HIGH ID בלבד, לא ל LOW ID אחרים), דבר שמגביל את האנשים שאתה יכול להתחבר ולהוריד מהם.. מה גם חלק מהשרתים מרשים שרק 30% מהאנשים יהיו LOW ID (ואז יהיו לך בעיות התחברות אליהם לפעמים), וגם לפי דעתי (לא בטוח) ה LOW ID מקבלים דירוג יותר נמוך בתור הורדות... ככה שאתה לא לגמרי משותק, אבל בהחלט לא מנצל את מלוא יכולת קצב ההורדה.

פורסם
  • מחבר
:xyxthumbs:

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים