עבור לתוכן

סקר המשחקים של blizzard.

איזה משחק אתם מעדיפים ש-blizzard יוציאו קודם? 872 הצבעות

1. 1. איזה משחק אתם מעדיפים ש-blizzard יוציאו קודם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

StarCraft

אחת האסטרטגיות הכי טובות אי פעם. :xyxthumbs:

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

אני גם לא אהבתי WC3 SINGLE PLAYER ובכלל נגד המחשב... אבל ONLINE זה פשוט תענוג.....

ומן הסתם יש את כל הפונקציות המתקדמות של SC ואף הרבה יותר (דברים שאתה לא רואה ב SINGLE CAMPAIN).....

יש RPG משוכללים, ובגלל הרבה תוספות שאנשים עשו למשחק ONLINE שזה פשוט חבל"ז... כדאי לך לנסות....

הממ, בסט :)

אם לא הייתי מתגייס עוד חודשיים אולי הייתי קונה את זה...

פורסם

הדיון אמנם ירד לעמוד שני ובטח נשכח, אל כמות השטויות שנכתבה כאן מרגיזה אותי מאד.

1) בליזארד לא מפיצה משחקים. Vivendi Universal מפיצה את המשחקים של בליזארד.

2) ידעתם שבליזארד החליפה את המפתחת של גוסט לפני כמה חודשים כי הם לא היו מרוצים מאיך שהפרוייקט התקדם? החלפת מפתח יכולה להתבצע רק במקרה שהחברה הראשית עוקבת מקרוב מאד או אפילו לוקחת חלק בתהליך הפיתוח של המשחק (מה שקורה במקרה של בליזארד).

3) לא יהיה ווארקראפט 4. בליזארד הכריזה שלא יהיה ווארקאפט 4 לפני הרבה זמן. wow ממשיך מהנקודה שבה נגמר frozen throne, כלומר הסדר העולמי שלו הוא כמו בסיום העלילה של ווארקראפט 3. wow הוא משחק תפקידים המוני, שאף פעם לא נגמר. ווארקראפט 4 לא יכול להתקיים במצב כזה.

את כל זה הייתם יכולים בקלות לגלות מחיפוש קצר באתר של בליזארד או באתרי משחקים גדולים.

פורסם

אני שיחקתי רק ב 2 משחקים - WOW ו דיאבלו 2 אצל חבר (אבל רק ב WOW שיחקתי באינטרנט) ולפי דעתי דיאבלו זה משחק דפוק, בלי שאני הבנתי הרבה מהמשחק סיימתי 2 שלבים, זה כל כך קל ומשעמם שזה מפחיד :screwy: אבל WOW זה משחק אדיר!, בבטא פגשתי אחד ממש ממש נחמד והייתי כל יום נלחם איתו והוא היה מעביר לי חפצים ואני הייתי מעביר לו. WOW הדהים אותי! אם לא היה תשלום חודשי הייתי קונה את המשחק אפילו אם הוא היה עולה 400 שקל (כן כן..)

פורסם

הדיון אמנם ירד לעמוד שני ובטח נשכח, אל כמות השטויות שנכתבה כאן מרגיזה אותי מאד.

1) בליזארד לא מפיצה משחקים. Vivendi Universal מפיצה את המשחקים של בליזארד.

2) ידעתם שבליזארד החליפה את המפתחת של גוסט לפני כמה חודשים כי הם לא היו מרוצים מאיך שהפרוייקט התקדם? החלפת מפתח יכולה להתבצע רק במקרה שהחברה הראשית עוקבת מקרוב מאד או אפילו לוקחת חלק בתהליך הפיתוח של המשחק (מה שקורה במקרה של בליזארד).

3) לא יהיה ווארקראפט 4. בליזארד הכריזה שלא יהיה ווארקאפט 4 לפני הרבה זמן. wow ממשיך מהנקודה שבה נגמר frozen throne, כלומר הסדר העולמי שלו הוא כמו בסיום העלילה של ווארקראפט 3. wow הוא משחק תפקידים המוני, שאף פעם לא נגמר. ווארקראפט 4 לא יכול להתקיים במצב כזה.

את כל זה הייתם יכולים בקלות לגלות מחיפוש קצר באתר של בליזארד או באתרי משחקים גדולים.

1) ידוע ש VIVENDI זה חברת האם שלהם (ושל VALVE), אבל מאיפה אתה יודע לגבי כך ש BLIZZARD לא מפיצה את המשחקים עצמאית (יש לך לינק ?)

2) באמת שלאף אחד לא איכפת מ GHOST.. גם ככה הוא לא יוצא ל PC....

3) מה הקשר בין סוג משחק של WOW לבין WARCRAFT.. אחד MMORPG ואחד STRATEGY... יש לך לינק לדברים האלו ?

פורסם

1) ידוע ש VIVENDI זה חברת האם שלהם (ושל VALVE), אבל מאיפה אתה יודע לגבי כך ש BLIZZARD לא מפיצה את המשחקים עצמאית (יש לך לינק ?)

2) באמת שלאף אחד לא איכפת מ GHOST.. גם ככה הוא לא יוצא ל PC....

3) מה הקשר בין סוג משחק של WOW לבין WARCRAFT.. אחד MMORPG ואחד STRATEGY... יש לך לינק לדברים האלו ?

1) http://www.vugames.com/genre_index.do?genreId=9 חיפוש של חצי דקה באתר של ויונדי העלה את הדף הבא, בו תמצא את כל משחקי האסטרטגיה של החברה, ואת wow. אני מניח שלא צריך להראות לך גם את דיאבלו כדי שתאמין לי נכון?

2) לי יש פס2, וגוסט הולך להיות משחק מעולה.

3) להסביר לך שוב שסוג המשחק לא קשור? wow נכנס לעלילה של המשחק, ובגלל שהוא לא יגמר, אי אפשר להכניס עוד עלילות נפרדות באמצע. זה לא שwow הוא משחק שמנותק מהעלילה הכללית של עולם המשחק. הוא ממשיך אותה עד אין סוף. למצוא את ההצהרה המקורית יהיה קשה מאד כי היא שוחררה לפני הרבה הרבה הרבה מאד זמן. אני במקומך הייתי מאמין לי, כי אני עוקב אחרי החברה הזאת כבר יותר מתשע שנים (מאז ששחקתי וואר2 פעם ראשונה), ואחרי שהראתי לך שאני לא מדבר שטויות עם הלינק לאתר של ויונדי...

אם אתה לא מרוצה, לך לפורום ווארקראפט 3 בגיימר. יש שם אנשים שהם פאנבויים מוחלטים של החברה הזאת והם ימצאו לך את ההצהרה. אם זה כל כך חשוב לך.

נ.ב

בכלל כל הדיון הזה רקוב מיסודו. וואר4 לא יהיה, וסטארקראפט 2 רחוק מאד. על דיאבלו 3 חבל בכלל לדבר.

פורסם

בליזארד היא חטיבה של וי יו גיימס, וולכן כל הזכויות שמורות לוי יו גיימס ותראה את המשחקים של בליזארד באתר שלהם

אבל יחידת ההפצה שייכת לבליזרד והיא המפיצה העצמאית של כל המשחקים שלה

אתה יכול לראות בגיים ספוט שבכל המשחקים של בליזרד המפיצה היא בליזרד עצמה, אני במקומך הייתי מאמין לי, אני עוקב אחרי החברה הזו 12 שנים מאז ששיחקתי בלוסט ויקנגס...

פורסם

בליזארד היא חטיבה של וי יו גיימס, וולכן כל הזכויות שמורות לוי יו גיימס ותראה את המשחקים של בליזארד באתר שלהם

אבל יחידת ההפצה שייכת לבליזרד והיא המפיצה העצמאית של כל המשחקים שלה

אתה יכול לראות בגיים ספוט שבכל המשחקים של בליזרד המפיצה היא בליזרד עצמה, אני במקומך הייתי מאמין לי, אני עוקב אחרי החברה הזו 12 שנים מאז ששיחקתי בלוסט ויקנגס...

אם אתה מסתמך רק על גיימספוט, אני לא הייתי מאמין לך 8)

תגיד, אתה היית לפני משהו כמו שלוש שנים בגיימר עם אותו ניק ועם אווטאר של כוסות תה בערמה כזאת?

פורסם

אני לא מסתמך רק על גיימספוט, זה פשוט הדרך הכי קלה להוכיח את זה...

וכן זה הייתי אני...

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים