עבור לתוכן

סקר המשחקים של blizzard.

איזה משחק אתם מעדיפים ש-blizzard יוציאו קודם? 872 הצבעות

1. 1. איזה משחק אתם מעדיפים ש-blizzard יוציאו קודם?

אנא התחבר או הירשם על מנת להצביע לסקר זה.

Featured Replies

פורסם

ובקשר לגוסט, בליזארד לא מפתחת, והיא גם לא מפיצה. ממתי בליזארד מפיצה משחקים בדיוק?

בליזארד היא האחראית על הפרוייקט, ובניגוד לרוב החברות שמוכרות את הזכויות שלהן וזהו, בליזארד מפקחים על כל צעד בפיתוח של המשחק. אני מצפה למשחק הזה מאד.

ולא, הוא לא יוצא למחשב.

בליזרד מפיצה עצמאית את כל המשחקים שלה...

והיא לא עוקבת כל כך מקרוב על הפיתוח, זה בכל זאת חברה אחרת

• תגובות 38
  • צפיות 3k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

הייתי מעדיף כמובן STARCRAFT 2 !!!!!!! אני רק מקווה שהוא יצא ב 3 שנים הקרובות :) תוסיף SC2 לסקר.

אז אני מעיף את גוסט ושם 2 במקום...

ווארקראפט 4 לא יהיה כי wow מסיים את עלילת המשחק והעולם.

מה הקשר?

WOW זה בכלל משחק רשת ממה שהבנתי שאין לו הרבה מידי קשר לאחרים...

פורסם

אז אני מעיף את גוסט ושם 2 במקום...

מעולה, רק חבל שעשית שאי אפשר לשנות את ההצבעה :) אני כבר שמתי WARCRAFT 4...

פורסם

WOW משלב הרבה אלמנטים סיפוריים וגרפיים מ WC3.. ויש לו קווי דימיון ל DIABLO 2.. ככה שמי ששם DIABLO , תנסו את WOW...

תכנית גם WOW לא יצא בארץ / אירופה עדיין, אפשר להוסיף גם אותו... אולי בעתיד אני יקנה אותו, כשיהיה לי יותר זמן פנוי.. GAMESPOT נתנו לו את הציון הכי גבוהה למשחק PC אי פעם נראה לי (9.5)...

פורסם
  • מחבר

אוקי אז אתה אומר להוסיף את WOW?

פורסם

אוקי אז אתה אומר להוסיף את WOW?

זה תלוי בך.. בארה"ב ואוסטרליה (ואסיה?) הוא כבר קיים ואנשים משחקים בו (גם מהארץ, ע"י חשבונות מחו"ל)... אבל בארץ ואירופה הוא עוד לא יצא (אמור לצאת חודש הבא למיטב זכרוני)..

בכל מקרה, לטווח הרחוק אני מצפה לשחק יותר את STARCRAFT 2 ב BATTLE.NET :)

ותעשה שאפשר לשנות את תוצאות ההצבע בסקר... באפשרויות שם

פורסם
  • מחבר

אני לא יכול...

פורסם

אהה, Starcraft 2 זה בהחלט הבחירה שלי...

אני משוכנע ב200 אחוז שStarcraft הוא המשחק שביזבתי עליו הכי הרבה שעות אי פעם...

אחרי זה מגיע Heroes 3, MOO2 עוד כמה...

בסופו של דבר הם יעקפו בגלל שאותם אני עדיין משחק וStarcraft לא, אבל זה לא משנה את העובדה שStarcraft זה הבחירה הסופית שלי!

פורסם

נראה לי שכל מי שאהב לשחק ב STARCRAFT ב BATTLE.NET (כמוני), היום עשה את המעבר הטבעי ל WARCRAFT 3 FROZEN THRONE ב BATTLE.NET, לא ?

פורסם

לא יהיה wc4.

בליזרד הודיעו כמה חודשים לאחר ההודעה על wow שtft יהיה המשחק אסטרטגיה בעולם של wc, והמשחק שיסגור את העולם הזה הוא wow. זה היה בעצם כמה ימים אחרי ההודעה שלא יפותח משחק תפקידים רגיל בעולם של wc, אלא משחק תפקידים המונטי (אני אנסה לחפש את הידיעה... אבל אני לא מבטיח כלום).

אני מצפה לsc2.

sc הוא כנראה המשחק אסטרטגיה בזמן אמת הכי טוב שיצא, ואני מוכן לשים כסף לע זה שבליזרד לא יאכזבו אף אחד ויוציאו משחק המשך משובח לא פחות מהמקורי.

למרות שאני לא שיחקתי sc בבאטל.נט, אני משחק wc3:tft בבאטל.נט. מותר, לא?

(אגב, wc3+wc3:tft היו הקנייה ב3 האיכותיות שעשיתי בכמה שנים האחרונות...).

פורסם

WOW עם מנוע נורמאלי, אחרי שראיתי את EQ2 על המחשב שלי, מנוע הWC3 המצ'וקמק של WOW מציק קצת. :smile1:

פורסם

נראה לי שכל מי שאהב לשחק ב STARCRAFT ב BATTLE.NET (כמוני), היום עשה את המעבר הטבעי ל WARCRAFT 3 FROZEN THRONE ב BATTLE.NET, לא ?

לא בהכרח

אני אישית לא ניסיתי את WC3 באינטרנט, זה מכיוון שלא הכי אהבתי את WC3 בכלליות...

יש שם את כל הפונקציות המתקדמות שהיו בSC?

הגיד שיכלו (ואני עשיתי יותר מאחד כזה) לעשות RPG בעזרת המנוע של SC, אפשר לעשות אותו דבר בWC3?

פורסם

לא בהכרח

אני אישית לא ניסיתי את WC3 באינטרנט, זה מכיוון שלא הכי אהבתי את WC3 בכלליות...

יש שם את כל הפונקציות המתקדמות שהיו בSC?

הגיד שיכלו (ואני עשיתי יותר מאחד כזה) לעשות RPG בעזרת המנוע של SC, אפשר לעשות אותו דבר בWC3?

אני גם לא אהבתי WC3 SINGLE PLAYER ובכלל נגד המחשב... אבל ONLINE זה פשוט תענוג.....

ומן הסתם יש את כל הפונקציות המתקדמות של SC ואף הרבה יותר (דברים שאתה לא רואה ב SINGLE CAMPAIN).....

יש RPG משוכללים, ובגלל הרבה תוספות שאנשים עשו למשחק ONLINE שזה פשוט חבל"ז... כדאי לך לנסות....

פורסם

בתור אחד שלא משוגע על אסטרטגיה (וגם די גרוע בזה) אבל כן אוהב את הרעיון של RPG אבל לא משחק גם בזה (זה מייגע מדי, ואני כל פעם מתבאס כשזה מגיע

לקטע של לשדרג את הדמות שלך, כי המחשבה של "אולי הבחירה ההיא היתה עדיפה" ת-מ-י-ד מנקרת לי בראש אח"כ) הצבעתי לבסוף לדיאבלו 3 (אם אי פעם משחק כזה יצא,

כי לדעתי, הקפיצה הגדולה ביותר, והשיפור הגדול ביותר יכול להגיע דווקא מהמשחק הזה. בעיקר גראפית כמובן, אבל אני מאמין שהמפתחים היו מפתיעים אותנו גם בצורות אחרות.

פורסם

בתור אחד שלא משוגע על אסטרטגיה (וגם די גרוע בזה) אבל כן אוהב את הרעיון של RPG אבל לא משחק גם בזה (זה מייגע מדי, ואני כל פעם מתבאס כשזה מגיע

לקטע של לשדרג את הדמות שלך, כי המחשבה של "אולי הבחירה ההיא היתה עדיפה" ת-מ-י-ד מנקרת לי בראש אח"כ) הצבעתי לבסוף לדיאבלו 3 (אם אי פעם משחק כזה יצא,

כי לדעתי, הקפיצה הגדולה ביותר, והשיפור הגדול ביותר יכול להגיע דווקא מהמשחק הזה. בעיקר גראפית כמובן, אבל אני מאמין שהמפתחים היו מפתיעים אותנו גם בצורות אחרות.

למה לא פשוט לנסות WORLD OF WARCRAFT (או שבגלל שאתה לא אוהב לשלם / לשחק ONLINE) ?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים