פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אז ברצוני לברר איזה משחק של blizzard חברי הפורום רוצים לקבל ראשון.אני אישית את דיאבלו כמו שהבנתם מי שקרא פעם ת'רד שנפתח על דיאבלו בפורום.אגב StarCraft:Ghost בתיכנונים ליציאה ככה שאני לא יודע בדיוק איך זה מסתדר אבל נראה כבר.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מי שכבר הספיק להבין , אני חובב מושבע של דיאבלו , לדעתי המשחק הטוב ביותר. וברור שאני מצפה לשלישי
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אז בשביל מה אתה מגיב כאן? : אני מבקש בלי הודעות ספאם , תתייחסו לסקר ולא לדברים אחרים , אם הסקר לא מעניין אותכם אל תגיבו.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר חחחחח הנה עוד ת'רד על כמה דיאבלו משחק אדיר... אבל אני לא מתנגד.. אני תומך מאוד ברעיון!
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים אוף כבר חשבתי בליזרד עושים סקר אמיתי על איזה משחק אתם רוצים שיצא...וסטארקרפט גוסט בכלל לא של בליזרד... הוא הולך להיות משחק בינוני מינוס לפי דעתי
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים מחבר איך הוא לא של בליזרד?!הוא מופיע באתר שלהם בקטגורי "תחת בנייה" או משהו כזה...אגב מי הצביע ל Warcraft?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים הוא של סוינגינג אייפ, בליזרד היא רק המפיצה...תסתכל על המפתחת בשורה העליונההיא לא חברה גרועה, פשוט חסרת ניסיון לפיתוח משחק בסדר גודל כזה...
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים ללא ספק DIABLO הוא פשוט משחק א-ד-י-ר שמשאיר את כל המשחקים אחרין כמו כלוםאבל ממה שהבנתי הם לעולם לא יוציאו אותו
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים ghost הולך להיות למחשב?אם כן, אז אותו, אבל אני באמת חושב שהוא יאכזבאחרת (וכנראה שאני אעדיף) את WC4אפילו שאת השלישי לא אהבתי כ"כובקשר לדיאבלו...בוא נגיד שאני שונא את המשחק (כן כן, אני שונא אותו, יש לכם בעיה? באסה לכם)
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים ווארקראפט 4 לא יהיה כי wow מסיים את עלילת המשחק והעולם.סטארקראפט גוסט כבר הרבה זמן בפיתוח אז אין לו מקום בסקר כי הוא יצא בכל מקרה.מה שנשאר זה דיאבלו 3 וסטארקראפט 2. לא נראה לי ששניהם יצאו בשלוש השנים הקרובות.מבין שניהם אני אישית מעדיף סטארקראפט 2. למרות שקשה לי להאמין שאפילו בליזארד מסוגלים לשחזר סינגל מדהים כמו של סטארקראפט.בקשר לגוסט, בליזארד לא מפתחת, והיא גם לא מפיצה. ממתי בליזארד מפיצה משחקים בדיוק?בליזארד היא האחראית על הפרוייקט, ובניגוד לרוב החברות שמוכרות את הזכויות שלהן וזהו, בליזארד מפקחים על כל צעד בפיתוח של המשחק. אני מצפה למשחק הזה מאד.ולא, הוא לא יוצא למחשב.
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים STARCRAFT: GHOST הוא בכלל לא ל PC, אז למי איכפת ? הייתי מעדיף כמובן STARCRAFT 2 !!!!!!! אני רק מקווה שהוא יצא ב 3 שנים הקרובות תוסיף SC2 לסקר. ווארקראפט 4 לא יהיה כי wow מסיים את עלילת המשחק והעולם. מאיפה הבאת את זה ?
פורסם 2005 בינואר 1620 שנים Will there be a StarCraft II? When?A: Although we have not made any announcements and do not have a development or release timeline, we do fully intend to revisit the world of StarCraft on PC at some point in the future.
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.