עבור לתוכן

עוד כמה MHZ או עוד כמה GB? תעזרו לי להחליט.

Featured Replies

פורסם

תאמין לי, כבר יש לי בערך 5 מפרטים שונים שהתלבטתי בינהם ולשני אלה הגעתי, אז לא תודה.

ועוד דבר, ההרד דיסק לא נכלל בחבילה אז זה לא קטע של אם פנדה יסכימו או לא. ו ה 80GB של WD עולה ב 200 שקל יותר מה 60 מקסטור.

אתה יודע במקרה איפה אפשר להשיג את ה WD 80GB 8MB בפחות מהמחיר של פנדה (798 ש"ח)?

הגעת לשני אלה, האביט והאפוקס עדיפים..אבל הכסף שלך- תקנה מה שמתחשק לך אני רק יכול לייעץ..ואני שוב אומר- קח את האביט.

לא, אין לי מושג..אבל אתה יכול לקחת את ה40GB של סיגייט, ואחרי יציאת הSERIAL ATA להוסיף עוד אחד (יהיו במחיר זול) ולהפעיל את שניהם ברייד0..תוצאות קטלניות מובטחות ;D

ושוב- אביט\אפוקס, כדאי לך.. ;) אם אתה לא סומך עליי אני מציע שתשאל גם בכמה פורומים בחו"ל ונראה מה יהיו התגובות.

אתה יכול אולי להסביר לי קצת יותר בקשר ל 40GB של סיגייט, לא ממש הבנתי מה אתה מנסה להגיד.

שנית, תגיד לי במה האביט או האפוקס יותר טובים מה MSI? אפילו לא במהירות. אני אשמח אם תסביר לי. להזכירך כי איני מתכננן OC.

בקרוב יוצא תקן חדש לשוק, SERIAL ATA- מחירי ההארד דיסקים ATA יצנחו (הסיגייט הנ"ל אחד מהם כמובן), תוכל אז לקנות עוד סיגייט ולהפעיל את שניהם ברייד0- תוצאה קטלנית..ואמרתי שהסיגייט יותר טוב מהמקסטור לעבודה ברייד 0.

במה הם טובים יותר? הביצועים דומים (אין הבדלים משמעותיים), אני הייתי הולך עלה אביט כתוצאה מהפיצ'רים, אפשרויות בביוס (מתחים, לא רק OC למעבד) ואפשרויותOC למעבד- ואני מכיר את אלה שמתעוררים אחרי שנה ומתחרטים שלא לקחו לוח שכן כולל אפשרויות OC טובות...

• תגובות 37
  • צפיות 3.6k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם
  • מחבר

אוקי, תראה האביט יקר לי מדי (עוד כ 250 שקל יחסית ל MSI). אך האפוקס הוא לא רע במחיר.

אתה יודע אם לאפוקס יש הגנה מפני התחממות יתר, כלומר כאשר המעבד מגיע לטמפ' כלשהיא אז הוא עושה reset?

פורסם

אוקי, תראה האביט יקר לי מדי (עוד כ 250 שקל יחסית ל MSI). אך האפוקס הוא לא רע במחיר.

אתה יודע אם לאפוקס יש הגנה מפני התחממות יתר, כלומר כאשר המעבד מגיע לטמפ' כלשהיא אז הוא עושה reset?

אין לו את זה, וזה בכלל לא יעיל (עיין מקרה יניב), בכל מקרה- כדאי לקחת אותו ;)

פורסם
  • מחבר

אם אני אקנה את האפוקס אז אני אצטרך לשכנע את פנדה למכור לי את החבילה שלהם, רק עם האפוקס (בתוספת 100 שקל כמובן). כי אחרת זה יוצא מאד יקר כל העסק.

פורסם

שווה ניסיון.

פורסם
  • מחבר

טוב, שלחתי להם אי מייל.

ד"א, יש לי עוד 50 דקות בגרות במחשבים (י"א)... תאחל לי בהצלחה ;D

אני מאד אזדקק לה!

פורסם
  • מחבר

נ.ב: זאת התשובה במלואה שקיבלתי מהם על השאלה שלי: "כן"

;D

תגיד, אתה יודע אולי בערך כמה יעלה בעתיד כרטיס הרחבה ל USB2? למקרה...

נ.ב: הוא כן תומך ב ATA133. :)

נ.ב2: וייייייייייייייייייייי! 200 הודעות!!!!!!!!!!! :jump:

פורסם

תתחדש ;)

פורסם

תתחדש, גם אני עוד מעט מקבל אותו :)

וברור שהוא תומך בATA133... ללוחות המבוססים על הKT333 והKT266A יש את הגשר הדרומי החדש יותר (8266 או משהו כזה) שתומך בזה.

בקשר לUSB, מצאתי אחד (כרטיס PCI) עם 4 פורטים של USB 2.0 והוא עלה 50$.

פורסם
  • מחבר

תתחדש ;)

חכה, חכה... עוד לא קניתי או הזמנתי כלום... :saint:

אבל האם MSI או EPOX זה תלוי בתקציב הסופי שיתנו לי :(

חוץ מזה, אני עוד לא בטוח לגביו...

פורסם
  • מחבר

תתחדש, גם אני עוד מעט מקבל אותו :)

וברור שהוא תומך בATA133... ללוחות המבוססים על הKT333 והKT266A יש את הגשר הדרומי החדש יותר (8266 או משהו כזה) שתומך בזה.

בקשר לUSB, מצאתי אחד (כרטיס PCI) עם 4 פורטים של USB 2.0 והוא עלה 50$.

אוווה, זה די יקר... גורם לי לחשוב מחדש לגבי האפוקס...

יו! איזה כאב ראש זה לקנות מחשב :bash: :AR15:

פורסם
  • מחבר

דרך אגב, הייתה לי הבגרות הכי קלה בחיים :). היו לי 3 שעות לסיים אותה וסיימתי תוך שעה :smoke:

אני לא האמנתי שסיימתי כ"כ מוקדם שבדקתי 5 פעמים אם פתרתי את מה שצריך...

:dance: :dance: :dance:

:beerchug::beerchug:

:bigok:

פורסם

זרוק סיבה אחת למה אתה צריך USB 2.0...

פורסם
  • מחבר

אני חובב מרוצים מושבע (NFS).

בא לי לקנות הגה בעוד כמה חודשים.

נחש איזה חיבור יהיה לו? Game port, לא נראה לי. USB2, סביר.

פורסם
  • מחבר

טוב, שכנעתם אותי, EPOX.

זה עדיין תלוי בתקציב שלי. אבל אני חושב שאפשר לסחוט את אבא שלי עוד קצת ;D

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים