עבור לתוכן

גני התערוכה - איך מגיעים ?

Featured Replies

פורסם

היי

יש למישהו מושג איך מגיעים (ברגל [?!], בתחבורה ציבורית) לגני התערוכה בת"א, אם נניח אני יורד בתחנת ארלוזורוב (רכבת מרכז) ?

פורסם

אם אתה ברכבת, למה לרדת ברכבת מרכז ולא בתחנת האוניברסיטה שהיא צמודה לגני התערוכה?

אם אתה חייב לרדת בארלוזרוב (רכבת מרכז) - אז אין לי מושג איך. חכה לתגובות נוספות :)

פורסם

אז קח רכבת. בתדירות שלהם היום בתל אביב - יש כל 15 דקות רכבת. לחיילים וג'ובניקים חינם.

מגיעה לך עד למרכז הירידים

סע לשלום - המפתחות בפנים.

פורסם

אני מניח שאתה רוצה ללכת לתעורכת הלימודים.

הייתי בה ביום רביעי, לא משהו האמת. אין שם שום דבר שלא תוכל להשיג באינטרנט.

בקשר לתחבורה- אני לא מכיר את תל-אביב, אבל הגעתי ברכבת עד למרחק של 50 מטר מהכניסה למרכז הירידים. הרכבת שעוצרת בתחנת האוניברסיטה. בקשר לאוטובוסים וכו', אין לי מושג.

פורסם

כך מונית מארלוזורוב, 20 שקל ופוטר לך הרבה כל מיני סיבוכים.

ואו תתקשר לדן ותשאל איזה אוטובוס מגיעה מארלוזורוב לגני התערוכה.

פורסם

ברגל זה לא כזה רחוק 400-500 מטר

ותל של היום הסיוט של מחר

מקום מסריח איך היא בנוויה הכול שם בלאגן :\

פורסם

איפה אתה חיי???

פורסם

ותל של היום הסיוט של מחר

מקום מסריח איך היא בנוויה הכול שם בלאגן :\

איזה 400 500 מטר?

באוטו זה 5 דקות נסיעה, זה יותר כמו כמה קילומטרים.

ללכת את זה ברגל זה אפשרי, אבל חבל על זמן

קח את ההצעה של מור, קח רכבת.

פורסם
  • מחבר

טוב אז בסוף באמת לקחתי רכבת, וסתם אם זה מעניין מישהו (בדקתי את זה בדרך חזרה) - קו 27 וקו 127 מגיעים מתחנה מרכזית לגני התערוכה וחזרה.

אגב, הלכתי שם לכנס משתחררים... :jump:

פורסם

חברים שלי למחלקה גם היו שם השבוע, שמעתי שזה פשוט אירוע זוועתי. הלחץ שהלך שם, בתקווה שאני אצליח להתחמק מזה כשיגיע הזמן...

פורסם

זה באמת מבאס האירועים האלו. מכריחים אותך לשבת כמה שעות ולשמוע קיקושים של כל מיני אנשים. שלי היה במקום גרוע יותר (צריפין).

פורסם
  • מחבר

wtf? אתם עושים צחוק ?

אני ממש נלחמתי בשביל ללכת לזה (אפטר בבית...), ואף אחד לא מכריח אותך לעשות כלום, בטח שלא "לשבת כמה שעות ולשמוע קשקושים"...

הכנס היה מחולק לשני חלקים:

חלק אחד - המון ביתנים של כל מיני ארגונים (מכללות\אוניברסיטאות, פסיכומטרי, וסתם כל מיני ארגונים פרטיים [קורס ברמנים, קורס די-ג'יים...]) שמציעים לך למלא את הפרטים שלך (כתובת וטלפון) לקבלת מידע נוסף.

חלק שני - שתי הרצאות, אחת על זכויות החייל המשוחרר ואחת על "המעבר מצבא לאזרחות", באורך כולל של כ-שעה וחצי (שתי ההרצאות בייחד, פלוס סרטון קצר בהתחלה).

מי שהיה בשני החלקים האלה קיבל "חבילת שי" מטופשת משהו שכוללת יומן קטן כזה ועוד איזה חוברת מוזרה מתנה.

מי שלא - לא...

בכל מקרה, אף אחד לא מכריח אף אחד לעשות כלום...

פורסם

כאשני הייתי בכנס משתחררים (1998) לא נתנו לנו כלום ולא שיחררו אותנו הביתה. כנראה כהשתנו הזמנים.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים