פורסם 2004 באוקטובר 2421 שנים אני מחפש הרבה זמן מישהו שישחק איתילמישהו יש פה WARHAMMER ורוצה לשחק ברשת?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים אני בעד CS : S!לא שאני כזה שולט, אבל אם נשחק קבוצתית, ומסודר, פותחים כל אחד.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים Warcraft III נפתח לנו איזה קלאן.... WCzone... חחח והקיצור יהיה WCZ מקורי הא ?
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים שמעו אהחלטתי לעשות מעשה כרגע,אני עושה רשימה של כל המשחקים שעולים לכם בראש. שכל אחד ישלח לי הודעה או משהו עם הבקשה של המשחק ואני אכניס אותו: unreal turnament 04: G.I.JO benor-waiting for new v card amir c wc3: da funk merrymoon wahammer: royshefy streangth diablo 2: slim shady cod: outernet milk ink manbot desert fsw: overload quake: metalhammer hellwarrior XDream slim_shady biodome MILK-INC infer73 Fkl0ster bessmertniy cs: infer73 omer hasarut amir c Anarky nfsu: manbot amir c beni gordon sof 2: bessmertniy beni gordon]אם הוא בכלל באתר הזה] תתקנו אותי אם יש טעויות. ואני מאוד בעד לעשות שרת אנריל בגיימר זה יביא לאתר הזה עוד פרסום זה א. ב זה יעזור לפתח את הקהילה בארץ. ג. זה פשוט יהיה כיף בשביל כולנו! מי שלא שיחקת במשחק הזה איי פעם או שלא אהב שישחק ברשת זה הדבר הכי כיף שיש אני פשוט מת על המשחק הזה. מי שיש לו אנריל[04] על המחשב מוזמן להוריד מכאן את דמו ולצפות,תאמינו לי יותר כיף מלשחק! . הראשון בשם yellow הוא של שחקן ישראלי ,מומלץ בחום! עם מוזיקה נחמדה והרבה הומור. יש מעט לאגים בסרט אך עדיין סרט מצויין.
פורסם 2004 בנובמבר 1421 שנים איזה UT? הישן? 2003? 2004?את הישן אולי יש לי עוד קבור איפשהו, את השאר,אין (גועל נפש,זה פיפא שכל שנה מוציאים משחק? לא משחק בזה!)wc3 אותו הדבר,נראה לי יש לי איפשהו (היה הרחבה? אם כן,אין לי אותה [נראה לי היה,נכון?])ואני מעדיף שרת CS 1.6...אבל לא נראה לי שזה יקרה בקרוב
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.