פורסם 2005 בינואר 420 שנים אף אחד זה הפורום הכי יבש שיש אף אחד פה לא רוצה לשחק חבל רציתי פיפא אין אף אחד הייתי משחק איתך , fifa או עדיף פי 100 pes4 אבל אין לי עכשיו כרטיס מסך ((( (תקוע עם riva tnt) כשיהיה לי משהו אני יודיע לך ונשחק... ודרך אגב היו פה הרבה שעשו ליגה של fifa וישחקו אחד נגד השני.... דפדף קצת אחורה תמצא.
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים איזה משחקים אני יכול להוריד ואני לא צריך סידיקי מקורי(אני רוצה משחק לרשת בבית)
פורסם 2005 בינואר 1320 שנים אני מדבר על כאלה שלא צריך סידיקי מקורי(מוריד מאימיול)אם יש לך משחקים ואתה יכול להציע לי משחק שאני יוכל לשים על הרשת בבית אז תודה רבה.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים לא,אני מתכוון למשחק שאני יוריד מאימיול ושאני יוכל לשחק בו ברשת של הבית שלי(בין שני מחשבים בבית)עכשיו יש לי גם שאלה...יש לי חשבון ב steam ואני שואל אם צריך למשחק ברשת של הבית בין המחשבים 2 חשבונות או חשבון אחד כדי לשחק?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אז אני שוב אומר , ווארז אסור כאן!1. תוכן הודעות: אין לשלוח הודעות לא חוקיות על גבי הפורום. ווארז, פריצות, והורדה לא חוקית הם לא נושא לדיון פה.וכנראה שקשה לך להבין את זה , אז אני מציע לך לקרוא את חוקי הפורום.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אשמח לשחק עם מישהו Generalsאם מישהו מעוניין לשחק אז שישלח הודעה ל-165042626או הודעה פרטית.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים זה רק אני או שאין כבר משחקי רשת נורמליים לשחק בהם? חרשתי כבר על הכל ונמאס :\ הייתי משחק באיזשהו מוד של HL או HL2 אבל המחשב שלי מסכן מדי בשביל מודים של HL2 (זה טוען כל מפה 5 דקות ואז מקרטע) ואפילו מודים של HL הוא מפעיל חרא
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.