עבור לתוכן

מפרט מחשב עד 3500 ש"ח (SAVE IGOR!!!)

Featured Replies

פורסם

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי.

אין מצב לאוברקלוק!!!!!

פורסם

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות במחיר של 3500 ש"ח... לא חשוב המודל, העיקר שיהיה איכותי.

אין מצב לאוברקלוק!!!!!

לאיגור אין בעיה עם סט אט'לון?

הייתי הולך על הקומבינציה הבאה:

Amd AthlinXP 1800+

Abit KX-333

2x CorsairXMS300 256mb\Mushkin pc3200 256mb

פורסם

רוקי ידידי, אנא שנה לכותרת עניינית. :smoke:

פורסם

הוא אמר שאין מצב לoc.....

אז למה לוח של אביט שפותח במיוחד לoc? ולמה זיכרון כזה יקר?

תלך על xp1800 עם לוח asus/gigabyte/msi מבוסס kt333

וזיכרון 256mb pc2700 trencend/kingston

פורסם

הוא אמר שאין מצב לoc.....

אז למה לוח של אביט שפותח במיוחד לoc? ולמה זיכרון כזה יקר?

תלך על xp1800 עם לוח asus/gigabyte/msi מבוסס kt333

וזיכרון 256mb pc2700 trencend/kingston

אמממ...תקציב של 3500, מה אצית שאני אקח? זיכרון 2100 של קינגסטון?

נכון שאין כרגע תיכנון לOC, אבל אני מאמין ששגיא בטוב ליבו יסכים לאפשר לחבר שלו בביוס את האופציה HCLK+33, ככה שהזיכרון יעבוד ב333 (ללא OC).

למה הלוח של אביט? מציג ביצועים טובים יותר מהאחרים, פיצ'רים טובים מאוד ום ישתלם למקרה שעוד חצי שנה כן ירצו לעשות OC (מכיר כבר מקרים כאלה), אם יש כז התקציב, למה לא להשקיע עוד 100 שקל בשביל הלוח הכי טוב למעבדי סוקט A כיום?

זיכרונות, כמו שאמרתי..עדיף לקחת את הקורסאיר לכזה תקציב או את המושקין 3000.

פורסם

AMD Athlon XP 1700\1600+

MSI KT3 ULTRA

GENERIC DDR 333

אם הוא צריך רייד אז שייקח את הMSI KT3 ULTRA ARU :)

בגלל שאין מצב לאוברקלוק ונראה לי שכל הזכרונות זהים בתחום הביצועים כתבתי שג'נריק. אם כן OC הייתי מחליף את הזיכרון לסמסונג ומחליף את הלוח אם לאפוקס\אביט.

עריכה=שכחתי לציין שזה *הרבה* יותר זול ונותן אותם ביצועים (כולל פיצ'רים שהוא לא יצטרך :) ).

אם הוא ירצה OC הוא גם יוכל, אבל לא הרבה. הMSI מאפשר לשנות את המתח לרכיבים רבים למשל (כולל הזיכרון, בניגוד לג'יגה-בייט), להעלות את הFSB, וכל מה שצריך לOC פשוט.

פורסם

נכון בגלל שמחשב לא מחליפים כל שנה ( רק ברי המזל שבנינו :bash: :bash: :bash: ) ולכן צריך לחשוב טוב טוב מה לקנות ולמה.

פורסם

AMD Athlon XP 1700\1600+

MSI KT3 ULTRA

GENERIC DDR 333

אם הוא צריך רייד אז שייקח את הMSI KT3 ULTRA ARU :)

בגלל שאין מצב לאוברקלוק ונראה לי שכל הזכרונות זהים בתחום הביצועים כתבתי שג'נריק. אם כן OC הייתי מחליף את הזיכרון לסמסונג ומחליף את הלוח אם לאפוקס\אביט.

עריכה=שכחתי לציין שזה *הרבה* יותר זול ונותן אותם ביצועים (כולל פיצ'רים שהוא לא יצטרך :) ).

אם הוא ירצה OC הוא גם יוכל, אבל לא הרבה. הMSI מאפשר לשנות את המתח לרכיבים רבים למשל (כולל הזיכרון, בניגוד לג'יגה-בייט), להעלות את הFSB, וכל מה שצריך לOC פשוט.

אמרתי..בכזה תקציב עדיף לקנות משהו שכן יספק אותו, ואם הוא צריך רייד יש את האביט KX-333R..עדיף לקחת אותו ;)

זיכרונות- לא סמסונג..מושקין\קורסאיר אם כן יתוכנן OC..ובתקציב כזה, אם לא- קינגסטון.

פורסם

ושכחנו עוד רכיב קריטי לגיימרים כרטיס מסך אז מה הוא יקח אז הנה נאום קטן שיש לי שמור במחשב שאני כתבתי בדיוק למקרים כאלה ושאני פשוט מביא אותו כל פעם בפורום : אם הוא לא מתכנן OC אז RADEON 8500LE של הרקולס אם הוא כן מתכנן OC אז GIGABYTE RADEON 8500LE או שיקח RADEON 8500 אם יש לו תקציב במידה והוא אוהד של NVIDIA ומעדיף את זה אז שיקח את הGF3 TI 200 ב850 ש''ח בערך או שיקח את הGF4 TI 4200 ב1100 ש''ח ואפילו פחות אם ימצא וכך אולי גם את הGF4 TI 4400 אם יספיק בבקשה מקווה שזה עזר ואם מישהו רוצה להישתמש בזה אז בבקשה.

פורסם

איגור ידידי, תוהה לגבי לוח אם, מעבד וזכרונות

מה הקשר לכרטיס מסך?

והנאום שלך לא נכון, אין סיבה לקנות רדיאון כשה4200 כאן ואוכל אותו... ;)

פורסם

נו כתבתי אותו לפני כמע חודש כשהGF4 TI עלה עוד 1300 בערך ומצטער פשוט קראתי מהר ופסחתי על זה לא נורא אם הוא רוצה הוא יתחשב בזה אם לא אז לא '' אין לבכות על ת'רד שהוקלד''.

פורסם

רוקי ידידי, אנא שנה לכותרת עניינית. :smoke:

כמובן דובשנית תימנית שלי.

פורסם

קח לו מערכת לאוברקלוק, בעוד כמה חודשים, לאחר שיטוט ארוך בפורום הוא יגיד לך תודה (אלא אם כן אי הרצון שלו לבצע אוברקלוק לא נובע מפחד).

פורסם

במקום לקנות גם לוח אם גם זיכרון וגם מעבד, במחיר הזה, אתה יכול לקנות רק מעבד!

פנטיום 4 2.53GHz..... בערך 3800 ש"ח.

דיי איזה מחירים. ממש הגזימו. לא חושבים?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים