פורסם 2005 בינואר 1520 שנים 2005 כבר פה (כבר יותר משבועים אבל לא משנה) והנה רשימת 5 המשחקים שלהם אני מצפה יותר מכל שיגיעו לPC השנה.מהכי מצופה ומטה:F.E.A.R-1סוף סוף אקשן עם בולט טיים איכותי ולא חיקוים זולים של MAX, וגם עלילה ואווירה מאוד מאוד מפחידה.Brothers In Arms-2משחק לחימה טקטי ששם דגש ענקי על אותנטיות, מכווה שיצליח איפה שFSW נכשל.S.T.A.L.K.E.R-3בגלל המקורייותGTA:SA-4נו, זה GTA זה יהיה הצלחה בטוחה5-ספלינטר סל 3כי אהבתי את הקודמים, וזה כנראה הולך להיות רק יותר טובשתפו פה את כולם, מה המשחקים שאתם הכי מצפים להם לשנת 2005
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים 1. F.E.A.R - נראה פשוט מדהים!2. GTA:SA3. S.T.A.L.K.E.R4. BROTHERS IN ARM5.CS:CT
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר מה לגבי hitman blood money? worms mayhem midnight club 3 ועוד הם לא עברו את המיונים לרשימה . היטמאן האחרון היה כישלון אז הוא בחוץ , כנ"ל כל הWORMS ה3D.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אהם אייג' אוף אמפייר 3 אהם!ולא יודע מה איתכם אבל אני מחכה גם לגראנד טוריסימו 4
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים בטח אף אחד כבר לא מצפה לסדרת 2006 של EA (גם יוצא ב 2005! חחח ) לדעתי הסדרה כבר דיי נמאסה אין להם הרבה מה לחדש בה כן אני מדבר על סדרת משחקי הספורט.. :
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים ממממ.... מה עם swat 4 אנשים.... הולך להיות משחק מדהים מבחינת גרפית ומבחינה טקטית... (משתמש במנוע Vengeance.... זה בעצם מנוע אנריל עם יכולות משופרות שמשולב עם מנוע פיסיקה מעולה.. ההאבוק...)יש גם את Resident Evil 4 אבל זה לגיימקיוב.... ומה עם Mercenaries... גם אמור להיות משחק מעולה ..... וכן גם Battlefield 2 המצופה ...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מכל המשחקים האלה אני יותר מצפה לסקרין שוט אמיתי מHL3 או איזה סרטון או שאם לא זה אז נראה לי Age Of Empires 3
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.