עבור לתוכן

מושקין נורא מבלבלים אותי

Featured Replies

פורסם

יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר....

אז מי מהם יותר טוב??

מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה....

בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB

אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון...

הוא בסדר?

פורסם

יש להם את הדגמים high performance שהם pc2100 ויש להם דגמים של pc3000 באותו מחיר....

אז מי מהם יותר טוב??

מה אתם אומרים? אני חושב לקחת את הhigh performance מישהו יודע אם הוא CL2 כי הבנתי שצריך את זה....

בקיצור אני מתכוון לקחת אותו 256MB

אני מתכנן המהרה למעבד ללוח האם ולזכרון...

הוא בסדר?

תיקח את ה3000\3200..הם מעולים, עם הצ'יפים הידועים של סמסונג (CTL)..ה2100 יקר כל כך כנראה כי נשארו יחידות בארץ ולא ניתן להוריד יותר את המחיר...

ד"א- אכפת לך להפסיק לפתוח עשרות ת'רדים?! ::)

פורסם
  • מחבר

אני משתדל אבל אין לי ברירה כי פשוט מפסיקים לענות לי באחד אז אני חיב לפתוח חדש והם גם בנושאים די שונים...

הייתי מוחק אבל אחרי שכבר הגיבו נדמה לי שאי אפשר יותר.....

המחיר הגבוה של ה high performance הוא לא בארץ אלא באתר של מושקין

www.mushkin.com

זה משהו שקשור ל level 2 וגם ראיתי בכמה אתרים שהם מספרים שה high performance יותר טובים מדגמים אחרים של חברות אחרות שהשוו ביניהם אני אישית כבר לא יודע מה לקחת ונראה לי שאני אקח פשוט את ה

high performance אומרים שיש לו יכולת OC גבוהה מאוד....

פורסם

אני משתדל אבל אין לי ברירה כי פשוט מפסיקים לענות לי באחד אז אני חיב לפתוח חדש והם גם בנושאים די שונים...

הייתי מוחק אבל אחרי שכבר הגיבו נדמה לי שאי אפשר יותר.....

המחיר הגבוה של ה high performance הוא לא בארץ אלא באתר של מושקין

www.mushkin.com

זה משהו שקשור ל level 2 וגם ראיתי בכמה אתרים שהם מספרים שה high performance יותר טובים מדגמים אחרים של חברות אחרות שהשוו ביניהם אני אישית כבר לא יודע מה לקחת ונראה לי שאני אקח פשוט את ה

high performance אומרים שיש לו יכולת OC גבוהה מאוד....

יכולת הOC הגבוהה היא של הLEVEL2, רוצה לדעת למה? גם הוא משתמש בצ'יפים הנ"ל של סמסונג שעושים בהם שימוש גם ב3000\3200 ככה שאין ממש הבדל..קח אחד מהם (בהתאם לתקציב) בלב שלם.

לא באותו הנושא? הכל באותו הנושא..זיכרון:

"2*256=512?? "

"צריך עזרה דחופה בעניין זכרון DDR ל OC מי שמבין בעניין שיעזור לי בבקשה "

"זכרון DDR « 1 2 3 »"

וזה רק מהמעמוד הזה, אף אחד פה לא מחוייב לענות לך- ולמרות שאני שמח לעזור, די עם ההצפה..תרכז את כל השאלות בת'רד אחד ועם אין תשובה אחרי יום אתה מוזמן להקפיץ את האשכול באמצעות תקופה שבה יהיה כתוב "הקפץ" "BUMP" או משהו בסגנון.

פורסם
  • מחבר

אני מבין שאף אחד לא חיב לענות לי אבל אני מצפה מאנשים שיכולים לעזור לי לעשות את זה ביחוד אם הם תורחים בכל מקרה לקרוא את הת'רד...

אני אשתדל בפעם הבאה לצמצם בת'רדים...

אולי אני פשוט יחליף להם את השם.... במקום לפתוח אחד חדש כל פעם...

אין אפשרות למחוק ת'רדים שאני פתחתי?....

פורסם

אני מבין שאף אחד לא חיב לענות לי אבל אני מצפה מאנשים שיכולים לעזור לי לעשות את זה ביחוד אם הם תורחים בכל מקרה לקרוא את הת'רד...

אני אשתדל בפעם הבאה לצמצם בת'רדים...

אולי אני פשוט יחליף להם את השם.... במקום לפתוח אחד חדש כל פעם...

אין אפשרות למחוק ת'רדים שאני פתחתי?....

אתה יכול לצפו, לא חייבים לענות על הציפיות..עובדה שאני מגיב-= אבל די עם הת'רדים, זה משגע אנשים.

אי אפשר למחוק כאלה שפתחת, וזה גם לא ממש עוזר אחרי שמילאת את הפורום בהם.. ::)

פורסם
  • מחבר

אני יודע בוודאות שאחרי שפתחתי ת'רד אם אף אחד עוד לא הגיב אני יכול למחוק אותו כי כבר עשיתי את זה.

אני ינסה עכשיו למחוק את אחד מהת'רדים הקודמים כדי להיות בטוח גם בעניין ההוא...

דרך אגב ההבדל בין ה high performance לאחרים מסתבר הוא במשהו שנקרא CL שאני לא יודע מה זה אומר אבל 2 יותר טוב מ2וחצי...

ול 3200 3000 2700 ועוד כמה יש 2.5 ל highperformance יש 2...

אני אקח כנראה את ה high performance של 256 מגה...

נעשה OC ונראה לאן נגיע בלי קרור מיוחד למעבד וללוח האם...

פורסם

אני יודע בוודאות שאחרי שפתחתי ת'רד אם אף אחד עוד לא הגיב אני יכול למחוק אותו כי כבר עשיתי את זה.

אני ינסה עכשיו למחוק את אחד מהת'רדים הקודמים כדי להיות בטוח גם בעניין ההוא...

דרך אגב ההבדל בין ה high performance לאחרים מסתבר הוא במשהו שנקרא CL שאני לא יודע מה זה אומר אבל 2 יותר טוב מ2וחצי...

ול 3200 3000 2700 ועוד כמה יש 2.5 ל highperformance יש 2...

אני אקח כנראה את ה high performance של 256 מגה...

נעשה OC ונראה לאן נגיע בלי קרור מיוחד למעבד וללוח האם...

לא מבין אותך, למה לקחת זיכרון 2100 כשיש 3000\3200 באותו המחיר ועם צ'יפים טובים יותר?!

ה3000\3200 יפעלו בCAS2 ללא בעייה..עקב הצ'יפים המצויינים של סמסונג שעליהם הם מבוססים תוכל גםם לעשות OC נדיב ללא בעיה.

פורסם
  • מחבר

cas = CL??

איך אפשר לשלוט בזה?

פורסם

דרך הביוס...

פורסם

cas = CL??

איך אפשר לשלוט בזה?

כן, דרך הביוס..

פורסם
  • מחבר

ואיך אני יודע שהזכרון 3200 של מושקין בכלל יכול להגיע לזה?

פורסם
  • מחבר

למישהו יש אתר שיש בו השוואה בין הזכרון

3200 שלהם לבין ה high performance???

(מושקין)

פורסם

ואיך אני יודע שהזכרון 3200 של מושקין בכלל יכול להגיע לזה?

יכול להגיע למה?

ולא צריך השוואה, ה3000 טוב מה"היי פרפומנס" ללא ספק, לLEVEL2 הוא משתווה (אותם צ'יפים).

פורסם
  • מחבר

נו מה שהתכוונתי לקנות זה ה high performance level 2 CAS 222 512 NB DDR בכל מקרה אם אני יעלה לו את ה FSB ל400

אז הוא יהיה גם כן 3200 לא?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים