עבור לתוכן

מערכת 5.1 בחדר ביטחון {מישהו ניסה?}

Featured Replies

פורסם

היתי רוצה לדעת אם מישהו ניסה מערכת רמקולים או מערכת קולנוע ביתית בחדר ביטחון כי אמרו לי שזה מאוד פוגע באיכות היתי רוצה לדעת כמה זה נכון אם בכלל

פורסם

לא ניסיתי , אבל עד כמה שאני יודע אם כשאתה אומר חדר בטחון אתה מתכוון למקום כמו מקלט שיש שם הד מעצבן כשאתה מדבר אז כמעט כל סאונד שתשים שם יחזור עם הד ודי יהרוס קצת ....

פורסם

דווקא נראה לי שהוא מתכוון לחדר בטחון בבניין, שכל הקירות של החדר עשויים מבטון.. זה דיי אטום לקול.. תקן אותי

אם אני טועה.. ;)

פורסם

יש בעיה עם הד בחדרים כאלה אבל אם יש לך רהיטים כמו ארון מעץ או מיטה זה יכול לעזור ( גם שטיח)

חוץ מזה אם החדר קטו כך בחשבון שהבסים יהיו גבוההים יחסית ( יש חוק פיזיקלי שמקשר בין גודל החדר לצליל נמוך - ותתקנו אותי אם אני לא צודק )

פורסם

אתה לא טועה.

בכל מקרה צריך לבדוק בדיוק את החדר.

אני אישית חושב שאם החדר עשוי מבטון כבד ויש הד חזק אז אין אפשרות לשים מערכת בחדר.

אם זה כמו חדר רגיל רק שאתם קוראים לו "בטחון " אז אפשר.

בכל מקרה של קניה תודא זכות החזרה אם זה לא יעבוד.

פורסם

שים ארון מעץ שיבלע את ההד.

פורסם
  • מחבר

מדובר בחדר ביטחון רגיל שנמצא בתוך הדירה בגודל 10 מטר

פורסם

ההד נוצר עקב החלל הריק.

הכנס לחדר עצמים שיספגו את הקול. שטיח גדול, ריהוט עץ, וילונות וכו'. בנוסף לביטול ההד, תרוויח חדר שנעים יהיה לשהות בו! ::)

פורסם

I HAVE 5.1 SYSTEM IN THIS KIND OF ROOM, YOU CAN RUN THE VOLUME HIGH AND NO ONE WILL HEAR YOU

פורסם

הוא מדבר על ממ"ד (נראה לי...)

לא התניסית ב5.1 בממ"ד אבל עם רמקולים רגילים אין בעיות של הד או משהו...

פורסם

חדר ביטחון=ממ"ד.......(בתוך הבית)

אצלי המערכת קולנוע הגדולה הייתה פה ולא היו שום בעיות של הד או צליל לא טוב.....הכל נשמע טוב וחזק.....

עכשיו הקולנוע עבר לסלון...

עם המערכת של המחשב (4.1 הסאב הוא סאב לא המקורי אני שמתי אחד אחר פצצתי) וגם לא היו שום בעיות......

עם שתי הרמקולים הגדולים שלי (ראו ת'רד "my baby is seek"..) גם לא הייתה שום בעיה....(חוץ מזה שבערך ברבע-חצי ווליום הדלת של החדר רעדה אחושרמוטה)

לסיכום:

לי לא הייתה שום בעיה בחדר ביטחון עם מערכות......

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים