עבור לתוכן

עזרה דחוף(!) בקשר לבחירת XP!

Featured Replies

פורסם

פירמטתי את המחשב אתמול לXP H ואני עדיין לא מבין מה ההבדלים... התקנתי את זה משום שהבנתי כי הPRO איטי בהרבה יותר מה H לא? אני חייה דחוף שתענו לי אם להחזיר את הPRO או לא משום שאצלי הH הוא פשוט מגעיל כי הוא בעברית אז לא יודע אולי אני אמצא משהו להפוך אותו אבל במקום לבזבז זמן אני יכול פשוט להתקין את הPRO באנגלית וזהו... מה לעשות?

עריכה :

טוב תראו הינה השימושים של המחשב :

אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ...

פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים  [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות.

המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא שיחקתי אלה רק בדקתי את המערכת עצמה] ואני גם מעוניין שהמחשב לא יעלה תוך 2 דקות אלה תוך 17 שניות [עכשיו פירמטתי  ל HOME וזה עולה תוך 17 שניות בניגוד לפרו שזה דקה ומשהו...].

בבקשה זה דחוף! אני חייב להתחיל לעשות משהו בעניין ולגמור הכול תוך שעתיים כי אחר כך לא יהיה לי זמן.

פורסם
  • מחבר

טוב תראו הינה השימושים של המחשב :

אני רוצה שהוא ירוץ הכי חלק שיכול להיות ושלא יהיו בו בעיות... לא משחק במשחקים מפגרים או עושה אוברקלוק רצחני ...

פשוט להיות במחשב אינטרנט סרטים [והרבה] צריבות, שירים, איסיקיו ותוכנות מסרים מיידיות אחרות.

המחשב עצמו חזק [המפרט - אבל הוא עצמו לא רלוונטי.. בקיצור המחשב הריץ חלק FARCRY עם כל הפילטרים מופעלים אך לא שיחקתי אלה רק בדקתי את המערכת עצמה] ואני גם מעוניין שהמחשב לא יעלה תוך 2 דקות אלה תוך 17 שניות [עכשיו פירמטתי ל HOME וזה עולה תוך 17 שניות בניגוד לפרו שזה דקה ומשהו...].

בבקשה זה דחוף! אני חייב להתחיל לעשות משהו בעניין ולגמור הכול תוך שעתיים כי אחר כך לא יהיה לי זמן.

פורסם

כם כותרת לא חוקי

גם הקפצה

אתה מספיק זמן בפורום בשביל להכיר את החוקים

לדעתי זו חוצפה

פורסם
  • מחבר

הרבה זמן לא הייתי פה... למה כותרת לא חוקית?

טוב אולי בכל מקרה תנסה לעזור לי?

פורסם
עזרה דחוף בקשר לבחירת XP!!! בבקשה כנסו לוקח שנייה אחת!

מספיק סימן קריאה אחד, ו"בבקשה כנסו לוקח רק רגע" מיותר לגמרי.

אם יש לך מחשב חזק לא תראה הבדל בביצועים בין הH לPRO

פורסם
  • מחבר

ערכתי.. סליחה... :kopfpatsch:

אני עדיין לא הבנתי למה הפרו טוב יותר מה HOME... אל תביאו לי איזה קישור באנגלית פשוט בקשה הסבירו לי בקצרה ככה מה ההבדלים ומה יותר כדאי...

אני לא יודע מה לעשות וגם אני לא רואה הבדלים ביונדאוזים...

יש רק הבדל שהאקספלורר עכשיו לוקח 28K משאבים ופעם לקח 18K משאבים... יכול להיות זה בגלל שיש לי עכשיו פחות זיכרון וירטואלי?

פורסם

מושה כמו 7 הודעות מתחת יש בדיוק אותה שאלה

רק צריך לחפש קצת

פורסם
  • מחבר

קראתי את כל הדיונים שקשורים בנושא עד עמוד 17 ולא קיבלתי תשובה מספקת..

נתנו שם קישור וקראתי כבר את מה שהביאו ואין שם תשובה מספקת גם כן..

כל מה שאני רוצה זו תשובה קצרה מה עדיף ולמה ומה יותר מהיר או בקיצור מה מתאים לי לפי הפרטים שהבאתי לכם.

ד"א, יש לי דיסק מקורי של XP HOME וכבר התקנתי איתו פעם אחת וינדאוז ועכשיו הCDKEY לא עובד יותר... זה רושם לי שכבר הוא בשימוש במחשב אחר אבל המחשב פורמט!

התקשרתי למספר וחייגתי את כל הספרות ובסוף זה אומר לי שהמספר לא התקבל... ניסיתי עוד כמה פעמים ואחרי הבדיקה שזה עושה זה עדיין לא התקבל...

התקשרתי לנציג שרות [בלחיצה על "1"] וענתה לי מישהי באנגלית ואיני מעוניין לדבר כרגע באנגלית משום שכשאני אסביר לה את הבעיה היא תבין אותי פחות מאשר בשיחה בעברית... האם יש נציגי שירות שמדברים עברית ואיך אני מגיע אליהם?

פורסם

אז כנראה שקראת את הקישור שנתתי כמה ת'רדים לפני...

מה בדיוק לא מספק שם? יש לך שם עמוד שלם עם ההיתרונות של ה-PRO ::)

אל תיהיה עצלן ותקרא כל מילה ומילה שרשומה שם , תאמין לי שהתשובה שם תהיה יותר ממספקת.

פורסם
  • מחבר

טוב הקדשתי קצת זמן והבנתי שאני לא צריך את הPRO ומקסימום מתי שאני אצטרך אני אתקין כבר אבל בינתיים לא צריך...

הבנתי כי ה HOME יותר מהיר [גם עולה במהירות מטורפת של 17 שניות אפילו שהתקנתי כבר את כל התוכנות] והוא יותר פשוט וקל...

אך יש לי כמה בעיות קטנות :

1. CD-KEY לא עובד... הוא עובד אך יש לי נסיון ל30 יום וכשאני מנסה להרשם זה עושה לי שכבר הCDKEY בשימוש(?!) לקחתי את הדיסק שקיבלתי עם המחשב הנייד ויש לי סיסמה והכול ואני לא יודע מה לעשות אני צריך CDKEY... כמובן שאפשר להוריד מהאינטרנט אבל עדיף כבר את המקורי משום שהוא חוקי... מה אפשר לעשות? אני חושב שאני צריך להתקשר אל מישהו ולאמר לו את הCDKEY ואת הבעיה ואז יביאו לי חדש לא? למי אני צריך לפנות? [עדיף בישראל].

2. אני לא יודע למה אבל האקספלורר לוקח יותר משאבים מפעם - פעם לקח 18K ועכשיו 33K וה IEXPLORER לוקח 36K... אני לא יודע מה הבעיה ואשמח אם תעזרו לי גם בעניין הזה.

3.יש לי כמה בעיות שלא קשורות לפה אבל בכל זאת אשאל :

א. התקנתי את הדריברים של ATI ומופיעה לי הודעת שגיאה לאחר אתחול וגם כשאני מנסה להפעיל משהו ששיך לדריברים [CONTROL PANEL וכדומה]

ב. מישהו בבקשה יכול להכנס אל האתר של ABIT ולבדוק למה לעזאזל ההורדה של הדריברים ללוח אם IC7-MAX3 היא ב1KB ולאחר מחצית האחוזים בערך ההורדה נתקעת?

4. הדבר שלדעתי כמעט הכי חשוב! - הוינדאוז בעברית :-( יש אפשרות לרכוש או "לרכוש" משהו שיהפוך את הוינדאוז לאנגלית? זה ממש ממש חשוב!

תודה למי שעזר ועוד יותר תודה למי שיעזור.

בתודה,

אבי.

פורסם

1. אתה אמור להתקשר למספר שרשום לך בחלון של ההרשמה , אתה נותן לבחור ממיקרוסופט את המספר הסידורי שרשום לך שם , והוא כבר יטפל בבעיה.

פורסם
  • מחבר

אבל זה לא קשור למיקרוסופט ישראל לא?

כי ענו לי שם באנגלית..

פורסם

ה CDKEY לא עובד כי כבר התקנת אותו על מחשב אחד,אתה לא יכול להתקין XP מקורי על יותר ממחשב אחד.

פורסם
  • מחבר

ואם פירמטתי את המחשב הנייד? מה אני עושה אז?

פורסם

אז אתה מתקין על המחשב הנייד,על מחשב אחר אתה לא תוכל.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים