עבור לתוכן

Neverwinter Nights - מהי הדמות שלכם ואיפה אתם נמצאים ?

Featured Replies

פורסם

העלילה? :o שיחקת בלדורס גייט? עלילה הרבה יותר מורכבת (סיפרי אהבה בין הדמויות, בדיחות םנימיות, דמויות מטורפות).

המשחק הזה העניק לי שבועות של הנאה ושיחקתי אותו 3 פעמים! זה קצת מאכזב מהבחינה הזו, וזה הדבר הכי חשוב ב RPG, לא גרפיקה...

שיפרו תחום אחד, גרעו בתחום החשוב באמת.

אל תבינו אותי לא נכון - המשחק מדליק, אבל היה להם קלף מנצח ביד, למה לא לשחק אותו?!

פורסם

שחקתי.

את שניהם, וגם את ההמשך של השני.

את המשחק הזה אני יותר אוהב.

פורסם

אני לוחם ברמה שתיים וקוסם ברמה אחת

אחרי שהתקנתי שיחקתי שעה ועוד לא חזרתי אולי בהמשך השבוע :jump:

פורסם

אני פלאדין, ממש בהתחלת המשחק...

הנילווה שלי הוא טם הגנב (מאוד שימושי, הרוויח את שכרו רק בתיבות והדלתות הנעולות שהוא פתח לי ובמלכודות שהוא מגלה ומפרק).

שתי שאלות:

1. אין דרך לצייד את הנילווה שלכם בציוד שאתם מקבלים?! ז"א, אם יש לי נשק טוב שלי לא שימושי אבל לו כן, אני לא יכול לצייד אותו בו כו'?

2. שמתם לה שכאשר אתם רצים מהר מידיי והנילווה שלכם יוצא מחוץ לטווח, הוא פתאום חוזר אוטומוטית לצידכם (במעין "שיגור" פתאומי)? זה באג?

3. אין אפשרות להקים חבורה? ז"א - יש אפשרות רק לנילווה אחד? יש איפשהו עוד נילווים?

4. אין אפשרות לקבוע דרך התנהגות לדמות שלי? ז"א - אם אני רוצה שהיא אוטומטית תתקיף דמויות עוינות, איך קובעים את זה?

5. למישהו קורה שהמשחק פשוט קופא?

1) לא שידוע לי

2) כן, זה בכוונה זה קורה גם אם הוא נתקע או משהו כזה, וזה קיים בכמה משחקים חדשים, ליתר נוחות.

3) נלווה אחד, וחיה אחת

4) לא, וחבל

5) לא, תנסה להוריד את עדכון מס' 1.18

פורסם

הנילווה שלי הוא טם הגנב (מאוד שימושי, הרוויח את שכרו רק בתיבות והדלתות הנעולות שהוא פתח לי ובמלכודות שהוא מגלה ומפרק).

שתי שאלות:

1. אין דרך לצייד את הנילווה שלכם בציוד שאתם מקבלים?! ז"א, אם יש לי נשק טוב שלי לא שימושי אבל לו כן, אני לא יכול לצייד אותו בו כו'?

2. שמתם לה שכאשר אתם רצים מהר מידיי והנילווה שלכם יוצא מחוץ לטווח, הוא פתאום חוזר אוטומוטית לצידכם (במעין "שיגור" פתאומי)? זה באג?

3. אין אפשרות להקים חבורה? ז"א - יש אפשרות רק לנילווה אחד? יש איפשהו עוד נילווים?

4. אין אפשרות לקבוע דרך התנהגות לדמות שלי? ז"א - אם אני רוצה שהיא אוטומטית תתקיף דמויות עוינות, איך קובעים את זה?

1) לא שידוע לי

2) כן, זה בכוונה זה קורה גם אם הוא נתקע או משהו כזה, וזה קיים בכמה משחקים חדשים, ליתר נוחות.

3) נלווה אחד, וחיה אחת

4) לא, וחבל

פעם הבאה תבדוק, אולי מישהו ענה לפנייך...

תסתכל כמה הודעות למעלה...

פורסם

העלילה? :o שיחקת בלדורס גייט? עלילה הרבה יותר מורכבת (סיפרי אהבה בין הדמויות, בדיחות םנימיות, דמויות מטורפות).

המשחק הזה העניק לי שבועות של הנאה ושיחקתי אותו 3 פעמים! זה קצת מאכזב מהבחינה הזו, וזה הדבר הכי חשוב ב RPG, לא גרפיקה...

שיפרו תחום אחד, גרעו בתחום החשוב באמת.

אל תבינו אותי לא נכון - המשחק מדליק, אבל היה להם קלף מנצח ביד, למה לא לשחק אותו?!

שיחקתי ב BG1 , וממש לא אהבתי את המשחק .

למה ?

בבקשה , אני אגיד לך .

אני לא יודע אם זה חוקי המהדורה השנייה או לא יודע מה אבל המשחק ממש לא הגיוני , בדיוק כמו כל המשחקים הזהים לו .

למה אני מתכוון ?! אני אסביר לך .

תגיד לי אתה , נראה לך הגיוני , שאני בתחילת המשחק אוסף את הדמות הראשונה שאני רואה ( ששכחתי את שמה ) היא מצטרפת לחבורה, אנחנו יוצאים לשטחים הפתוחים לחסל אויבים ולפתור קווסטים , אבל כבר בהתחלה כל זאב קטן הורג אותי בלי שום בעיה . מה שיותר מוזר ,אני מגיע לטירה הראשונה שאני רואה , ואני הורג קוסם די עוצמתי ביחס לחבורה שלי . למרות שאני מקובל עזרה משומרי העיר .

מה שיותר מצחיק , זה שאני אוסף עוד כמה לחבורה שלי, יוצא ליערות , הורג ענקים ממש מפחידים , הרבה יותר חזקים ממני , אבל משום מה כל זאב קטן שאני רואה , עושה לי נזק כמאוד גדול . כאילו איזה צבא שלם הסתער עליי . מה שיותר מצחיק זה שאפילו אם החבורה שלי עוזרת לי אני עדיין סופג נזק כבד . מה שיותר מצחיק שזה לא רק הזאבים . יש עוד יצורים קטנים ומאוד מעצבנים , שעושים לי נזק, בניגוד לענקים ממש רציניים , שאותם אני עוד איכשהוא הורג .

לסיכום . BG1 הוא משחק לא הגיוני לחלוטין . במיוחד מבחינת הקרבות . אולי יש לו עומק בעלילה וביחסים בין הדמויות , אבל כשזה מגיע לממשק הקרב שהוא אחד הדברים הכי חשובים במשחק , הוא לוקה בחסר .

חבל . דדוקא המשחק מתחיל די טוב . אבל ההמשך , ממש מתסכל .

זאת הסיבה שאני ממש מת על NWN . רק חבל שהקטע של ארגון הקווסטים קצת בעייתי . אני מתכוון לתפריט של הקווסטים . קצת לא ברור .

אבל אפשר להתגבר.

:) :) :);)

פורסם

קודם כל בקשר לBG זה אולי בגלל שיצאו לך נקודות גרועות או שבחרת מכשף שהוא גרוע בהתחלה, אבל ככה זה לא בעייה...

שתי שאלות:

1) לא שידוע לי

3) נלווה אחד, וחיה אחת

4) לא, וחבל

פעם הבאה תבדוק, אולי מישהו ענה לפנייך...

תסתכל כמה הודעות למעלה...

בדקתי, וראיתי גם שענו, אבל זה לא אומר שאי אפשר להוסיף דברים.

אני הוספתי לדוגמא שאפשר לקחת גם חיה אחת (ושכחתי גם זימון אחד) איתך.

והוספתי שהשיגור הוא לא באג אלא דבר מכוון... אני לא מגיב לדיון בלי לבדוק קודם (אלא אם כן זה דיון ארוך)

פורסם

נראה לך ?!

השקעתי בלוחם ...

וגם כשיצאתי מהעיר אימואן הצטרפה אליי, וזה עדיין לא עזר.

פורסם

אני משחק sorcorer ועכשיו סיימתי את כול הקווסטים בpensivla district או משהו כזה...חוץ מאת הקווסט עם האשה שמטה באמצע לוח השחמט הענקי מישהו יכול לעזור מה עושים שם??

חוץ מזה עשיתי כמעט את כול המשימות בnest והיחזרתי את שני החלקים הראשונים של התרופה..

אני לאול 5

פורסם

אני משחק sorcorer ועכשיו סיימתי את כול הקווסטים בpensivla district או משהו כזה...חוץ מאת הקווסט עם האשה שמטה באמצע לוח השחמט הענקי מישהו יכול לעזור מה עושים שם??

חוץ מזה עשיתי כמעט את כול המשימות בnest והיחזרתי את שני החלקים הראשונים של התרופה..

אני לאול 5

גם אני תקוע עם הגברת שמתה על הלוח של השחמט ...

אין לי מושג למה הקווסט הזה לא נפתר .

ויש גם אתה קווסט שיש תיבה סגורה ויש איזה אחד ששומר עליה והוא אומר לי ללכת ל Ollef ולהביא ממנו אישור ...

אני הולך לאולף אבל לא קורה כלום

פורסם

אני מחכה לעוד שבוע\יים שאני אקנה ת'מחשב החדש ואז אני אשחק.

בינתיים, למרות שאני כ"כ חיכיתי למשחק הזה, אין לי אותו.

ואני רוצה גם לבדוק את GTA3. :'( :'( :'( :'(

עריכה: אל תצפו שלא יהיו באגים. זה משחק רחב, כמו BG. חייבים להיות באגים. הם יתוקנו.

פורסם

מה זה BG?

פורסם

Bill Gates ;D ;D :lol:

פורסם

חחחח זה Baldour's Gate ::)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים