עבור לתוכן

Neverwinter Nights - מהי הדמות שלכם ואיפה אתם נמצאים ?

Featured Replies

פורסם

סתם אני רוצה לדעת כמה כל אחד התקדם, בינתיים אני כבר עשיתי את כל הקווסטים שקשורים ל Pennsula District, סיימתי את הקווסט של הכלא, החזרתי את המוח של ה Waterdevien Creature או משהו כזה ל Aribeth, ובדיוק אני בכניסה ל Begger's Nest, שיחקתי איזה 6-5 שעות ברצף, הייתי צריך לצאת מתישהו. ;D

אני משחק Rough עם יכולות של Wizard, בשם Taejus Boujeric. בינתיים יש לי משהו בערך כמו 11000 נקודות ניסיון, 15-10 שעות משחק אני מעריך. ה Henchman שלי הוא האורק הלוחם, שכחתי איך קוראים לו, אבל הוא דיי חכם לאורק, בטח אתם יודעים על מי אני מדבר.

ת'אמת, זה המשחק תפקידים הראשון שאני משחק בו, ובכלל לא ידעתי ואני גם לא יודע, אולי רק בכלליות מה זה D&D ומה זה חוקי המהדורה השלישית או דבר כזה, אבל המשחק כל כך מותח ומושך, זה משהו מיוחד, אני לא יכול להפסיק לשחק. :lol:

הגרפיקה מדהימה, העלילה אפילו יותר, והמשחק כל כך עמוק, לא ראיתי משחק יותר עמוק ממנו.

טוב מספיק לדבר, תורכם עכשיו ;D :lol:

פורסם

הורדתי לפני כמה ימים ואין לי כוח להתקין, הוא לא מעניין אותי מספיק.

[me=Thorn]מייחל לדיאבלו 3[/me]

פורסם

אני משחק פלאדין ברמה 5 (או 6, אני לא זוכר) עם קרוב ל20,000 נקודות נסיון (תכף כבר עולה רמה).

ה Henchman שלי הוא Tomi Undergallows הגנב, והוא פשוט מושלם לדמות שלי כי הוא מוצא מלכודות ופותח דלתות.

אני עכשיו מחפש את ה Waterdhavian האחרון ברובע Blacklake, ויש לי גם הרבה Sub-Quests ברובע הזה...

אחלה משחק! ;D

פורסם

אני לא הגעתי לזה אפילו לצערי הרב... לפי דעתי יש לי באג במשחק שגורם לי לא לגמור את הקווסט של הכלא...

ואני לוחם אדם ברמה 4, וזהו לא המ"ת הראשון שלי, וכבר היו תקופות שהייתי משחק מהדורה שלישית כל שבוע... אלא היו הימים...

נקווה שהם יחזרו..

פורסם
  • מחבר

אני משחק פלאדין ברמה 5 (או 6, אני לא זוכר) עם קרוב ל20,000 נקודות נסיון (תכף כבר עולה רמה).

ה Henchman שלי הוא Tomi Undergallows הגנב, והוא פשוט מושלם לדמות שלי כי הוא מוצא מלכודות ופותח דלתות.

אני עכשיו מחפש את ה Waterdhavian האחרון ברובע Blacklake, ויש לי גם הרבה Sub-Quests ברובע הזה...

אחלה משחק! ;D

תגיד, אחרי שאתה מוצא את כל היצורים המשחק נגמר ? לא נראה לי.. מוקדם מדי..

באיזה chapter אתה ? יש 4 או 5 אם אני זוכר נכון.. ?

P.S

איך אני יודע מה הרמה של הדמות שלי ? :-*

פורסם

ממש לא, היצורים זה רק ה Chapter הראשון ולצערי זה כנראה גם האחרון בשבילי אם אני לא אמצא זמן להתקין מחדש את המשחק הזה!

תלחץ על ה Character Sheet (כפתור שני מלמעלה בצד ימין מתחת לתמונה של הדמות שלך בצד ימין למעלה של המסך)

פורסם
  • מחבר

כן, תיארתי לעצמי שזה אמור להיות ב Character Sheet, אבל איפה ?

כתוב לי במסך הראשון שאני מקבל את הגזע שלי, מתחת כתוב את רמת הטוב/רוע שלי, ומתחת כתוב את המקצוע שלי,

ולידו בסוגריים מספר, זה הרמה של הדמות שלך ?

אם יש לי 2 מקצועות, נגיד ליד Rough כתוב לי בסוגריים 4, ומתחת כתוב Wizard שלידו כתוב בסוגריים 1,

מה הרמה שלי ? :-*

פורסם

מה שבסוגריים זו הרמה, בהתאם לכל אחד מהמקצועות....

פורסם

אני משחק Fighter, כרגע ברמה 11, עם בערך 65000XP...

;D

anyone want's some ?

;)

פורסם
  • מחבר

;D

anyone want's some ?

;)

אמא :-X :saint: ;D

באיזה chapter אתה כבר ? :o

פורסם

;D

anyone want's some ?

;)

אמא :-X :saint: ;D

באיזה chapter אתה כבר ? :o

בקרוב מאד מסיים את השני...

;D

פורסם

אני פלאדין, ממש בהתחלת המשחק...

הנילווה שלי הוא טם הגנב (מאוד שימושי, הרוויח את שכרו רק בתיבות והדלתות הנעולות שהוא פתח לי ובמלכודות שהוא מגלה ומפרק).

שתי שאלות:

1. אין דרך לצייד את הנילווה שלכם בציוד שאתם מקבלים?! ז"א, אם יש לי נשק טוב שלי לא שימושי אבל לו כן, אני לא יכול לצייד אותו בו כו'?

2. שמתם לה שכאשר אתם רצים מהר מידיי והנילווה שלכם יוצא מחוץ לטווח, הוא פתאום חוזר אוטומוטית לצידכם (במעין "שיגור" פתאומי)? זה באג?

3. אין אפשרות להקים חבורה? ז"א - יש אפשרות רק לנילווה אחד? יש איפשהו עוד נילווים?

4. אין אפשרות לקבוע דרך התנהגות לדמות שלי? ז"א - אם אני רוצה שהיא אוטומטית תתקיף דמויות עוינות, איך קובעים את זה?

5. למישהו קורה שהמשחק פשוט קופא?

פורסם

אני פלאדין, ממש בהתחלת המשחק...

הנילווה שלי הוא טם הגנב (מאוד שימושי, הרוויח את שכרו רק בתיבות והדלתות הנעולות שהוא פתח לי ובמלכודות שהוא מגלה ומפרק).

שתי שאלות:

1. אין דרך לצייד את הנילווה שלכם בציוד שאתם מקבלים?! ז"א, אם יש לי נשק טוב שלי לא שימושי אבל לו כן, אני לא יכול לצייד אותו בו כו'?

2. שמתם לה שכאשר אתם רצים מהר מידיי והנילווה שלכם יוצא מחוץ לטווח, הוא פתאום חוזר אוטומוטית לצידכם (במעין "שיגור" פתאומי)? זה באג?

3. אין אפשרות להקים חבורה? ז"א - יש אפשרות רק לנילווה אחד? יש איפשהו עוד נילווים?

4. אין אפשרות לקבוע דרך התנהגות לדמות שלי? ז"א - אם אני רוצה שהיא אוטומטית תתקיף דמויות עוינות, איך קובעים את זה?

5. למישהו קורה שהמשחק פשוט קופא?

("שתי שאלות"... אהבתי ! ;D )

אז ככה:

1. לא.

2. לא שמתי לב, אבל ייתכן שזה באג.

3. לא. יש רק נילווה אחד. בהמשך מתחלף הנילווה, לפי התגלגלות העלילה ולפי בחירתך.

4. לא יודע. לא נתקלתי בזה בכל אופן.

5. לא. קרה שהוא התרסק אבל אחרי הורדת העדכון הכל על מי-מנוחות. ;D

something more?

פורסם

ממש ממש חבל ומטופש שהם הורידו את האופציות הללו... אז זה די מאכזב אותי שבמשחק חדש מורידים אופציות כ"כ שימושיות שהיו קיימית בסידרה הקודמת של המשחקים.

פורסם

ממש ממש חבל ומטופש שהם הורידו את האופציות הללו... אז זה די מאכזב אותי שבמשחק חדש מורידים אופציות כ"כ שימושיות שהיו קיימית בסידרה הקודמת של המשחקים.

יש משהו בדברייך, למרות שאני ידעתי בבירור שבמשחק אתה שולט בדמות אחת בלבד.

לעומת זאת, תראה איך העלו (בחדות הייתי אומר) את רמת הפירוט הגרפי והגרפיקה בכלל, המשחקיות, השליטה, העלילה...

הכל כ"כ טוב במשחק הזה !! ;D

(למעט העובדה שציינת, אם כי לי זה ממש לא מפריע - יש מולטיפלייר...)

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים