עבור לתוכן

משפטים מעצבנים של מורות בעתיד או בהווה

Featured Replies

פורסם

סתם רעיון שעלה לי בראש , בו נרשום משפטים מעצבנים של המורות כמו "אני מקבלת כסף אם אני אלמד אותם או שאני לא אלמד אותכם :asthanos: " גם משפטים בעתיד .

יהיה נחמד .

• תגובות 63
  • צפיות 6.4k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

ובוא ניכתוב כל אחד מספר לפי הסדר שלנו הנה ממש קלאסה אמיתית: 1) ההפסקה היא בשביל המורים ולא התלמידים

פורסם

2) מורת היי טק: תישתוק או שאני אנתק אותך מהספק

פורסם

3) אני את הבגרויות שלי כבר עשיתי

פורסם

יש לי 4 משפטים 3 של המורה לתנ"ך אלוהים הוא אל יונברסלי ת התנ"ך הוא יצירה ספרותית והתנ"ך הוא ספר מלמד והיא חוזרת אל משפת לפחות 1 כל שעור וזה מזה מעצבן והרביעי הוא של המורה להיסטוריה שלי (גם מחנכת) המורים לא מאחרים אלה רק מתעכבים

פורסם

5) "שטויות! קשקושים!"

פורסם

זה מה שרשם המורה שלי לפיזיקה לאחר שעשינו אצלו מבחן חוזר ואז הוא נתן לנו אישור יציאה:

"התלמידים מיכאל יופה, כפיר דבוש... לא יכולים לצאת החוצה משטח ביה"ס" והוא חתם על זה.

שמות בדויים כמובן.

גילינו את זה רק כשהבאנו את האישור לשומר והוא התעצבן עלינו וחשב שאנחנו צוחקים עליו. :lol:

פורסם

משפטים של המורה שלי לספרות (וגם מחנכת), היא חוזרת עליהם כל פעם:

1. קטונטי מקטונצ'יק

2. ובנימה אופטימית זו...

3.

תלמיד: "אבל לא חשבנו שצריך לצלצל להודיע שאנחנו לא באים להצגה (המשעממת והמפגרת שלא מעניינת אותנו)"

המורה: "זהו, שלא חשבת..." :pissed:

פורסם

"אז מה אם זו התשובה הנכונה, הבוחן לא יודע את זה" - המורה לאנגלית מנסה להסביר למה היא הורידה לי 5 נקודות :)

"בכל בגרות ב 10 שנים האחרונות 3 מתוך 4 שאלות היו בהם טעויות" - המורה למחשבים מסבירה למה הבגרות במחשבים (שדרך אגב היא מחר) לא תהיה כל כך קלה.

פורסם

מורה ללשון : " וכן, נחזור לעניינינו בנושא ה... "

חבר שלי רשם את כל משפטי המפתח של המורה זאת !!

יש איזה 20 !

;D

פורסם

"שיעורים זה שטויות , הפסקה זה מקודש" - המורה לפיזיקה

"אתם חלאות אדם" , "השכבה שלכם מדרדרת את בית הספר" - המנהלת ( אני מקווה שהיא לא רואה את זה, כי אם כן אני צריך להתחיל לחשוש לחיי)

פורסם

מורה למתמטיקה (ואני לא צוחק):

"איך אומרים? כל הגבינה בבורקס אחד"

ו

"זה כמו לכתוב עם סכין על מים"

WTF?!?!?!?!?

פורסם

"אני מציעה לך שתשתפר את ההתנהגות שלו, כי סוף השנה קרב. אחרי זה תצטרך להשלים את הלימודים שלך אחרי הצבא, ותתקשה מאוד למצא עבודה."

yeah right.......

פורסם

"מצידי אתם יכולים להפריע, אני את המשכורת שלי מקבלת....."

"הנה אני ובעלי בחו"ל....."

"אני אספר לכם מקרה פרטי שלי..."

פורסם

"אני את הבגרות שלי כבר עשיתי"

"אני לא מקבלת כסף על אחוז התלמידים שעוברים את הבגרות"

"השיכבה שלכם מביישת את בית הספר"

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים