פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשובחזרההם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחותבקיצור לתבוע אותם או לאכי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקיםמה לעשות
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אין לך מה לתבוע אותםכל עוכר דין נורמלי פשוט יגיד שהדבר הזה התווסף בבית שלך ולא קשור למכונה שלהם.קח את הארוחות וזהו.
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אני אומר שתלך אליהם ותנסה להגיע לעסקה, תאיים בעירוב משפטואם לא הולך אז תקח תארוחות וזהובדיוק כמו שעושים כשמתקשרים להוריד את מחירי האינטרנט שלך (;
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים אולי תפנה לעו"ד : נו מזה השטויות האלה זה פורום חומרה. לא פורום ייעוץ משפטי. מספיק עם התראדים ההזויים האלה
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר אבל עובדה שחלק יש אותו בכל מכונה שלהם ומשתגיעים ורוצים את הגביע שלנו של הגלידה
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מה הבעיה? בלעת את החלק? נשברה לך שן? נגרם לך נזק נפשי בלתי הפיך? קח את הארוחות ותשמח. לא צריך לחפש כל הזמן איך לדפוק את "החברה הגדולה".
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אבל עובדה שחלק יש אותו בכל מכונה שלהם ומשתגיעים ורוצים את הגביע שלנו של הגלידהאפשר את ההגדרה המילונית של המילה הזאת?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מה הבעיה? בלעת את החלק? נשברה לך שן? נגרם לך נזק נפשי בלתי הפיך? קח את הארוחות ותשמח. לא צריך לחפש כל הזמן איך לדפוק את "החברה הגדולה". אני מסכים. נגיד הייתה נכנסת לשם שיערה של העובד שם ? מה אז ? זה נראה לי עוד יותר לא נעים כי חלק מהמכונה זה בכל מקרה חלק שממנו יצאה הגלידה שאתה אוכל אז למזלך לא בלעת את זה ותכלס לא נעים והכל אז אולי לא צריך להגיד תודה אלא הם צריכים להגיד תודה שלא קרה לך כלום והתודה שלהם זה לפצות אותך בהמון ארוחות חינם וזה נראה לי יפה מאוד. ואחרי שאתה גומר את כל 15 הארוחות נראה לי פשוט עדיף שלא לאכול שם אלא במקום שמכינים בו אוכל לבני אדם ומי שמכין את האוכל הם טבחים/שפים ולא מכונות ונערים בני 16. ROCKFORD יחלוק עליי אני מניח...
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אני הולך לתבוע אותך על בזבוז הזמן היקר שלי בקריאת הת'ראד שלך!כל עורך דין יראה בשניה שנכנסת לאינטרנט במטרה לבזבז זמןאני הייתי תובע , בסך הכל תגיש כתב אישום ותראה שההצעה שלהם ל15 ארוחות תגדל חוץ מזה שאם תגיע לבית משפט (מה שסביר להניח ולא יקרה כי זה בטח יסגר באיזה פשרה )העובדה שהם הציעו לך פיצוי כבר על ההתחלה מראה שהם לא היו בסדר ושהם יודעים את זהכסף אולי לא תעשה מזה אבל ארחות חינם במקדונלד כן (ואולי הרבה אפילו)
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים אחותי ואני אכלנו שם במקדולדנס ובגלידה שלי היה חלק של מוכנת הגלידה שלהם גלינו את זה בבית כי לקחנו בתקי אווי ובקיצור מקדולדנדס מתפגרים עלינו שהם רוצים תגביע בתחלה הם הכשו בחזרה הם רצו לתת לנו פיציו מסכן של 15 ארוחות בקיצור לתבוע אותם או לא כי זה ידולף לתקשורת על המקרה הזה מקדולדנס תפסיד נתח שוק גדול שבמזון שלה יש חלקים מה לעשות מישהו יכול בבקשה לתרגם לי את זה?
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.