פורסם 2005 בינואר 1420 שנים רכישות אחרונות במשפחה (יום הולדת ועוד...) הביאו את הבאים הבייתה: Nokia 6230 (מצלמה, BT, IR, MP3..ועוד..) Palm Tungsten E (מתנה לאמי) Sennheiser MX550 (הובא מארה"ב במחיר מצחיק של 20$) לפאלם צריך להגיע שבוע הבא נרתיק קשיח + זיכרון SD 256MB + מגן מסך. תמונות:
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים פלאפון נחמד אבל לא אהבתי את העיצובלמה דווקא E? הוא לא הכי משהו אבל עדיין סביראוזניות מעולות בשביל אוזניות כפתור.. כמה עלו?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים תעלה את התמונות ל: http://imageshack.us והייתי רוצה לשמוע דעה מפורטת על האוזניות, אני מחפש אוזניות כפתור טובות כל האוזניות כפתור כואבות לי באוזניים, לא שומעים בהם מספיק טוב, והם נופלות כל 2 שניות : חשבתי על ה MX300 שנמכר בהרבה חנויות, את ה MX550 לא ראיתי על המדפים.. ואיזה מתאם מגיע איתו? מה זה ה 1/4 הזה?
פורסם 2005 בינואר 1420 שנים מחבר הסלולרי של אבי והעיצוב לא מפריע לו, יש לו פונקציות לא רעות והוא מרוצה ממנו סה"כ. ה-TE הכי התאים לדרישות של אמי וגם הוא לא זול מידי (דרעק) ולא יקר מידי (אין צורך בכל כך הרבה פונקציות, מקסימום מרחיבים). האוזניות עלו 20$ לאחר Rebate, ציינתי זאת. ------------------------- אני כבר מעלה לוואלה damn nana האוזניות יחסית גדולות (הן לא InEar כמו ה-EX71 שמשמשות את האייפוד שלי) אבל מפיקות איכות לא רעה, אני צריך "לרכך" אותם בימים הקרובים אז אני אגיב לגבי איכותם. לא מתאימות לאוזניים קטנות, כאמור נכנסות ויוצאות בסדר, לא יותר מידי רופפות אבל לא תקועות באוזן כך שלעומת ה-EX71 אין לך כאב אוזניים לאחר שימוש ממושך בהם. לא הגיע מתאם, החיבור הוא רגיל, 3.5mm סטריאו. מה שהופתעתי זה שהציפוי רגיל ולא זהב כמו בסוני. החוט באורך סביר של 1 מטר.
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר ותתחדשו יא מפוצצים. הכל עניין של סדר עדיפויות כנאמר כאן בעבר. ואנחנו ממש לא "מפוצצים"
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים הנוקיה הוא 2.75מכשיר חמודהייתם צריכים לקנות גם אחד כזה לאמא , ואז היא יכלה לגלוש באינטרנט דרך הE , או שלE אין BT ?
פורסם 2005 בינואר 1520 שנים מחבר ל-TE אין BT.לגבי הנוקיה, הוא "תואם דור 3" כיוון שהוא מציע שירות קליטת טלויזיה. מעבר לזה (שלא ניסיתי עדיין) הוא מלא פיצ'רים :ביקורת קצרה בעברית על המכשירפרסום לעיתונות לגבי דור 3 ותמיכת מכשיריםהתמיכה העיקרית שלו היא ברשת ה-EDGE ( :s05: ) - סלקום מציגה :סנונית האדג הראשונה-nokia 6230
ארכיון
דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.