עבור לתוכן

איזה עכבר טוב ועדיף יותר? הדימונד באק החדש של רייזור או MX510?

Featured Replies

פורסם

אני מדבר מבחינת נוחות ודיוק...

ושמו לב נוחות ודיוק זה בערך 2 הדברים הכי חשובים. אני רוצה יתרון לנוחות אבל גם דיוק מירבי ורזולוציה גבוהה (יש לי פד קטן בערך 20 על 15 ס"מ..)

ואני משחק CSS באחד בקלאן השלישי בישראל ואנחנו בדרך לפיסגה.

אני רוצה את העכבר הטוב הנוח והמתאים ביותר לCS מכל בחינה אפשרית.

לפי התמונות לא התרשמתי מהנוחות של הדיימונד באק.. הוא נראה לא מעוצה ליד כמו ה MX וגם הוא נראה קטן יותר מהMX

אני רוצה משו שיתלבש על היד בצורה הנוחה ביותר... אבל שיהיו מדויק.

המחיר לא מעניין אותי אז אל תתחשבו בו...

לפי מה שהבנתי מהכתבה באתר אז לדיימונד באק יש מגלשות טובות יותר אבל אני מבולבל.

כל כך הרבה יתרונות וחסרונות אבל אני עדין יותר חושב על הדימונד..

פורסם

עכבר המתאים ביותר ל CS הוא ללא שום ספק הריזור אתה יכול גם לקנות 519 ולעשות לו OC ולהוריד לו את המשקולת ואז תהיה גם מסודר

פורסם
  • מחבר

אבל הוא לא קטן יותר ופחות נוח?

דיברתי עם כמה אנשים ואמרו לי שהרייזור לא נוח...

ומה זה 519?

פורסם

הוא באמת קטן יותר מה 510 ויותר בצורה המסורתית של העכבר ולא בעיצוב מיוחד כמו ה 510

ה518 http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1103908457,4032,

לא יצא עדיין ולא ידועים הביצועים שלו

פורסם

עכבר המתאים ביותר ל CS הוא ללא שום ספק הריזור אתה יכול גם לקנות 519 ולעשות לו OC ולהוריד לו את המשקולת ואז תהיה גם מסודר

מה הכוונה לעשות לו OC ? ::) ???

פורסם

להעלות את קצב הקריאה של ה USB

פורסם
  • מחבר

מתי יוצא ה 518?

פורסם

נערך

טעות שלי ..

פורסם

ה- Diamond נראה קטן יותר מה- mx510..... וגם לא ממש נוח, לא שניסיתי אותו. לי יש mx510 והוא ממש נוח ליד אבל ביצועים פחות טובים משל ה- Diamond

פורסם
  • מחבר

אתה גיימר? בתור גיימר אתה מרוצה?

יש גימגומים כשמעלים לרגישות גבוהה?

ה510 מחליק טוב על משטח גל מצופה לייקרה?

שמתי לב שמי שצילם את העכבר דימונד באק השתמש בפאד הזה...

אני משחק ברזולוציות בינוניות בטווחים: 1024 עד 1152

ואני אוהב לשחק בסנטסיביתי גבוהה..

פורסם

הדיאמונד ממש נוח, חוץ מהעובדה שמי שמחזיק אותו מרגיש מיד שהוא "שברירי" מאוד (או שזה רק בדגם השקוף, או שזה רק אני), אבל אלו זוטות בהשוואה למה שהעכבר הזה יכול להציע. הוא מדויק מאוד, הוא בהחלט יכול למלא את הדירוגים שלו, רק באופן לא יציב. שמתי אותו על 500hz ובחיים לא יורד מתחת ל- 499hz. בדרייברים של רייזר שמתי סנס על "5" מה שיוצר מצב של 800DPI לעומת המקס' שזה 1600DPI. אבל... מדובר ב- 800DPI הטהורים ביותר שששיחקתי עליהם, ללא שום ההאצה חיובית (טוב, זה כבר יותר תלוי בפרוטוקול של WinXP ובפיקס של yiNXs או איך שלא קוראים לו) או שלילית (שזה כבר Hardware sided), ושום, אבל שום PIXEL SKIPPING אחד, מצב 1:1 טהור. הדשוטים קלים מתמיד.

אם אתה משחק על רזולוציות גבוהות זה העכבר בשבילך מכיוון שרזולוציה של 1024x ומעלה תהיה מעולה לדגימת הפיקסלים לאינצ' של העכבר הזה. ואם אתה אוהב סנסיטיביטי גבוה... אז העכבר הבלתי מעורער לשם כך הוא לא אחר מה- Razer Viper.

משתמש ב- qpad XXXL 1.5mm Gamer Edition וב- Qpad GlidZ.

אולי פשוט תקנה ג'ויסטיק :smile1:

פורסם
  • מחבר

לא קונה וויפר כי בחנות הזאות אני קונה את הדיימונד ב 5 שקל יותר..

420 זה מחיר סביר?

פורסם

אני כתבתי את הביקורת ע להDiamondback ותרשה לי לומר שהעכבר הוא מצויין לא רק בגלל הדיוק שלו והמהירות אלא בגלל הדריברים היציבים והאפשרויות הגלומות בו.

אם הMX וDB היו באותו מחיר הייתי הולך על ה DB בטוח (אבל לי יש קבר MX510 עוד לפני הביקורת :P)

פורסם
  • מחבר

אני כתבתי את הביקורת ע להDiamondback ותרשה לי לומר שהעכבר הוא מצויין לא רק בגלל הדיוק שלו והמהירות אלא בגלל הדריברים היציבים והאפשרויות הגלומות בו.

אם הMX וDB היו באותו מחיר הייתי הולך על ה DB בטוח (אבל לי יש קבר MX510 עוד לפני הביקורת  :P)

הנה אז תגיד לי אתה מבחינת נוחות מה אהבתה יותר?

שקיבלת את הMX איך הרגשת איתו ביום הראשון? ואיך הרגשת ביום הראשון עם ה DB?

כי אתם מדברים רק על דיוק.. ואמרתי שהנוחות ממש חשובה לי..

נגיד אתה מזמין איזה חבר ונותן לו לגעת בDB ובMX מה אתה אומר שהוא יעדיף? [בזמן שהם לא מחוברים כמובן]

פורסם
  • מחבר

יש מצב מישהו  מעלה לי  2תמונות [זוויות שונות] בזמן שהוא מחזיק את ה DB ו 2 של ה MX?

אמרו לי גם שהMX 1000 עובד בטכנולוגיה אחרת כי יש לו לייזר והוא לא עובד לפי רזולוציה קריאה.. זה נכון?

כי אם הוא עכבד שווה יותר אני אביא אותו כי הוא יצא לי יותר זול [בKSP אני מביא ב 440] ובגלל שאין לי רישיון ואני לא סובל מוניות אני לא יסע עד קומפ אי אל בשביל לחסוך בכמה שקלים של משלוח

KSP זה 10 דקות נסיע באוטובוס..אפילו פחות חוץ מזה שזה מול המכון קושר שלי ככה שזה לא בעיה לעבור שם בדרך

הגעתי למצב של 510 או 1000 או DB?

קיצור מה הקטע עם הלייזר? ויש מצב לתמונות?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים