עבור לתוכן

יש לי חום ואני עוד צריך ללמוד למבחן...יש רעיונות?

Featured Replies

פורסם

אוקי מיום שלישי אני עם חום,היום בבוקר החום הגיע ל41,אז החלטתי שזהו זה,די אני הולך לקופת חולים,וזהו זה לא יעבור לבד.

לקחתי אקמולים וכו,החום ירד ל38 וחצי,יום שני יש מבחן באזרחות(אני משפר,או מנסהה לשפר...,זה בגרות)

יש לי סה"כ של 15 עמודים ללמוד בפונט של 12 (זה די קטן) חומר מאוד משעמם. למדתי 9-10 עמודים עד עכשיו עוד לפי שהיה לי חום,וכבר 3 ימים שאני לא לומד.

ככה ששכחתי חלק,אבל לחזור על זה ,זה לא בעיה

יש לכם רעיונות בשבילי מה אפשר לעשות??? (יום שני המבחן)

תודה מראש... :'(

פורסם

אל תכנע לחיידקים.. פשוט תקרא ותנסה אשכרה להבין את החומר, לא לשנן אותו כי זה בלתי אפשרי במצבך.. תקרא 3 פעמים את הסיכומים (כן זה מעייף ומעצבן אבל אם אתה רוצה להצליח אתה חייב לעשות את זה) ואז אתה כבר תדע על מה מדובר.

במידה ואתה יודע מה יהיו השאלות בבגרות (יש בגרויות ויש בגרויות...) אז תכין פשוט ראשי פרקים של כל תשובה, במידה ולא, לאחר שסיימתי לקרוא אבל אם נשאר לך זמן רק אז תעשה סיכומים מאוד מאוד קצרים אבל באמת אתה לא חייב אני אפילו מתחרט שכתבתי את זה.

בכל אופן,

אי אפשר ללמוד מתוך המיטה- אני ממליץ לך לשבת על שולחן עם כוס תה ואיזה פונצ'ו/של שיחמם אותך.

בהצלחה

פורסם

גם אם תבוא חולה רציני הבוחנים בדרך כלל יבואו לקראתך, יתנו לך אקסטרה טיים קצת, לשתות וכאלה וכמעט הכל חוץ מאת התשובות עצמן

פורסם
  • מחבר

כן זה מה שאני עושה כבר שעה...מקווה שזה יניב פירות תודה על התגובה :xyxthumbs:

בבוקר היה לי 41 מעלות חום!! ומה שאני אומר בזה,זה שפעם ראשונה בחיים היו לי הזיות,כל איזה 10 דקות חשבתי שהטלפון מצלצל,וטכלס הוא לא צילצל כל 10 דקות עניתי ואמא שלי אומרת לי "הוא לא צילצל" ואני משוכע שכן!!!!

גם שמעתי מישהו מדבר גרמנית איזה חצי שעה :nixweiss: ואני משאר שגם זה היה הזיה :'( ועוד כל מיני דברים מוזרים :kopfpatsch:

כמה רע להיות חולה

פורסם
  • מחבר

גם אם תבוא חולה רציני הבוחנים בדרך כלל יבואו לקראתך, יתנו לך אקסטרה טיים קצת, לשתות וכאלה וכמעט הכל חוץ מאת התשובות עצמן

כן אבל על זה אני אף פעם לא סומך.

דרך אגב,יש לי שאלה,אני אינטרנט,ז"א סיימתי תיכון ב2002,עכשיו יש לי עובר ,אבל לא ציון משהו,באזרחות. נגיד ואני אכשל במבחן הזה(והסיבות ידועות) השאלה יחשיבו את הציון הגבוהה או את הנכשל???

פורסם

הגבוה נחשב

ולאזרחות יש משקל ממש קטן... לי יש 57 באזרחות...

פורסם

תמיד מחשיבים את הציון הגבוה אם אתה מנסה לשפר (אני 99% בטוח)

חוץ מזה,

תתעודד שהמיקוד הוריד לנו כמעט את כל החומר

אני אישית למדתי עם עוד מישהי (באמת למדנו, לכל בעלי המוח הכחול)

בערך שעתיים,שעתיים וקצת ועברנו על כל החומר

את זה עשינו לפני המתכונת וקיבלתי 83 במתכונת ולפני זה לא

ידעתי כמעט כלום בנושא, אז לא צריך להשקיע הרבה זמן כל כך

חוץ מזה, הבגרות יום שני באיזה 14:30, אז יש לך עוד זמן

בנתיים תעבוד על להוריד את החום ולהרגיש טוב יותר

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים