עבור לתוכן

איך לקרר מעבד P4 ולוח אם של אפוקס (אם בכלל)

Featured Replies

פורסם

אני קונה מחשב עם לוח אם של אפוקס 4g4a plus ומעבד 2.26 של אינטל

עכשיו רציתי להמהיר אותו ממש מעט ואפילו אם לא אני מתכוון לקרר אותו בשביל אופציית OC עתידית...

רציתי לדעת איך לקרר את המעבד בלי להשקיע יותר מדי כסף

האם OC ע"י העלאת FSB בלבד יוצר עוד חום? (אם אני לא מתכוון להעלות את המתח)

איך מקררים לוחות אם? אילו חלקים בהם דורשים קרור?

איזה חברה מיצרת צלעות קירור לזכרונות של כרטיס מסך שלא עולות יותר מדי....?

האם בכלל אפשר לעשות OC קטן בלי להעלות גם את המתח?

פורסם

קנה מאוור 120מ"מ ושים אותו בצד הדלת יעשה את העבודה, כמובן תמרח משחה טרמית והכל יהיה טוב (אני מקווה) ;)

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק מורחים משחה תרמית?

פורסם
  • מחבר

אה נו את דזה כבר קראתי מזמן אבל זה בכלל קשור למעבד או כרטיס מסך

מה אני עושה כדי לקרר לוח אם....?

אם אני משתמש במארז של enermax - FS710B 350W שנדמה לי שיש ו 3 מאווררים ששניים מתוכם בספק ואחד באחורי המארז... והוא גם גדול מאוד אז יש הרבה אויר בפנים...

אז איך בכל זאת לקרר את לוח האם?

ועוד משהו שלא ענו לי עליו למרות ששאלתי אותו מלא...

כשאני עוזה OC אני יכול בעצם רק להעלות את ה FSB בלי להעלות את המתח? אם כן כמה אני יוכל להוסיף למעבד ככה?

כי אני פשוט לא רוצה לקחת את הסיכון שבחימום יתר של לוח האם המעבד והזכרון... שאר החלקים לא יושפעו כי אני אשתמש בנעילה שיש ללוח אם שאני מתכנן

פורסם

אם אני משתמש במארז של enermax - FS710B 350W שנדמה לי שיש ו 3 מאווררים ששניים מתוכם בספק ואחד באחורי המארז... והוא גם גדול מאוד אז יש הרבה אויר בפנים...

כשאני עוזה OC אני יכול בעצם רק להעלות את ה FSB בלי להעלות את המתח? אם כן כמה אני יוכל להוסיף למעבד ככה?

כי אני פשוט לא רוצה לקחת את הסיכון שבחימום יתר של לוח האם המעבד והזכרון... שאר החלקים לא יושפעו כי אני אשתמש בנעילה שיש ללוח אם שאני מתכנן

התשובה היא לא,

אתה יכול אולי לעלות בכמה מגה הרצים אבל לא תהיה יציבות :-/

פורסם

איך מעלים את המתח ??? ??? ???

פורסם

התשובה היא לא,

אתה יכול אולי לעלות בכמה מגה הרצים אבל לא תהיה יציבות :-/

התשובה היא אולי, תלוי במעבד שהוא יקבל.

פורסם
  • מחבר

ואם אני מעלה רת המתח בעצם אני לא דואג לבעיות בכרטיסים השונים בגלל לוח האם אבל אני בעצם צריך לשים לב שאני לא מחמם מדי את הזכרון המעבד ולוח האם נכון?

מה שמחזיר אותו לשאלה ... איך לקרר את לוח האם...

אני כנראה יקח את ה AX-478 אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקחת אותו עם המאוורר של דלתא או אחד אחר....(כמה נורא הרעש של הדלתא ובלי לתיחס לרעש.. הוא טוב?) ומה בדבר לוח האם איך אני מקרר אותו?

אני צריך בכלל לקרר אותו אם יש לי מארז של enermax FS-710-B 350W ???

איזה צלעות קירור לקנות לזכרונות של ה GF4 ti 4600 שלי?

פורסם

ax478 ותיקח מאורר 80 חזק (מעל 40cfm) אבל שלא ירעיש לך יותר מ36 db

זה לדעתי כבר גובל ברעש

הדלתא מעולה אבל אתה לא תעמוד בזה

המארז מקורר טוב וזה כבר מעולה

תיקדח עוד חור למאורר על הדלת ושים שם מאורר ישר מול המעבד

פורסם
  • מחבר

איפה בדיוק במארז אני אמור לקדוח חור???

אני לא רוצה להרוס אותו... ואם אני אקדח חור בדלת שלו זה לא קצת יפריע לי לשים שמה דיסקים וכו?

חוץ מזה למה לשים מאוור ישר מול המעבד כשאני הולך לקנות AX-478??

אתה כאילו מציע לקחת אותו בלי הדלתא ובמקום לשים מאוור אחר על ה HS פשוט לשים אותו על הדופן של ה CASE?

לא פשוט עדיף להשתמש בדלתא? אני חיב לשמוע אותו איפהשהו... אולי אני ימצא איזה חנות שתתן לי אותו לבדיקה....

בכל מקרה נגיד שאני לא אקח את הדלתא... מישהו יכול לתת לי שם של חברה או דגם שכן כדאי לי לקחת אבל משהו שיוכל להתלבש על ה

AX-478

ומישהו יכול להגיד לי שאלה מאוד פשוטה.... איזה צלעות קירור לקנות כדי לקרר את הזכרונות של ה GF4 ti 4600 שאני קונה??

ומה זה cfm?

פורסם

ואם אני מעלה רת המתח בעצם אני לא דואג לבעיות בכרטיסים השונים בגלל לוח האם אבל אני בעצם צריך לשים לב שאני לא מחמם מדי את הזכרון המעבד ולוח האם נכון?

מה שמחזיר אותו לשאלה ... איך לקרר את לוח האם...

אני כנראה יקח את ה AX-478 אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקחת אותו עם המאוורר של דלתא או אחד אחר....(כמה נורא הרעש של הדלתא ובלי לתיחס לרעש.. הוא טוב?) ומה בדבר לוח האם איך אני מקרר אותו?

אני צריך בכלל לקרר אותו אם יש לי מארז של enermax FS-710-B 350W ???

איזה צלעות קירור לקנות לזכרונות של ה GF4 ti 4600 שלי?

אתה לא צריך צלעות קירור לכרטיס מסך, אתה הרי לא מתכנן OC.

מארז- גם אתה לא צריך לדאוג לקירור מיוחד כיון שאתה OC פעוט..המעבד יעמוד בזה גם עם ההיטסינק המקורי ללא בעיה, כנ"ל לגבי הלוח..OC קטן כזה לא מצריך קירור.

פורסם
  • מחבר

אז אתה אומר שOC רק למעבד ללוח ולזכרון לא מצריך קירור מיוחד?

אז מה כן??

אני פשוט מפחד לשרוף חלקים....

פורסם

עם הקירור שבא עם המעבד אפשר להגיע ל2.6 עם מעבד 1.6a , במארז שלך יש שלוש מאווררים אז אני לא מניח שיהיה לך בעיות

פורסם
  • מחבר

כן אבל נדמה לי שכל המאווררים נמצאים באותו מקום.... זה לא אמור לפגוע בסרקולציה??

איך אני יודע שאני לא הורס את המעבד או לוח האם או אפילו הזכרון בזמן ההמהרה?

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים