עבור לתוכן

מתי יוצא GTA החדש לPC?

Featured Replies

פורסם

יומיים בערך אחרי היציאה למחשב SA גם יוצא לXBOX :jump: :jump: :jump:

• תגובות 39
  • צפיות 3.2k
  • נוצר
  • תגובה אחרונה
פורסם

כי XBOX זה בעצם מחשב עם PENTIUM 3...

פורסם

אגב אתם חיים בסרט כש-GTA רק יצא עוד 8 חודש מהיום בישראל הוא יעלה מינימום 300 שקל אם לא יותר...

הוא עדיין עולה 450 ל-PS2.

:P

תסלח לי, אבל אתה מדבר שטויות.

379 ש"ח בארקדיה www.Arcadia.co.il אפילו כולל משלוח בדואר רשום.

HF

עריכה: קישור ישיר למוצר - http://www.arcadia.co.il/Product.asp?Pid=PS2N48&Cat2Cat1ID=5&Cat2ID=65

פורסם

סבבה טעות שלי, המחיר ירד...

נחכה ונראה מה יהיה... אף אחד לא יכול להגיד..

פורסם

אני מאמין שזה יהיה משחק טוב (אולי סוף סוף אני יסים GTA שלם!).

אבל אם כבר קניתם GTA ואתם לא מעריצים שרופים של המשחק אין ממש סיבה טובה לקנות אותו כי הוא לא יהיה שונה מהקודמים.

פורסם

אני אהבתי מאוד vice city ושיחקתי בו מלא זמן עד שנמאס לי לגמרי (הוא עדין על המחשב אבל לא נגעתי בו כבר שנה) , אני עדיין זוכר את gta הראשון ואת london

חח אז פעם ראשונה התמכרתי לזה. קשה לי להאמין שאני אקנה את המשחק גם בגלל שאולי הוא לא יעבוד טוב על המחשב שלי וגם בגלל התקציב.

פורסם

אני מאמין שזה יהיה משחק טוב (אולי סוף סוף אני יסים GTA שלם!).

אבל אם כבר קניתם GTA ואתם לא מעריצים שרופים של המשחק אין ממש סיבה טובה לקנות אותו כי הוא לא יהיה שונה מהקודמים.

מה נסגר איתך? "יהיה משחק טוב" ? המשחק הזה הוא כבר משחק טוב, ואפילו יותר מזה.

"לא יהיה שונה מקודמיו" ? כקונספט, המשחק לא השתנה (וטוב שכך) אבל אם תיקח אספקטים שונים של המשחק הנוכחי מול הקודם - אחד לאחד,

תראה שיפור מאסיבי בכל נושא ונושא (גם שיפור לאורך וגם לרוחב...!)

HF

פורסם

איך אתה יודע שהוא יהיה טוב? שיחקת בו?

וגם אם שיחקת בו על הPS2 זה לא מספיק בשביל להגיד שהוא משחק טוב ל PC.

בעיקר בגלל שהרמה של המשחקים בPS לא עלתה מאז שנת 2000 ובמחשב כל יום משחק אחר מעלה את הרף יותר גבוה ולכן לGTASA יהיה יותר קשה להשתלב הפעם

והוא באמת לא יהיה שונה מהאחרים, אתה רק מחזק את עמדתי.

(עמדתי, אם שכחת, היא שאין סיבה מיוחדת לקנות את המשחק למרות שהוא יהיה טוב)

פורסם

בדיוק בגלל זה הוא יהיה טוב... הרי בגלל שהם לא משנים שום דבר דרסטי אלה רק משפרים ומוסיפים אפשרויות כך אין לו הרבה איפה ליפול כל עוד אתה לא מצפה למשהו שונה מהקודם שהיה מעולה

אז נכון שהגרפיקה לא משהו אבל זה עדיין לא הכל, ולפי משחק בפוסי 2 אתה יכול לדעת בערך למה לצפות אחרי הכל המחשב אמור רק לשפר את המשחק

פורסם

תחשבו ככה..יש לכם כרטיס מסך מסריח..אין לכם הרבה כסף תלכו לקנות את המשחק?!

או שלא תקנו 2-3 משחקים ותקנו כרטיס מסך טוב מה שאי אפשר להשיג בחינם ואז תשחקו במשחקיםם שכן אפשר להשיג בחינם :cool2:

בעיקרון הורדת משחקים נחשבת כגניבה לדעתי אפילו שלא קניתי משחק בחיים שלי..אבל מה אני יכול לומר כמעט כל העולם מורידד משחקים..אני חושב שאם החברות יורידו את המחירים למשהו יותר סביר כמו50-60 יקנו הרבה יותר.

ארכיון

דיון זה הועבר לארכיון ולא ניתן להוסיף בו תגובות חדשות.

דיונים חדשים